Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams III

vaiku bankas: 230 lt
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 11 23, 02:28)
Mieste paskelbta epidemija, Sekundėje skaičiau sakinį "uždrausti lankymą gydymo, globos įstaigose". Ar nebus renginys nukeltas?
p.s. o tokie renginiai geras dalykas, juk po jo dvi mergytės rado namus praeitais metais angel.gif

...dar tik metai praejo,o atrodo,kad mes gyvename visi kartu jau daug metu...
gaila,kad cia ligos visus uzpuole,bet labai noreciau as vel apsilankyti kulverstuku grupeje mirksiukas.gif ,gal schmoll.gif ir musu mergaites noretu?!dabar reikia pralaukti.
Atsakyti
Tai, kaip supratau, kol kas niekas niekur neiname?
Atsakyti
ne deja neina, gruodzio 7 diena einam i svente kas nores ir kas nesirgs, tikiuosi as pasveiksiu iki to laiko doh.gif
Atsakyti
tikrai atšaukė karantiną? unsure.gif

Ukmergės globos namuose - yra toksai...
Atsakyti
pati pavaduotoja 7 diena labai kviete, as skambinau savaites pradzioje, tad jei kas dar kita savaite paskambinsiu pasitikslinti
Atsakyti
gal reikia paremti kokiu pyragu dalyvaujančias?
nežinau ar dalyvausiu. mano vaikas iš ten. ir bijau, kad kiekvienam bandančiam prisiglausti - duos į nosį unsure.gif
Atsakyti
na as dar su pavaduotoja pasitarsiu, bet daba pamasciau jei mes ta diena is ryto kas gali grupes aplankytume, o vakare i svente nueitume, vis smagu butu blush2.gif
Atsakyti
vaiku bankas 260
Atsakyti
gal kas man i az gali imesti pavoduotojos emaila? jauciu ji mano pamete g.gif nes zadejo atsiusti kai ka ir vis neatsiuncia, jauciu emaila pamete arba su keno nors sumaise g.gif
Atsakyti
aciu visoms, jau gavau emaila ax.gif
Atsakyti
Gruodzio 7 diena visi kas nesrgate, neslogojate ir nekostyte, labai kveciami ir laukiami sventeje. as butinai dalyvausiu. dar grupiu nelankysime, nes kolkas negalime. tad dar pamaniau uz tai kad vaikai mums surenge pasirodyma, gal jiems iskepti koki torta ar kazka panasaus? na kaip padeka uz ju pastangas?
Atsakyti