gaila, negaliu ryt dalyvauti, nes neturiu kam palikti maziuku savo

aisku labai gaila, as tai su savo maze varysiu. na sausio 6 bus irgi svente musu organizuojama, tikiuosi dailivausit

Galeciau atiduot pora kombinezonu 86-92, kelias striukes ivairiu dydziu, kombinezoniniu kelniu pora 92 ir 98, dar 122 dydzio kombinezonas atskiras butu jei tiktu, tik sitas ne idealios bukles, nes padukes bernas nesiojo
Tik kaip perduot i Panevezi?

QUOTE(Martyna @ 2009 12 07, 01:42)
Galeciau atiduot pora kombinezonu 86-92, kelias striukes ivairiu dydziu, kombinezoniniu kelniu pora 92 ir 98, dar 122 dydzio kombinezonas atskiras butu jei tiktu, tik sitas ne idealios bukles, nes padukes bernas nesiojo
Tik kaip perduot i Panevezi? 

Sveikute!
Tai gal ,kai as imsiu siuntini,a? o tada jau vietoje as perduosiu. Ir pati po truputi renku rubelius,vistiek kazkaip reikes perduoti.
Papildyta:
Ir dar ,ar suzinojot,kiek laiko tam mazyliui iki metu?
QUOTE(Nej@ @ 2009 12 06, 22:52)
aisku labai gaila, as tai su savo maze varysiu. na sausio 6 bus irgi svente musu organizuojama, tikiuosi dailivausit 

nu su dukra tai galeciau varyt bet maziaus nenoriu vesti nes neseniai po ligos

QUOTE(krissp @ 2009 12 07, 11:04)
Sveikute!
Tai gal ,kai as imsiu siuntini,a? o tada jau vietoje as perduosiu. Ir pati po truputi renku rubelius,vistiek kazkaip reikes perduoti.
Papildyta:
Papildyta:
siandien suzinosiu del to mazylio, eisiu i svente ir pavaduotopja man atnaujintus sarasus paduos
o perduoti pnvz reiktu mb, nes jis darbo dienom buna, na dirba ten. jei kam reikia rasykit i az tiksliau susitarsim.
QUOTE(ingauk @ 2009 12 07, 11:15)
na jei po ligos tai geriau stiprinkit sveikata

QUOTE(krissp @ 2009 12 07, 11:04)
Sveikute!
Tai gal ,kai as imsiu siuntini,a? o tada jau vietoje as perduosiu.
Tai gal ,kai as imsiu siuntini,a? o tada jau vietoje as perduosiu.
OK

Surinksiu ir perskalbsiu viską iki to laiko

Sveikutes... Aš vis cia pasiskaitau... Labai norejau sudalyvaut atvirų durų dienose, bet neišėjo... Gal kas galėtų papasakot? Nesu dalyvavus tai labai ydomu...

sveikos
na ka,trauksiu kita savaite is sandeliuko ka drauges ir puskes yra pritempusios,perskalbsiu viska ir noreciau nuvezt,nes laikyt vel sandeliuke isskalbtu nesinori,nes kvapas atsiras
kita savaite nieks nenoresit vaziuot kartu,bent nuvezt kad man drasiau butu

na ka,trauksiu kita savaite is sandeliuko ka drauges ir puskes yra pritempusios,perskalbsiu viska ir noreciau nuvezt,nes laikyt vel sandeliuke isskalbtu nesinori,nes kvapas atsiras

QUOTE(Mijux @ 2009 12 11, 13:41)
sveikos

as galiu padet - jei ne penktadieni

Ir as noreciau, bet kita sav. negaliu. 
Papildyta:
Ir man niekas nepasako,kiek laiko tam mazyliui. Nes nzn ar mano mazylio rubai tiks,ar ne

Papildyta:
Ir man niekas nepasako,kiek laiko tam mazyliui. Nes nzn ar mano mazylio rubai tiks,ar ne

sveikos. atsiprasau kad dingau, tiesiog daug reikalu, planu ir visa kita, ir dar kompas pulioja, nuo ryt busiu be rysio, kada atsiras neaisku.
o kodel taip skubi?
paciu maziausiu amzius
2009-06-24
2009-03-27
2009-08-12
2009-02-07
sarasiuka paskui idesiu nauja, nelabai turiu laiko
jei kam ko nors prireiks is manes, kreipkites i ***meske***
QUOTE(Mijux @ 2009 12 11, 13:41)
sveikos

o kodel taip skubi?
paciu maziausiu amzius
2009-06-24
2009-03-27
2009-08-12
2009-02-07
sarasiuka paskui idesiu nauja, nelabai turiu laiko
jei kam ko nors prireiks is manes, kreipkites i ***meske***