Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams III

gaila, negaliu ryt dalyvauti, nes neturiu kam palikti maziuku savo doh.gif
Atsakyti
aisku labai gaila, as tai su savo maze varysiu. na sausio 6 bus irgi svente musu organizuojama, tikiuosi dailivausit smile.gif
Atsakyti
Galeciau atiduot pora kombinezonu 86-92, kelias striukes ivairiu dydziu, kombinezoniniu kelniu pora 92 ir 98, dar 122 dydzio kombinezonas atskiras butu jei tiktu, tik sitas ne idealios bukles, nes padukes bernas nesiojo biggrin.gif Tik kaip perduot i Panevezi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 12 07, 01:42)
Galeciau atiduot pora kombinezonu 86-92, kelias striukes ivairiu dydziu, kombinezoniniu kelniu pora 92 ir 98, dar 122 dydzio kombinezonas atskiras butu jei tiktu, tik sitas ne idealios bukles, nes padukes bernas nesiojo  biggrin.gif Tik kaip perduot i Panevezi?  g.gif

Sveikute!
Tai gal ,kai as imsiu siuntini,a? o tada jau vietoje as perduosiu. Ir pati po truputi renku rubelius,vistiek kazkaip reikes perduoti.
Papildyta:

Ir dar ,ar suzinojot,kiek laiko tam mazyliui iki metu?
Atsakyti
QUOTE(Nej@ @ 2009 12 06, 22:52)
aisku labai gaila, as tai su savo maze varysiu. na sausio 6 bus irgi svente musu organizuojama, tikiuosi dailivausit smile.gif

nu su dukra tai galeciau varyt bet maziaus nenoriu vesti nes neseniai po ligos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(krissp @ 2009 12 07, 11:04)
Sveikute!
Tai gal ,kai as imsiu siuntini,a? o tada jau vietoje as perduosiu. Ir pati po truputi renku rubelius,vistiek kazkaip reikes perduoti.
Papildyta:

Ir dar ,ar suzinojot,kiek laiko tam mazyliui iki metu?

siandien suzinosiu del to mazylio, eisiu i svente ir pavaduotopja man atnaujintus sarasus paduos
o perduoti pnvz reiktu mb, nes jis darbo dienom buna, na dirba ten. jei kam reikia rasykit i az tiksliau susitarsim.

QUOTE(ingauk @ 2009 12 07, 11:15)
nu su dukra tai galeciau varyt bet maziaus nenoriu vesti nes neseniai po ligos  cool.gif

na jei po ligos tai geriau stiprinkit sveikata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krissp @ 2009 12 07, 11:04)
Sveikute!
Tai gal ,kai as imsiu siuntini,a? o tada jau vietoje as perduosiu.

OK drinks_cheers.gif
Surinksiu ir perskalbsiu viską iki to laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes... Aš vis cia pasiskaitau... Labai norejau sudalyvaut atvirų durų dienose, bet neišėjo... Gal kas galėtų papasakot? Nesu dalyvavus tai labai ydomu... 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

na ka,trauksiu kita savaite is sandeliuko ka drauges ir puskes yra pritempusios,perskalbsiu viska ir noreciau nuvezt,nes laikyt vel sandeliuke isskalbtu nesinori,nes kvapas atsiras ax.gif kita savaite nieks nenoresit vaziuot kartu,bent nuvezt kad man drasiau butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 12 11, 13:41)
sveikos 4u.gif

na ka,trauksiu kita savaite is sandeliuko ka drauges ir puskes yra pritempusios,perskalbsiu viska ir noreciau nuvezt,nes laikyt vel sandeliuke isskalbtu nesinori,nes kvapas atsiras ax.gif kita savaite nieks nenoresit vaziuot kartu,bent nuvezt kad man drasiau butu ax.gif

as galiu padet - jei ne penktadieni blush2.gif
Atsakyti
Ir as noreciau, bet kita sav. negaliu. doh.gif
Papildyta:
Ir man niekas nepasako,kiek laiko tam mazyliui. Nes nzn ar mano mazylio rubai tiks,ar ne g.gif
Atsakyti
sveikos. atsiprasau kad dingau, tiesiog daug reikalu, planu ir visa kita, ir dar kompas pulioja, nuo ryt busiu be rysio, kada atsiras neaisku.

QUOTE(Mijux @ 2009 12 11, 13:41)
sveikos 4u.gif

o kodel taip skubi?

paciu maziausiu amzius
2009-06-24
2009-03-27
2009-08-12
2009-02-07

sarasiuka paskui idesiu nauja, nelabai turiu laiko
jei kam ko nors prireiks is manes, kreipkites i ***meske***
Atsakyti