Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocherio 8 tema

[quote=Asio,2009 12 27, 23:43]
[quote=ingapoc,2009 12 22, 20:41]
Taip gal geriau smile.gif
Labai grzus darbelis 4u.gif
Kiek siulo sumezget g.gif ten kur ne kiaurarastis, vienas siuliukas ar du g.gif
[/quote]
Tokiam megztukui apie 110 gr, o megzta visur is vieno siuliuko..
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės,
noriu paklausti patarimo, kaip uždedat akis mocherinukėm? Aš dėdavau paprastai, tai gaunasi apačia siauresnė už patį mezginuką ir labai negražiai atrodo, o ir apsirengt nepatogu, neišsitempia daug g.gif Gal itališku apmetimu tiktų? g.gif
Atsakyti
LABUKAS AS TIK SKAITYTOJA IR SMAGU AKUTES PAGANYT Į JŪSŲ DARBELIUS.NORIU PASVEIKINT SU NAUJAIS METAIS, LINKIU KUO DAUGIAU KŪRYBOS IR SMAGIU DARBU. AKUTES PABANDYK UŽDĖTI ANT STAMBESNIU VIRBALU O MEGZK PLONESNIAIS smile.gif [COLOR=red]
Atsakyti
Su Naujais Metais visas smile.gif
Bandžiau ir su storesniais virbalais apmest akis, bet vis tiek kažkaip negražiai gaunas g.gif Gal, sakau, kokią gudrybę kuri žinot?
Atsakyti
Na as jei zinau kad megsiu 3iukais, akis uzsimetu laisvai ant 3.5, jei 4ukais ant 4.5 ir t.t. smile.gif, jokios gudrybes, o apacios niekad netraukia.. laisviau uzmetunek akis, gal labai sutrauki stipriai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 01 sausio 2010 - 11:56
Aš mezgu labai laisvai, tai gal dėl to g.gif
Atsakyti
Sveikos, Mergaites, su šventėmis Jus visas. Kūrybiškų ir produktyvių metų Jums ir sau norėčiau palinkėti smile.gif

QUOTE(neringošiux @ 2010 01 01, 14:02)
Aš mezgu labai laisvai, tai gal dėl to  g.gif

Mocheriukas yra labai plonas siūlas ir uždedant gali traukti, kad taip neatsitiktų ir apačia atrodytų gražiai, galėčiau rekomenduoti uždėti trečdaliu ar ketvirčiu daugiau akių, o mezgant pirmąją eilę atitinkamai kas antrą ar kas trečią akis sumegzti kartu, tokiu būdu apačia bus nesutraukta. Megzdama šalikus aš užmetu net du kart daugiau akių.
Sėkmės darbuose
Atsakyti
Tikrai, dar taip nebandžiau daryt smile.gif Gera mintis, ačiū labai smile.gif
Atsakyti
Su Naujais darbstuoles mirksiukas.gif
radau labai grazia bliuskute, taciau esu dar labai silpna mezgeja, tad noreciau komentaru nuo ko pradeti, kaip megzti?
galvoju daryti siek tiek ilgesne, kad kaip tunika butu galima nesioti. Planuoju virsu medvilnini, o o zemyn krutines macherinius siulus naudot, kad aptempta nebutu.
Kiek suprantu virsus mezgamas tik gerosiomis, o kaip apacia?
O megzt nuo apacios kaip visad?
sorry jei kai kurie klausymai atrodys kvailoki.. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
mocherinis svelniai oranz i gelsvuma bolero,manau labai tiks prie sukneles..ax.gif
user posted image
Atsakyti
Mielas darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Megztinukas iš Contessa siūlu. Užteko 5 kamuoliukų ir dar šiek tiek liko. Labai šiltas ir malonus. Raštas iš Sandra 2006 Nr.11
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 05 sausio 2010 - 08:03