Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocherio 8 tema

Bonaparte, labai aciu uz atsakyma 4u.gif o mezgete lygiuoju rastu? Koks modeliukas buvo? blush2.gif

O sita liemenyte labai superine bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 15, 14:44)
user posted image

Paskutinį mezgiau net 3 mėn (su pertraukom), vis nesigaudavo, tad pritrūkau kantrybės numegzti rankoves, bus liemenė  blush2.gif  biggrin.gif

labai labai grazu, truksta zodziu wub.gif Is kur pavyzdys sito megztuko? Gal kokia schemute turit.. ?
Atsakyti
Mezgiau geromis akimis. Ir susiūti gražiai reikia.
Neturiu ką parodyti, nes jau kaip ir pradėtas ardyti, be to fotikas sudaužytas, dabar sūnus žaidžia 300 Lt žaisliuku. Jam labai gražu baterijas kaišioti.
Papildyta:
QUOTE(Tajka @ 2010 03 18, 20:05)
Mergaitės, stovi jau trečias mėnuo mano plono mochero siūlai. Labai noriu suknelės. Kiek beieškojau niekur nerandu tokio modelio, kuris tiktų mano solidžiam svoriui. Aišku, gražiausios jūsų servėtėlinės, bet bijau, kad mano figūrai nelabai tiks.  ax.gif
Gal patarsit ką nors?

Aš manau, kad kaip tik tinka, nes kadangi sulipdytas iš detalių, kaip tik išskaido.
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2010 03 17, 17:22)
Fainulka  thumbup.gif O kokio nr virbaliukais mezgei?
As turiuprisipirkus Princess akcijiniu, spalva skani, bet man toks jausmas, kad jie dur ia labai  doh.gif

Virbaliukai 3 Nr. Na tap, siūliukas truputį kanda, tai aš po apačia dėjausi ploną golfutę. Ir tai truputį jautėsi, bet nesu labai jau tokia jautri, tas dirginimas tik šilumos daugiau davė tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(vilma Liu @ 2010 03 19, 09:31)
LeKrista,  super thumbup.gif  Negaliu patikėt, kad tai tik pirmasis šedevras
Gal raštelio schema pasidalintum 4u.gif

Schema suknytės yra temoje suknelių schemos, pačiam 1 puslapy postas 6. Nu nemoku nuorodų kelti blush2.gif My Webpage
pasirodo pavyko įkelti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeKrista: 19 kovo 2010 - 16:22
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 18, 23:42)
Aš sau mezgiau tokią. Mochera storina verysad.gif Vilakusi porą kartų. Dar su pasuknele nepataikiau  doh.gif
suknelė

Aš kažkaip galvojau, kad plonas siūlas numegztas kiauraraščiu gal nelabai "išplės". Norisi kažko lengvo. Jau taip atsibodo tos lygaus silueto verysad.gif
P.S. Bet man tai katinas ten gražiausias ax.gif Persą auginat, o kodėl pas persus į temą neužsukat? Ten irgi mezgėjų yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2010 03 18, 12:50)
mmm, LeKristos sukne nuostabi, spalva pasaka..  wub.gif as irgi tokia esu mezgus, tik geltonos spalvytes..
o cia megztinukas is Angoros2 (superinis metrazas thumbup.gif (jei gerai pamenu, 100g/apie 700 m) , suejo truputi daugiau nei 2 matkeliai:
user posted imageuser posted image

Labai grazus megstukas, bet siulai labai ploni ko gero. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2010 03 19, 16:27)
labai labai grazu, truksta zodziu  wub.gif  Is kur pavyzdys sito megztuko? Gal kokia schemute turit.. ?

Smagu, kad patiko smile.gif Štai schema
Atsakyti
Va, pradejau jau megzti ta savo megztuka rolleyes.gif Sakyciau nera taip lengva narplioti cia tuos mocheriukus ax.gif bet kaip nors.

Mocheriukas plonytis labai, virbalai nr.5 ir vistiek mezginys neatrodo retas rolleyes.gif del pukucio gal cia taip yra:ax:

Noriu jusu paklausti patarimo, mergiukai blush2.gif kaip jus galvojat, kokia kaklo iskirpte butu graziau V formos ar apvali blush2.gif g.gif ir nors dar iki rankoviu kaip iki menulio biggrin.gif bet jau sprendziu ar graziau butu su 3/4 ar pilno ilgio blush2.gif Ka jus patart galetumet blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice_Touch @ 2010 03 20, 02:34)
Va, pradejau jau megzti ta savo megztuka rolleyes.gif Sakyciau nera taip lengva narplioti cia tuos mocheriukus ax.gif bet kaip nors.

Mocheriukas plonytis labai, virbalai nr.5 ir vistiek mezginys neatrodo retas rolleyes.gif del pukucio gal cia taip yra:ax:

Noriu jusu paklausti patarimo, mergiukai blush2.gif kaip jus galvojat, kokia kaklo iskirpte butu graziau V formos ar apvali blush2.gif  g.gif ir nors dar iki rankoviu kaip iki menulio  biggrin.gif bet jau sprendziu ar graziau butu su 3/4 ar pilno ilgio blush2.gif Ka jus patart galetumet blush2.gif  blush2.gif  4u.gif

Čia galima pasidairyti
modeliukai
Atsakyti
QUOTE(Bonapartas @ 2010 03 20, 11:58)
Čia galima pasidairyti
modeliukai

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Valentinuke, Auda, dėkui už įvertinimus 4u.gif
o čia tos angoros etiketė, nes siūliukų nebeturiu. Nekokybiška nuotrauka, prastas mano aparatas blush2.gif
user posted image
50 proc. mohera, 30 proc. akrilas, 20 proc. virdzinijos vilna, 100 g-750 m, plonyciai, bet mezgasi smagiai. Man asmeniškai minusiukas- šiek tiek kanda.
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2010 03 17, 15:51)
vau bigsmile.gif , labai šauni suknutė mirksiukas.gif
iš kokių siūlikų mezgei?

O kaip megzti liemens rastuka? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(LeKrista @ 2010 03 17, 15:15)
Čia mano pirmoji megzta mocherio suknelė. Kopijuota iš žurnalo  blush2.gif
user posted image

Kaip mezgasi rastas ant liemens?
Atsakyti