Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocherio 8 tema

QUOTE(raganiukstiene @ 2010 05 24, 16:30)
aciu isissaugojau, o dabar ka reikia pagaliukas ir tas kvadratelis? blush2.gif
200g siulu 12virbalai, tiek iskaiciau. biggrin.gif

o dabar kurioje eileje imegzti kita siula? ir kiek akiu deti?  4u.gif ir kiek is 200gr iseina salio? g.gif

Viskas daug kartų aptartą šalių temose. Namie esu išsisaugojusi. Jei iki vėlyvao vakaro neatrasi, tai įdėsiu nuorodas. Dabar truputį skubu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 05 24, 17:41)
Viskas daug kartų aptartą šalių temose. Namie esu išsisaugojusi. Jei iki vėlyvao vakaro neatrasi, tai įdėsiu nuorodas. Dabar truputį skubu  mirksiukas.gif

kai turesi laisvo laika, brukstelk, pasiistudijuosiu, ryt pirkti siulu varysiu, juk ten dar ir pakonsultuos, bet del rasto ne smile.gif
aciu
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2010 05 24, 15:46)
kai turesi laisvo laika, brukstelk, pasiistudijuosiu, ryt pirkti siulu varysiu, juk ten dar ir pakonsultuos, bet del rasto ne smile.gif
aciu
ax.gif

Pati laisvo laiko turedama irgi galetum pasiskaitinet mirksiukas.gif Nors aisku zymiai patogiau viska gatavai sukonspektuota gaut...
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2010 05 24, 17:52)
Pati laisvo laiko turedama irgi galetum pasiskaitinet mirksiukas.gif Nors aisku zymiai patogiau viska gatavai sukonspektuota gaut...

lina, radau,

bet man dar neaisku. nes nemoku megsti biggrin.gif
radau aprasyma, kaip pradeti. ir radau butent toki modeli, kokionoriu,tikesuprantu, kada ipinti nauja siula... ar ji tik viena, ar ji kartu su kitu?
Atsakyti
Kai ismezgi museliu eile, gryzti atgal blogosiom, tada imi ta intarpini siula, juo ismezgi viena eile gerosiom. Tada mezgini valu nustumi i kita puse (vel pradedi nuo tos pacios puses, kaip ir pries tai buvusia eile) ir jau mezgi vel pagrindiniu siulu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 24 gegužės 2010 - 19:35
QUOTE(Liniuka @ 2010 05 24, 21:33)
Kai ismezgi museliu eile, gryzti atgal blogosiom, tada imi ta intarpini siula, juo ismezgi viena eile gerosiom. Tada mezgini valu nustumi i kita puse (vel pradedi nuo tos pacios puses, kaip ir pries tai buvusia eile) ir jau mezgi vel pagrindiniu siulu.
user posted image
user posted image

nu grazu, negaliu atsiziureti thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2010 05 24, 22:18)
nu grazu, negaliu atsiziureti  thumbup.gif lotuliukas.gif

kiek cia eiliu, to blizgucio yra?
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2010 05 24, 21:21)
kiek cia eiliu, to blizgucio yra?

Viena.
Atsakyti
O va čia mano muselių šalis blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Ingapoc-saunus megztukas smile.gif
saulelydis-boleriukas labai fainas thumbup.gif
Liniuka-ircike-'museles' kaip visada saunus salikelis thumbup.gif

mano platus sijonas...tik nebaigtas virsus,ieskau 'netradicinio' uzbaigimo,gal sakau vaseliu nunerti liemeni..? g.gif smile.gif
gal kas pasiulys koki grazu liemens rasteli,buciau dekinga.. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollyk: 25 gegužės 2010 - 13:28
QUOTE(ircike @ 2010 05 25, 15:16)
O va čia mano muselių šalis  blush2.gif

user posted image

1 eile. 2 krastines akys, paskui is 5 akiu ismezgi 5 akis (iskart perkisi desini virbala per 5 akis, istrauki siula, o akiu nenukeli, jos lieka ant kairiojo virbalo, paskui uzmetima padarai, po to vel per tas pacias 5 akis ismezgi aki, vel nenukeli ir darai uzmetima ir tada dar per tas 5 akis ismezgi aki ir tada tik nukeli nuo kairiojo virbalo tas akis - ant desiniojo virbalao gaunasi 5 naujai ismegztos akys), 1 gera akis ir vel 5 is 5 ismezgamos, vel 1 geroji ir vel 5 is 5 ir t.t....., gale 2 krastines.
2. eile. visos blogosios akys
3 eile. visos blogosios akys
4 eile. visos blogosios akys tai cia reikai imegzsti ta kita siula?
5 eile tokia pat, kaip ir 1

reikalinga stipri konsultacija. 2 krastines akys? kastai, tik nuimti? uzmetima padaryti, is kusio puses, nes tai ir svarbu kiek pamenu,
ar yra kur smulkaiu tokia info blush2.gif
Atsakyti
iš moherio
user posted image
Atsakyti