Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocherio 8 tema

Capricorn,Ligvita-grazios naujos mocherinukes thumbup.gif

mocherinis bolero-megztinis...

user posted image
Atsakyti
Koks dailutis ir minkstutis boleriuks thumbup.gif ir spalvyte sildanti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Valentinuke-aciu uz grazius zodzius... ax.gif man labai patinka geltona... lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 11 20, 16:33)
Štai keli mano darbeliai iš mocheros  ax.gif
user posted image

Labai prasau parasykite kaip primezgete rankoves... cia nenuleistai? Mezgu toki modeliuka, bet nesuprantu kaip su tom rankovem daryt.... Aciu smile.gif
Lygei mezgete iki virsaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimančiukas:): 08 gruodžio 2009 - 15:48
QUOTE(Rimančiukas:) @ 2009 12 08, 16:47)
Labai prasau parasykite kaip primezgete rankoves... cia nenuleistai? Mezgu toki modeliuka, bet nesuprantu kaip su tom rankovem daryt.... Aciu smile.gif
Lygei mezgete iki virsaus?

nelabai supratau, ko klausėt blush2.gif Rankoves, nugarą ir priekį mezgiau atskirai, paprastais virbalais be valo. Mezgiau nuo apačios į viršų. Iš pradžių lygiuoju raštu, paskui pūstai biggrin.gif, paskui stulpeliais. Nuleidimų nei rankovėse, nei nugaroje-priekyje nedariau jokių. Paskui visas detales tarpusavy susiuvau 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus visu darbeliai thumbup.gif wub.gif 4u.gif
O cia katik baigtas salis mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti

Mano mocheriukės, blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mezgiau šalį iš „Linate“ macherio, 6 nr. virbalais.Pradėjo raitytis kraštai. Ką daryti? g.gif
Atsakyti
Čia naujausias mano darbas, mamai mezgiau sijoną ax.gif Bus visas kostiumėlis, bet bliuskutę pati nusimegs, nes žiauriai neturiu laiko reik dukrai baltą macherinę suknytę numegzti iki karnavalo (liko savaitė)-bus snaige wub.gif
O pilną kostiumėlį ant pačios manekenės parodysiu vėliau, kai mama pasibaigs antrą dalį smile.gif
user posted image
Dovanokit už nekokybiškai pateiktą sijoną, labai skubėjau blush-anim-cl.gif2:Juosmuo jau su guma, tai fotografuoti iš viso schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 11 gruodžio 2009 - 13:45
lauar-'ziauriai' grazu.. thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollyk @ 2009 12 11, 14:58)
lauar-'ziauriai' grazu.. thumbup.gif  doh.gif

Ačiū, tik gaila, kad to pilno vaizdo nėra 4u.gif
Atsakyti