Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIIId.)

QUOTE(tastyte @ 2009 11 25, 18:50)

Prasau patarimo, ar traukti ji lauk ar ne? Kaip issaugoti?

Kai nusiperku-visada persodinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 25, 17:43)
bet tai per 2 savaites ir be augalo žemė pradžiūtų blink.gif

nu tai va...ir as taip galvociau, gal ne vandeniu laisto?? mastau.gif hihihi.gif

QUOTE(tastyte @ 2009 11 25, 17:50)

as tai daryciau taip:
nupjauciau ziedkocius, pamerkciau juos, o svoguna rauciau lauk ir ziureciau kokia situacija
Papildyta:
diasaja, gudruole kokia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Livai: 25 lapkričio 2009 - 18:01
QUOTE(Livai @ 2009 11 25, 18:59)

Papildyta:
diasaja, gudruole kokia thumbup.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
tai pas mane iš Rimi amariliuose panašiau į durpes o ne į žemę g.gif vakar aš ir savo šviesųjį dryžuotą lauk išroviau - šiek tiek raudonligės buvo ir nupuvę pusė šaknų. gaila, bet žiedus į vazą o svogūną padžiovinu ir ryt sodinsiu ant žemės. Pakoreguosiu dydžius ir prikabinsiu vakarykštės fotosesijos rezultatą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 25, 18:44)
tai pas mane iš Rimi amariliuose panašiau į durpes o ne į žemę g.gif

absoliuti dauguma olandishku geliu (ir apskritai, geliu, auginamu pardavimui) ir yra auginamos durpese,- tai yra laikinas substratas, patogus transportavimui (lengvas, ilgai laiko dregme).
Todel praktishkai visa geles reikia persodinti ax.gif

jediara, kaip ten su vokiechiais reikaliukai? g.gif jauchiuos kone atsakinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 11 25, 20:53)

jediara, kaip ten su vokiechiais reikaliukai? g.gif  jauchiuos kone atsakinga lotuliukas.gif

Vakar neištvėrusi parašiau jiems laišką, šiandien gavau atsakymą, kad jie šiandien pateikė užklausimą Vokietijos paštui dėl mano siuntinių, dabar lauksiu, ką jie atsakys g.gif (uups, čia neaišku koks velnias "koją pakišo" doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 25, 18:58)
Vakar neištvėrusi parašiau jiems laišką, šiandien gavau atsakymą, kad jie šiandien pateikė užklausimą Vokietijos paštui dėl mano siuntinių, dabar lauksiu, ką jie atsakys  g.gif (uups, čia neaišku koks velnias "koją pakišo"  doh.gif )

galejo gal muitine pakisht g.gif bet 2 siuntiniai ishkart tai nelabai tiketina? ar jie tau viska kartu ishsiunte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 11 25, 21:02)
galejo gal muitine pakisht g.gif  bet 2 siuntiniai ishkart tai nelabai tiketina? ar jie tau viska kartu ishsiunte? g.gif

Vieną siuntinį išsiuntė 6 kitą 10 dieną. Kažin, jei muitinė užlaikytų, negi man nepraneštų?
Atsakyti
Šiandien neištvėriau ir pakasiojau, kiek paaugo vaikučiai per vasara.. blush2.gif Priaugo jie po 1 cm. Bet. Mano vaikai vaikų prisidirbo g.gif 2.gif doh.gif Patys svogunėliai sulindę gyliai į žemę. Tai neišmanau ką daryti - ar kasti ir kelt į paviršių svogūnėlius, ar palikti kaip yra ir žiūrėti kaip bus.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 25 lapkričio 2009 - 20:18
http://i191.photobuc...apleblossom.jpg

Iš Rimi, beveik obuolinis lotuliukas.gif

milereta šiais laikais nieko nuostabaus, kad vaikai vaikus daro lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano vienas iš įtariamiamųjų Lemon Lime vaikų ir apsivaikavęs, turi jų net 2 doh.gif

Merginos-moteros, įdėkit mano į bendras foto Rimi dryžuota ir raudoną, aš "fotki" neprisiregistravus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 25 lapkričio 2009 - 20:37
QUOTE(tastyte @ 2009 11 25, 18:50)
mano rimi augaliukas dabar zydi pilnu pajegumu, bet del saknu ir as nerimauju, itariu kad pas mane gali buti lygiai tas pats..  verysad.gif reiktu traukti laukan, bet bijau  verysad.gif nes matyti is zemiu islindusios tokios tamsiai rudos saknys, ir jau pas mane jis apie men bet zeme tikrai dregna ir nelaistau, nes matyt kad buvo perlaistytas arba su zeme kazkas..

oj, toc toc, kaip pas mane drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 25, 21:26)
http://i191.photobuc...apleblossom.jpg

Iš Rimi, beveik obuolinis lotuliukas.gif

milereta šiais laikais nieko nuostabaus, kad vaikai vaikus daro lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mano vienas iš įtariamiamųjų Lemon Lime vaikų ir apsivaikavęs, turi jų net 2 doh.gif

Merginos-moteros, įdėkit mano į bendras foto Rimi dryžuota ir raudoną, aš "fotki" neprisiregistravus blush2.gif

nutaigi nereikai ten prisiregistruoti - passwordas amariliai, slaptazodis liga - ir viskas, keli nuotraukas po viena.
Oj, kaip noreciau obuoliuko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 25 lapkričio 2009 - 21:51
QUOTE(uups @ 2009 11 25, 19:53)
absoliuti dauguma olandishku geliu (ir apskritai, geliu, auginamu pardavimui) ir yra auginamos durpese,- tai yra laikinas substratas, patogus transportavimui (lengvas, ilgai laiko dregme).
Todel praktishkai visa geles reikia persodinti  ax.gif

man ir kazkaip itartinai tos slapios durpes pasirode, bet kai jau buvo su paaugusiais ziedkociais, galvojau negalima persodinet-pakenksiu g.gif , bet pasirodo b u t i n a doh.gif
Atsakyti