Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIIId.)

QUOTE(Ice tea @ 2009 11 25, 10:54)
O aš saviškius švedukus tuoj laistyt pradėsiu  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Nes Bogota jau kokiu 6 cm ūgio  bigsmile.gif Tiesa, Girafee ir Emerald dar tik kokių 3 cm. Bet negi kankinsi pirmūną  rolleyes.gif  tongue.gif

Ir šiandien reiks 3 užmigdyti, nes lapai gelsta  mirksiukas.gif

Zebrina- ar gavai siuntinį  g.gif
Kompas durniavo ,niekaip negalejau issiust zinutes doh.gif
Gavau..pagaliau , jauti, tik siandien g.gif ot zakon podlosti,kai buna kas nors nesvarbaus tai visada gaunu rytojaus diena ,o dabar ..biski nepasiseke unsure.gif
Na supakavus tu tai thumbup.gif pataluose kaip karaliai itaisyti..ir minksta ir silta lotuliukas.gif siaip labai sauniai atkeliavo drinks_cheers.gif tai dar gerokai nulupinejau(ruzavam net 1 ziedstiebi turejau nuoperuot verysad.gif ,nes visas nupuves buvo iki pat saknu g.gif )istepliojau zelionka,ir ryt sodinsiu.
Jau tuoj,tuoj tureciau ir ziedukus pamatyt ax.gif
Labai aciu tau 4u.gif pinigelius gavai?
O kaip smagu bus tavo svedukus pamatyt ax.gif
Atsakyti
Eurogėlės btūkštelėjo laiskelį, kad vakar mano svogūnčikus išsiuntė, tad turėčiau gaut ryt poryt rolleyes.gif
oi, kaip aš jų laukiu smile.gif sakykit, toks blondiniškas klausimas... Dabar man atsiųs, tai juos iškart pasodint, ta prasme jie jau pailsėję? Suprantų, kad idiotiškai klausimas skamba, bet aš niekas nesisiunčiau, vis perku pard. arba iš pažįstamų gaunu, tai žinau, taip sakant, kokiam jie gyvavimo periode yra blush2.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 11 26, 01:35)
sakykit, toks blondiniškas klausimas... Dabar man atsiųs, tai juos iškart pasodint, ta prasme jie jau pailsėję?

Viskas priklauso nuo to, kokie jie bus: atsibudę ar miegantys. Jeigu niekas žiedkotis, lapai) nelenda iš svogūno, tai dar tegul pamiega. Jeigu rodo gyvybę-sodink, tik dar nelaistyk.
Atsakyti
Mano raudona nymfa apie du mėnesius gyvybės ženklų nerodė, bet pasodinau, palaisčiau ir dabar laukiu, gal prabus ax.gif (nes svogūnus be žemės laikyti kažkaip schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 25, 22:10)
Gavau..pagaliau
Labai aciu tau 4u.gif  pinigelius gavai?

Ufff karsta.gif Gerai, kad gavai mirksiukas.gif Viskas su jais bus gerai mirksiukas.gif
Dėl money money, tai net nežiūrėjau hihihi.gif hihihi.gif Aš tavim pasitikiu mirksiukas.gif
QUOTE(Daluksa @ 2009 11 26, 00:35)
oi, kaip aš jų laukiu  smile.gif sakykit, toks blondiniškas klausimas... Dabar man atsiųs, tai juos iškart pasodint

Aš kaip blondinė, galiu atsakyti į blondinišką klausimą hihihi.gif hihihi.gif Jie EG visi miegantys (jei iš dėžučių ir maišelių), tai drąsiai sodink ir NELIEK iki kol žiedstiebis neišlys apie 4 cm mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 25, 20:26)
Merginos-moteros, įdėkit mano į bendras foto Rimi dryžuota ir raudoną, aš "fotki" neprisiregistravus blush2.gif

Įkėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 11 26, 01:35)
Eurogėlės btūkštelėjo laiskelį, kad vakar mano svogūnčikus išsiuntė, tad turėčiau gaut ryt poryt  rolleyes.gif
oi, kaip aš jų laukiu  smile.gif sakykit, toks blondiniškas klausimas... Dabar man atsiųs, tai juos iškart pasodint, ta prasme jie jau pailsėję? Suprantų, kad idiotiškai klausimas skamba, bet aš niekas nesisiunčiau, vis perku pard. arba iš pažįstamų gaunu, tai žinau, taip sakant, kokiam jie gyvavimo periode yra  blush2.gif  g.gif  doh.gif

as ir is ju gavau vakar laiskuti.....
Atsakyti
sveikos, traukiau as savo amarili laukan is vazono, nukirpau ziedus, su saknim baisi situacija, sveiku nematyt, bet dar ir raudonlige doh.gif reikia skubaus patarimo, kaip renimuoti??? galvoju paskui padziovinti ji, bet ka daryt su raudonlige??? g.gif
Kazin sansu isgyventi yra? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tastyte @ 2009 11 26, 09:58)
reikia skubaus patarimo, kaip renimuoti??? galvoju paskui padziovinti ji, bet ka daryt su raudonlige???  g.gif
Kazin sansu isgyventi yra?  g.gif  verysad.gif

Info pirmam lape mirksiukas.gif
Šansų VISADA YRA thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na va ,mano grazuoliai jau pasodinti,tik nebezinau ,gal man ju dar keleta dienu neliet,kad tas puvinys neatsinaujintu? g.gif Bet kazi ar nenukentes nuo to ziedukai?Jau ir taip ilgai jiems pavargt teko ax.gif Pasimetus-patarkit..
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 26, 10:44)
Na va ,mano grazuoliai jau pasodinti,tik nebezinau ,gal man ju dar keleta dienu neliet,kad tas puvinys neatsinaujintu? g.gif Bet kazi ar nenukentes nuo to ziedukai?Jau ir taip ilgai jiems pavargt teko ax.gif Pasimetus-patarkit..

Paliek į lėkštutę mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu patarimo ka padariau ne taip ziedkotis uzstrigo prie svoguno o lapai auga ilgi ,ziedas ne krust g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 11 26, 12:01)
Noriu patarimo ka padariau ne taip ziedkotis uzstrigo prie svoguno o lapai auga ilgi ,ziedas ne krust  g.gif

pas mane tokia pati situacija su "Ferrari": pirmas žiedynas nužydėjo, o antras "užstrigo'-kyšo gal tik 2 cm. Tai vakar palaisčiau augimo stimuliatoriumi-žiūrėsiu kas bus blink.gif
Atsakyti