Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIIId.)

QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 19, 16:24)
tai tu cia ne i Lietuva siunti, ane? Cia pas tave atsisiuncia, o tu kaledoms parvesi? smile.gif  arkaip cia?

aha, pas save siusiu ir kaledoms parveshiu (gruodzhio 23 vakare). Nors principe, galechiau visus tuos jusu norimus svogunus gal ir pashtu atsiust,- tai visos spetumet iki kaledu/po eglute. Kazhkaip pashtas paskutiniu metu tarp DE ir LT atpigo ir greitas pasidare blink.gif nors jediara turbut su manim nesutiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 19, 18:24)
As siandien dar papirkau viena amarilka sake bus raudonas, be pavadinimo..., jau kai pradejau tai galo nera doh.gif , o dar esu uzsisakius is poros forumieciu, ir dar vakar EG 2 uzsisakiau doh.gif  se tau ir pinigu nera, jau turbut alkana liksiu....

jau geriau nevalgyti-figūrai tik į naudą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2009 11 19, 18:30)
aha, pas save siusiu ir kaledoms parveshiu (gruodzhio 23 vakare). Nors principe, galechiau visus tuos jusu norimus svogunus gal ir pashtu atsiust,- tai visos spetumet iki kaledu/po eglute. Kazhkaip pashtas paskutiniu metu tarp DE ir LT atpigo ir greitas pasidare blink.gif nors jediara turbut su manim nesutiktu lotuliukas.gif

Užmynei Jediarai ant skaudamos vietos. Turbūt akis pražiūrėjo blink.gif
Atsakyti
[quote=uups,2009 11 19, 18:30] Kazhkaip pashtas paskutiniu metu tarp DE ir LT atpigo ir greitas pasidare blink.gif nors jediara turbut su manim nesutiktu lotuliukas.gif
[/quote]
Aha, kartais jis toks "greitas", kad aš "pražilsiu" lotuliukas.gif - rytoj bus 14 d. kaip laukiu swoon.gif

Užmynei Jediarai ant skaudamos vietos. Turbūt akis pražiūrėjo blink.gif
[/quote]
Šeštadienis, paskutinė ilgo laukimo diena - rašysiu laišką new_russian.gif , o jei ne tai alc.gif , nors tą dieną nervai nurims lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 19 lapkričio 2009 - 19:12
QUOTE(Lutpede @ 2009 11 19, 16:56)
ne akių paganymui, o ten forumas meilenių augintojų. Kai kas skaito, kad reikia žiedstiebį nupjauti, kad nealintų svogūno. Aš kategoriškai prieš. Kai nužydi reikia nulaužti žiedų mezgines ir leisti žiedstiebiui svaime nudžiūti, nes jis tada atlieka tą pačią funkciją kaip ir lapas.

matyut kiek augintojų, tiek nuomonių 4u.gif
QUOTE(uups @ 2009 11 19, 17:21)
black pearl uzhrashiau jau. O green dragon, tai tikrai nezhadu  unsure.gif

o kokia kaina gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 11 19, 18:16)
o kokia kaina gaunasi?

chia kainos:

http://www.bakker-ho...mp;promotion=J2

jediara, tu labai nepergyvenk...man visaip yra buve,- yra ir kad siuntinys menesi keliavo (ties, ne i LT)...o 2 savaites tai labai dazhnai buna. Shiaip vokietis, jei siunte kaip smulku paketa turi turet numeriuka,- ji ivedes pashto puslapyj turetu tiksliai zhinot kada jis kirto LT siena (toliau kelio, deja, neberodo musu pusej) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 19 lapkričio 2009 - 19:31
netiketai uztikau Supermamoj vazonus - nu bet gi ir grazu. Raso, kad kainos 10-20 Lt. Gal kam irgi patiks, kaip ir man smile.gif
http://public.fotki....koruotivazonai/
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 19, 21:37)
netiketai uztikau Supermamoj vazonus - nu bet gi ir grazu. Raso, kad kainos 10-20 Lt. Gal kam irgi patiks, kaip ir man smile.gif

labai gražūs wub.gif galėtų ir su amariliais padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 11 19, 20:28)
chia kainos:

http://www.bakker-ho...mp;promotion=J2

jediara, tu labai nepergyvenk...man visaip yra buve,- yra ir kad siuntinys menesi keliavo (ties, ne i LT)...o 2 savaites tai labai dazhnai buna. Shiaip vokietis, jei siunte kaip smulku paketa turi turet numeriuka,- ji ivedes pashto puslapyj turetu tiksliai zhinot kada jis kirto LT siena (toliau kelio, deja, neberodo musu pusej) rolleyes.gif

Ačiū už palaikymą drinks_cheers.gif Laukiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 19, 21:37)

Tikrai labai gražūs wub.gif Kažin koks miestas? g.gif
Atsakyti
man tai labai negrazhu tokie vazonai schmoll.gif nu nebent virtuvej kokioms prieskoninems zholems. Gozhia augalo grozhi... pagal mane vazonas turi papildyt gele, atskleist jos grozhi, paryshkint spalva ar pan., bet ne pats traukt zhvilgsni unsure.gif
ir shiaip..neskoninga unsure.gif nors ir pati esu tokius darius blush2.gif (mano parashe, jei kam idomu...bet shiandien man del ju geda bishki blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 19, 21:44)
labai gražūs wub.gif galėtų ir su amariliais padaryti lotuliukas.gif

as ta pati pagalvojau, kai pamaciau tuos su orchiejom. O paskui pagalvojau, kad su Amariliaus gal galiu ir pati pasidaryt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2009 11 19, 22:41)
man tai labai negrazhu tokie vazonai  schmoll.gif nu nebent virtuvej kokioms prieskoninems zholems. Gozhia augalo grozhi... pagal mane vazonas turi papildyt gele, atskleist jos grozhi, paryshkint spalva ar pan., bet ne pats traukt zhvilgsni unsure.gif
ir shiaip..neskoninga unsure.gif  nors ir pati esu tokius darius blush2.gif (mano parashe, jei kam idomu...bet shiandien man del ju geda bishki blush2.gif )

Ej, nu tai ko cia gedytis. Cia tas pats, kaip as gedyciausi savo dailes mokyklos darbu - nu tai buvo etapas, dariau, ir viskas thumbup.gif Svarbu, kad darei ir svarbu, kad rezultatas patiko. O jeigu nepatiko - reiskia, siandien darai geriau, arba darai kazka kita. Pvz., amarilius auginis clap.gif
PS Beje tavo paraso nesimato. Arba as nemoku ziuret
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 19 lapkričio 2009 - 21:55
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 19, 20:54)
PS Beje tavo paraso nesimato. Arba as nemoku ziuret

nejungiu ash jo iprastai nes beveik viskas ten sena ir netiesa lotuliukas.gif , profilyj galima pazhiuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 11 19, 23:08)
nejungiu ash jo iprastai nes beveik viskas ten sena ir netiesa lotuliukas.gif , profilyj galima pazhiuret biggrin.gif

Nice clap_1.gif
Beje, pasodinau as tris hiacintus i vazoneli toki nedideli - zodziu, remiasi jie ir vienas i kita ir i vazonelio sienas. Tai bjaurybes pradejo saknis i zemes pavirsiu kist biggrin.gif Ot bajeris biggrin.gif
Atsakyti