Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIIId.)

QUOTE(Ice tea @ 2009 11 20, 16:44)
O dieve, o dieve - tiksliau o Kristele, o Kristele- net širdis sustojo karsta.gif - KAIP TAU DĖKAVOSIU  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif Mirsiu nepamiršiu  hihihi.gif  hihihi.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2009 11 20, 16:45)
Tik nepergyvenk  mirksiukas.gif pas mus tikrai atsiras vietos tavo "netelpantiems" biggrin.gif kad tik greiciau atkeliautu smile.gif

Sianakt net sapnavau amarilius lotuliukas.gif
Pasisodinau savo grozius is EG, niu geri svogunai, sveiki thumbup.gif Dar augimo stimuliatoriaus magaryciu idejo biggrin.gif
Sake dar turetu gauti amariliu is olandu sausio menesi ir pavasari, gal bus kokiu idomesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 20 lapkričio 2009 - 14:50
QUOTE(kristele10 @ 2009 11 20, 14:47)
Pasisodinau savo grozius is EG

kokius gavai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 20, 16:53)
kokius gavai  bigsmile.gif

Royal Velvet, Picotee, Charisma ir Aphrodite wub.gif
Atsakyti
As galvojau kad bus prirasyta jau kokie 5 lapai, o pasirodo kad sendien tinginiaujama.....ar atostogaujama.....
Zebrina as radau cia toki labai panasu i obuolini, tik kad labai jau ziedkotis didelis ir 20 lt, tai nezinau, jauciu kad dar bus jų ir pigesniu, juk pradzia, o gal jau gavai......?
Papildyta:
O be to dabar EG nuolaidos tai as paskaiciavau, kad jis ten apie 15 ltu, kainuotu....
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 11 20, 14:54)
Royal Velvet, Picotee, Charisma ir Aphrodite  wub.gif

Aaaa, šitus turiu užregistravus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 11 20, 14:47)
Sianakt net sapnavau amarilius  lotuliukas.gif
Pasisodinau savo grozius is EG, niu geri svogunai, sveiki  thumbup.gif Dar augimo stimuliatoriaus magaryciu idejo  biggrin.gif
Sake dar turetu gauti amariliu is olandu sausio menesi ir pavasari, gal bus kokiu idomesniu  mirksiukas.gif

Kur jau cia nesapnuosi,kai tiek gerio pakeliui drinks_cheers.gif
Ice tea jau pasiruosus moraliskai "siam vakarui" mirksiukas.gif wub.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 11 20, 15:41)
Kai gausiu is olandu (jeigu isvis gausiu), butinai perleisiu mirksiukas.gif , nes ziuriu su vieta naujiem geliukam neapskaiciavau... lotuliukas.gif

jo jo, be problemu. Tu tik sakyk, kas cia kur tau netelpa - mes greitai sudorosim essen.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 20, 14:58)
Ice tea jau pasiruosus moraliskai "siam vakarui" mirksiukas.gif  wub.gif  hihihi.gif

Vakar apšilimą padariau, tai šiandien bus lengviau ir drąsiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai tavo norai nesikeičia, ane mirksiukas.gif
Tik kažin imt tuos bordinius g.gif Aš jau iš uups užsiprašiau Black pearl, tai gal man to bordo nereikia g.gif g.gif Ale bus matyt, rytoj- ar man TIKRAI JO NEREIKIA lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 20, 14:57)
As galvojau kad bus prirasyta jau kokie 5 lapai, o pasirodo kad sendien tinginiaujama.....ar atostogaujama.....
Zebrina  as radau cia toki labai panasu i obuolini, tik kad labai jau ziedkotis didelis ir 20 lt, tai nezinau, jauciu kad dar bus jų ir pigesniu, juk pradzia, o gal jau gavai......?
Papildyta:
O be to dabar EG nuolaidos tai as paskaiciavau, kad jis ten apie 15 ltu, kainuotu....

Ne,dar negavau..bet neprarandu vilties ax.gif Gal ryt vienam zmoguciui medzioklej pasiseks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 20, 16:01)
Vakar apšilimą padariau, tai šiandien bus lengviau ir drąsiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai tavo norai nesikeičia, ane  mirksiukas.gif
Tik kažin imt tuos bordinius  g.gif Aš jau iš uups užsiprašiau Black pearl, tai gal man to bordo nereikia  g.gif  g.gif Ale bus matyt, rytoj- ar man TIKRAI JO NEREIKIA  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia tu siandien i ta stebuklinga parde vaziuosi, ania?
Atsakyti
O as jau turbut nemokesiu uz interneta, kad atjungtų , nes jau stogas vaziuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 20, 16:07)
O as jau turbut nemokesiu uz interneta, kad atjungtų , nes jau stogas vaziuoja lotuliukas.gif

clap.gif Tikriausiai ir man reikes paprasyt, kad vyras nemoketu... Arba kruciau - kad padarytu CHILD SAFE MODE, cia kad vaikai ir ligoniai negaletu prisijungti ph34r.gif
Atsakyti