Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIIId.)

QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 20, 15:05)
cia tu siandien i ta stebuklinga parde vaziuosi, ania?

Ryt ryt rolleyes.gif Aš šiandien tik vyrą pamaloninsiu iš vakaro, kad ryt užvežtų ir PALAUKTŲ (kol aš išsirinksiu) prieš kelionę į Vln mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 20, 15:01)
Vakar apšilimą padariau, tai šiandien bus lengviau ir drąsiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai tavo norai nesikeičia, ane  mirksiukas.gif
Tik kažin imt tuos bordinius  g.gif Aš jau iš uups užsiprašiau Black pearl, tai gal man to bordo nereikia  g.gif  g.gif Ale bus matyt, rytoj- ar man TIKRAI JO NEREIKIA  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nesikeicia smile.gif Obbuolini tikrai ,jei tik bus,o toliau dar viena -savo nuoziura,jei nebus ko nors pilnavidurio(idealu-labai tamsaus)tai imk visdelto ir ta bordini biggrin.gif
Kad tik nors ka gautum g.gif ..vazonai ir zeme jau laukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 20, 15:08)
clap.gif  Tikriausiai ir man reikes paprasyt, kad vyras nemoketu... Arba kruciau - kad padarytu CHILD SAFE MODE, cia kad vaikai ir ligoniai negaletu prisijungti    ph34r.gif

Nesąmonė lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juk tada jūsų niekas nepagydys lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir liksit sau virusuot vienos tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2009 11 20, 15:10)
Nesikeicia smile.gif Obbuolini tikrai ,jei tik bus,o toliau dar viena -savo nuoziura,jei nebus ko nors pilnavidurio(idealu-labai tamsaus)tai imk visdelto ir ta bordini biggrin.gif
Kad tik nors ka gautum g.gif ..vazonai ir zeme jau laukia ax.gif

Tai jau bus vazonuose ir žemėse mirksiukas.gif Tik va aš galvoju kaip man juos tau atsiųsti reiks g.gif Ale, dzin- tada ir pagalvosim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Joooooo.....
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 20, 16:09)
Ryt ryt  rolleyes.gif Aš šiandien tik vyrą pamaloninsiu iš vakaro, kad ryt užvežtų ir PALAUKTŲ (kol aš išsirinksiu) prieš kelionę į Vln  mirksiukas.gif

Man irgi obuolinuka, skias, ir bordinis galetu buti irgi koks. Ar siaip koks nors labai grazus smile.gif o cia bulbytes perkam, ar su ziedeliais? smile.gif (tikra ligone as...)
hm, as teisingai supratau, kad rytoj busi VLN??????
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 20, 15:16)
Man irgi obuolinuka, skias, ir bordinis galetu buti irgi koks. Ar siaip koks nors labai grazus smile.gif o cia bulbytes perkam, ar su ziedeliais? smile.gif (tikra ligone as...)
hm, as teisingai supratau, kad rytoj busi VLN??????

Bus VAZONAI tongue.gif Turėtumėm būt Vln mirksiukas.gif Nebent sugalvotumėm išsigąsti kiaulių ir nevažiuoti, bet..... mes česnakus kapojam ir mums gali būti dzin lotuliukas.gif Jei ką, pasuksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 20, 15:12)
Nesąmonė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Juk tada jūsų niekas nepagydys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir liksit sau virusuot vienos  tongue.gif  tongue.gif
Papildyta:

Tai jau bus vazonuose ir žemėse  mirksiukas.gif Tik va aš galvoju kaip man juos tau atsiųsti reiks  g.gif Ale, dzin- tada ir pagalvosim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai gal nieko tokio ,jei kokia para ir be zemiu pabus? g.gif gal nesupyks labai ax.gif ai svarbu kad tik gautum lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 20, 16:19)
Bus VAZONAI  tongue.gif Turėtumėm būt Vln  mirksiukas.gif Nebent sugalvotumėm išsigąsti kiaulių ir nevažiuoti, bet..... mes česnakus kapojam ir mums gali būti dzin  lotuliukas.gif Jei ką, pasuksiu  mirksiukas.gif

tai paskambek, kai atleksi. Pasiimsiu savo vazonus ir babkiu duosiu drinks_cheers.gif Tuo paciu per pardes prasisuksiu, ne kiekviena diena pavykst istrukt is mazosios rankyciu smile.gif
Atsakyti
[quote=zebrina,2009 11 20, 16:58]
Kur jau cia nesapnuosi,kai tiek gerio pakeliui drinks_cheers.gif
Gal temperatura savo daro (kliedziu jau) lotuliukas.gif
Zodz. baisus tas kiauliskas virusas, visa seima isgulde sad.gif Mes su vyru atsigaudinejam, o va, maziukes neissaugojom nuo jo verysad.gif
Atsakyti
kristele10kaip tave suprantu, mes šiandien visi pas gyd. buvom, tai aplankėm vaistinę, tai būsim sotūs vaistais ilgai doh.gif doh.gif doh.gif vaikiukui baisiausia, o dar taip sunkiai skysčius geria doh.gif antibiotikų prirašė, bet dar tik pirma diena geriam, tai ryt poryt manau pasimatys veikimas

Laikykitės mergos mums kiaulė tokią koją pakišo, kad visa šeima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 20 lapkričio 2009 - 19:08
QUOTE(Teska @ 2009 11 20, 20:57)
kristele10kaip tave suprantu, mes šiandien visi pas gyd. buvom, tai aplankėm vaistinę, tai būsim sotūs vaistais ilgai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  vaikiukui baisiausia, o dar taip sunkiai skysčius geria  doh.gif antibiotikų prirašė, bet dar tik pirma diena geriam, tai ryt poryt manau pasimatys veikimas

Laikykitės mergos mums kiaulė tokią koją pakišo, kad visa šeima  doh.gif

Niu sorry, cia mes ne i tema, bet kam tie antibiotikai? Juk viruso jie negydo blink.gif Mano coliukas irgi labai mazai geria verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 11 20, 20:19)
Niu sorry, cia mes ne i tema, bet kam tie antibiotikai? Juk viruso jie negydo  blink.gif Mano coliukas irgi labai mazai geria  verysad.gif

Mes kosėjam, o čia jau antibiotikai. Brolis kitam mieste buvo, jam ir antibiotiką pyškino, dabar visiems rašo antibiotikus.

O į temą tai aš supūdžiau kolibriuką savo su dviem vaikais, nepagavau kampo, nes visas tiks gražus buvo, o vidus išpuvęs doh.gif
Atsakyti