QUOTE(ajaja @ 2009 11 20, 13:01)
Sveikute
as irgi alergiska metalui, ir dirzo sagtims ir ziedams, ir auskarams ir apyrankems, zodziu jei koki metala panesioju kelias valandas iskart niezti, o po kuriuo laiko ir slapiuoti pradeda
o del breketu viskas tvarkoj, tikrai nemanau kad ten paprastas metalas, manau kazkoks spec medicininis, as tai isvis sakau mano breketai platininiai turbut, sitiek pinigu kainavo
beje, pas mane apatiniai irgi tragiski buvo, tai rezultatas labai greitai matosi
va va, būtent tokia alergiją ir as turiu, beria o poto šlapiuoja. Smagu, kad radau analogišką atvejį
Aš irgi tikiuosi gero ir greito rezultato, bet prisibijau to vaizdo kaip atrodysiu.... nesu mačiusi daug breketuotu žmonių užtai baigiu googlej skyliai išgraužt visom kalbom googlindama ir vaizdo ieškodama

kai matai tas reklamines fotkes grazu ir metaliniai, kai ant žmogaus... nebežinau jau... vieną akimirką esu tikra kad dėsiu metalinius ant visų, kitą vėl pradedu bijot...
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 20, 13:49)
Sveika Zanetyte prisijungus. As turesiu breketus viena diena anksciau nei tu

. Pakolkas des tik virsuje, po to apacioje.
Va, tas tavo klausimas apie elergija metalui. Matai kai man paciai neidomu, nes nesu jam elergiska, tai ir praleidau pro ausis. Kaska daktare, sako na va metalinius daugelis bijo deti, nes galvoja jaus metalo skoni ir.t.t...na ir zodziu kaskaip praklausiau atrodo ir apie ta elergija kalbejo.....tai sako juk metaliniai breketai patys patikimiausi, isbandyti laiko, sekmingai naudojami, mazai luzta ir t.t.t. Bet aisku rieketu gal pasiziuret, koki nors zieda kad uzdetu ar ka pabandymui, kad paskui nereiktu lupti viska salin, o pinigu tikrai niekas negrazisns...Tiesa o neturi dantyje karuneles kuriame nors. Nes juk jos ir metalines....As pvz tokia turiu, bet dabar mastau, niekada niekas neklause ar as tam metalui elergiska. Chm
Papildyta:
Atsiprasau merginos, o kas yra KAPOS?
Su tuo lanku man ir naujove...niekas man apie tai net neminejo. O dar cia visam gyvenimui

Sake reikes virsuje nesioti naktimis apie pora metu po breketu nuemimo. Gal man nereikes, nes pas mane apacioje jie tiesus, man tik suks visa dantu lanka i viena puse, nes netekus vieno danties gilioj jaunystej, viskas pasislinko, tai riekia atsukti atgal.
dėkoju, kad šiltai priėmėt

Matysim kaip čia su ta alergija bus.. nesenai įdėjo man metalinį įklotą dantukui, tai nuo jo nieko nebuvo... ir tas auskaras liežuvį anksčiau nealergizavo, taip jaučiu kad bus gerai
Kapos yra tai, ka reiks nešiot naktį, kai nuims breketus, dar vadinas reteineris arba pasyvaus periodo užlaikymo aparata, atrodo va taip:

ir dar viena tos vielutes po breketu fotke radau

gal gražesnė