Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Žanetyte @ 2009 11 20, 12:23)
nea, dar niekur neturiu, už tai kita penktadieni turėsiu visur  biggrin.gif Dabar baigiu dantuku gydyma ir iskart breketai.
Dar klausimėlį turiu: ar niekas iš Jūsų nesat alergiški metalui?

Ačiū už foto (nors man ji gana baisi pasirodė blink.gif )
Tai lapkričio 27 Didžioji diena? Man taip pat pas ortodontę tą dieną ax.gif
Kai dėjaus breketus, ortodontė manęs klausė, ar nesu alergiška. Kai dėjo apačioj po pusmečio, paklausė iš naujo. Bet kadangi alergiška nesu, patarti šiuo klausimu negaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 11 20, 13:42)
Ačiū už foto (nors man ji gana baisi pasirodė  blink.gif )
Kai dėjaus breketus, ortodontė manęs klausė, ar nesu alergiška. Kai dėjo apačioj po pusmečio, paklausė iš naujo. Bet kadangi alergiška nesu, patarti šiuo klausimu negaliu ax.gif

bet sios vielutes galima ir nesiklijuoti jei tau nepatinka, td darys kapa tau ant apatiniu dantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 11 20, 11:42)
Ačiū už foto (nors man ji gana baisi pasirodė  blink.gif )

Man regis ji baisoka, nes labai iš arti stengtąsi parodyt grynai tą vielutę, gražesnės neradau biggrin.gif šiaip tai man regis tikrai jos nesimato, as bent jau dėl jos kol kas nesuku visai sau galvos, svarbu kad dantukai butu gražūs ax.gif
Taip, toji diena didžioji...ar baisioji... bus matyt biggrin.gif Šiandien nešiu nuotraukas tai reiks paklaust dėl to metalo...gal kokį mėginuką reiks pasidaryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2009 11 20, 11:23)
Laba,
nea, dar niekur neturiu, už tai kita penktadieni turėsiu visur  biggrin.gif Dabar baigiu dantuku gydyma ir iskart breketai. Pas mane kreivi apatiniai labai, del to dyla visi dantukai ir be breketu nieko nepadarysi, neišsaugosi kitaip...
Dar klausimėlį turiu: ar niekas iš Jūsų nesat alergiški metalui? ta prasme metalui ant kūno (auskaram, bižuterijai, diržo sagčiai)? Nes aš esu, ir galvoju ar man neužreaguos breketukai unsure.gif nors skaičiau kad jie gaminami iš titano, jaunystėj esu turėjus auskarą liežuvyje iš titano tai nieko...Gal yra bendraminčiu šiuo klausimu?

Sveikute 4u.gif
as irgi alergiska metalui, ir dirzo sagtims ir ziedams, ir auskarams ir apyrankems, zodziu jei koki metala panesioju kelias valandas iskart niezti, o po kuriuo laiko ir slapiuoti pradeda doh.gif
o del breketu viskas tvarkoj, tikrai nemanau kad ten paprastas metalas, manau kazkoks spec medicininis, as tai isvis sakau mano breketai platininiai turbut, sitiek pinigu kainavo blush2.gif

beje, pas mane apatiniai irgi tragiski buvo, tai rezultatas labai greitai matosi thumbup.gif
Atsakyti
Sveika Zanetyte prisijungus. As turesiu breketus viena diena anksciau nei tu smile.gif. Pakolkas des tik virsuje, po to apacioje.
Va, tas tavo klausimas apie elergija metalui. Matai kai man paciai neidomu, nes nesu jam elergiska, tai ir praleidau pro ausis. Kaska daktare, sako na va metalinius daugelis bijo deti, nes galvoja jaus metalo skoni ir.t.t...na ir zodziu kaskaip praklausiau atrodo ir apie ta elergija kalbejo.....tai sako juk metaliniai breketai patys patikimiausi, isbandyti laiko, sekmingai naudojami, mazai luzta ir t.t.t. Bet aisku rieketu gal pasiziuret, koki nors zieda kad uzdetu ar ka pabandymui, kad paskui nereiktu lupti viska salin, o pinigu tikrai niekas negrazisns...Tiesa o neturi dantyje karuneles kuriame nors. Nes juk jos ir metalines....As pvz tokia turiu, bet dabar mastau, niekada niekas neklause ar as tam metalui elergiska. Chm g.gif

QUOTE(Žanetyte @ 2009 11 20, 14:50)
Man regis ji baisoka, nes labai iš arti stengtąsi parodyt grynai tą vielutę, gražesnės neradau  biggrin.gif šiaip tai man regis tikrai jos nesimato, as bent jau dėl jos kol kas nesuku visai sau galvos, svarbu kad dantukai butu gražūs  ax.gif
Taip, toji diena didžioji...ar baisioji... bus matyt  biggrin.gif Šiandien nešiu nuotraukas tai reiks paklaust dėl to metalo...gal kokį mėginuką reiks pasidaryt  unsure.gif

Papildyta:
Atsiprasau merginos, o kas yra KAPOS?
Su tuo lanku man ir naujove...niekas man apie tai net neminejo. O dar cia visam gyvenimui doh.gif Sake reikes virsuje nesioti naktimis apie pora metu po breketu nuemimo. Gal man nereikes, nes pas mane apacioje jie tiesus, man tik suks visa dantu lanka i viena puse, nes netekus vieno danties gilioj jaunystej, viskas pasislinko, tai riekia atsukti atgal.

QUOTE(justyte** @ 2009 11 20, 14:44)
bet sios vielutes galima ir nesiklijuoti jei tau nepatinka, td darys kapa tau ant apatiniu dantu  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2009 11 20, 12:23)
kita penktadieni turėsiu visur  biggrin.gif

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif Kur ir pas ka desies breketus?

QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 20, 14:49)

man tik suks visa dantu lanka i viena puse, nes netekus vieno danties gilioj jaunystej, viskas pasislinko, tai riekia atsukti atgal.

Kapos - tai tokie daiktai kaip boksininkai dedasi i burna kad dantai neisbyretu lotuliukas.gif Nu arba kai dantusikus balina - irgi yra toks budas i kapas pripila kazkokio chmiero ir miega su jom, ir dantai balteja balteja... Bent jau taip isivaizduoju. Pati nedariau nezinau. Bet tiek esu girdejus doh.gif
Bet man atrodo, kad kapos skirtingos yra. Balinimui ten turetu but palikta daugiau vietos tam balinimo chmierui prideti. O kad istiesinti dantai vel nebesukreivetu - turetu but tokios tamprios kapos, laikancios dantus savo vietose. Va taip as va isivaizduoju. Kas turit patirties pataisykit prasau jei suklydau blush2.gif

O del to sukimo... Pas mane tas pats, tik virsuj. Paauglystej buvo istrauktas 4-tas vienoj pusej, tai visi dantusai ir suslinke tenai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 11 20, 13:01)
Sveikute  4u.gif
as irgi alergiska metalui, ir dirzo sagtims ir ziedams, ir auskarams ir apyrankems, zodziu jei koki metala panesioju kelias valandas iskart niezti, o po kuriuo laiko ir slapiuoti pradeda  doh.gif
o del breketu viskas tvarkoj, tikrai nemanau kad ten paprastas metalas, manau kazkoks spec medicininis, as tai isvis sakau mano breketai platininiai turbut, sitiek pinigu kainavo  blush2.gif 

beje, pas mane apatiniai irgi tragiski buvo, tai rezultatas labai greitai matosi  thumbup.gif

va va, būtent tokia alergiją ir as turiu, beria o poto šlapiuoja. Smagu, kad radau analogišką atvejį thumbup.gif
Aš irgi tikiuosi gero ir greito rezultato, bet prisibijau to vaizdo kaip atrodysiu.... nesu mačiusi daug breketuotu žmonių užtai baigiu googlej skyliai išgraužt visom kalbom googlindama ir vaizdo ieškodama biggrin.gif kai matai tas reklamines fotkes grazu ir metaliniai, kai ant žmogaus... nebežinau jau... vieną akimirką esu tikra kad dėsiu metalinius ant visų, kitą vėl pradedu bijot...
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 20, 13:49)
Sveika Zanetyte prisijungus. As turesiu breketus viena diena anksciau nei tu smile.gif. Pakolkas des tik virsuje, po to apacioje.
Va, tas tavo klausimas apie elergija metalui. Matai kai man paciai neidomu, nes nesu jam elergiska, tai ir praleidau pro ausis. Kaska daktare, sako na va metalinius daugelis bijo deti, nes galvoja jaus metalo skoni ir.t.t...na ir zodziu kaskaip praklausiau atrodo ir apie ta elergija kalbejo.....tai sako juk metaliniai breketai patys patikimiausi, isbandyti laiko, sekmingai naudojami, mazai luzta ir t.t.t. Bet aisku rieketu gal pasiziuret, koki nors zieda kad uzdetu ar ka pabandymui, kad paskui nereiktu lupti viska salin, o pinigu tikrai niekas negrazisns...Tiesa o neturi dantyje karuneles kuriame nors. Nes juk jos ir metalines....As pvz tokia turiu, bet dabar mastau, niekada niekas neklause ar as tam metalui elergiska. Chm g.gif
Papildyta:
Su tuo lanku man ir naujove...niekas man apie tai net neminejo. O dar cia visam gyvenimui  doh.gif Sake reikes virsuje nesioti naktimis apie pora metu po breketu nuemimo. Gal man nereikes, nes pas mane apacioje jie tiesus, man tik suks visa dantu lanka i viena puse, nes netekus vieno danties gilioj jaunystej, viskas pasislinko, tai riekia atsukti atgal.

dėkoju, kad šiltai priėmėt 4u.gif Matysim kaip čia su ta alergija bus.. nesenai įdėjo man metalinį įklotą dantukui, tai nuo jo nieko nebuvo... ir tas auskaras liežuvį anksčiau nealergizavo, taip jaučiu kad bus gerai biggrin.gif
Kapos yra tai, ka reiks nešiot naktį, kai nuims breketus, dar vadinas reteineris arba pasyvaus periodo užlaikymo aparata, atrodo va taip:
user posted image
user posted image
ir dar viena tos vielutes po breketu fotke radau
user posted image
gal gražesnė smile.gif

Atsakyti
Pažiūrėjus nuotraukas, užsimaniau operacijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 20, 15:31)
Pažiūrėjus nuotraukas, užsimaniau operacijos  unsure.gif

o as atvirksciai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2009 11 20, 13:23)
Laba,
nea, dar niekur neturiu, už tai kita penktadieni turėsiu visur  biggrin.gif Dabar baigiu dantuku gydyma ir iskart breketai. Pas mane kreivi apatiniai labai, del to dyla visi dantukai ir be breketu nieko nepadarysi, neišsaugosi kitaip...
Dar klausimėlį turiu: ar niekas iš Jūsų nesat alergiški metalui? ta prasme metalui ant kūno (auskaram, bižuterijai, diržo sagčiai)? Nes aš esu, ir galvoju ar man neužreaguos breketukai unsure.gif nors skaičiau kad jie gaminami iš titano, jaunystėj esu turėjus auskarą liežuvyje iš titano tai nieko...Gal yra bendraminčiu šiuo klausimu?

As kai uzsidejau breketus,maniau,kad esu alergiska,nes lupos raudonos buvo ir skaudejo,ir krasteliai skilinejo,bet kai atradau savo vazelina,viskas praejo ax.gif
QUOTE(natale @ 2009 11 20, 16:37)
o as atvirksciai  doh.gif

Jo maciau viena foto baisia blink.gif tai isivaizduoju kaip viskas ten sudetinga..
Atsakyti
Mėginu išsirinkti gražiausias gumytes breketam... rolleyes.gif kad ir nesu rožinės spalvos gerbėja, bet kažkaip gražiausiai jos man atrodo, kiek foto pavyko rast, dar gražios šviesiai žydros, tuoj pavirsiu vaiku lotuliukas.gif o kažin nėra jų baltų? ir ar jos kiek mažina pati breketuką?
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2009 11 20, 20:05)
Mėginu išsirinkti gražiausias gumytes breketam...  rolleyes.gif kad ir nesu rožinės spalvos gerbėja, bet kažkaip gražiausiai jos man atrodo, kiek foto pavyko rast, dar gražios šviesiai žydros, tuoj pavirsiu vaiku  lotuliukas.gif o kažin nėra jų baltų? ir ar jos kiek mažina pati breketuką?

Baltu siulau nesideti. nes jos nusidazo nuo maisto kaikurio. spalvotu gerimu, morku sulciu, vyno, kavos ir apskritai po kurio laiko tampa gelsvos g.gif
Atsakyti