Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(justyte** @ 2009 11 20, 20:18)
Baltu siulau nesideti. nes jos nusidazo nuo maisto kaikurio. spalvotu gerimu, morku sulciu, vyno, kavos ir apskritai po kurio laiko tampa gelsvos g.gif

nemeluok biggrin.gif nieko jos nedazo ir viskas su jomis gerai,atroso super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 11 20, 19:35)
nemeluok biggrin.gif nieko jos nedazo ir viskas su jomis gerai,atroso super 4u.gif

Pati gal tokias nešiojat? jei turėtumėt kokia fotke kur matos breketukai su baltom gumytem gal galėtumet atsiųsti i až... labai labai prašyčiau ax.gif biggrin.gif
Bet, netgi jei jos dažosi, suprantu kad jos keičiamos dažnai ar ne? ta prasme pačiai pasikeist įmanoma ar ne?
Atsakyti
pati niekaip nepasikeisit. ateinat pat ortodontę paskirtą dieną, ir ji pakeičia. arba nebūtinai, jei dar nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 20, 21:13)
pati niekaip nepasikeisit. ateinat pat ortodontę paskirtą dieną, ir ji pakeičia. arba nebūtinai, jei dar  nereikia  smile.gif

Aišku blush2.gif kažkaip ne taip įsivaizdavau doh.gif iškart atiprašau už kvailus klausimus ateityje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 11 20, 21:35)

na mano drauge turejo ir pati maciau kad jos visai net ne baltos i menesio gala. ir pati ortodonte man patare ju nesidet 4u.gif tikrai neturiu reikalo meluot smile.gif
Atsakyti
user posted image
Sioks toks jubiliejus 4u.gif Kaip greitai prabego laikas,net nepajutau,kaip 3menesiukai praleke.Taip,kad reikia mums visoms pasidziaugti breketuku nesiojimo periodu jais,juk tokios "pakaustytos"busim neamzinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2009 11 20, 23:11)
Pati gal tokias nešiojat? jei turėtumėt kokia fotke kur matos breketukai su baltom gumytem gal galėtumet atsiųsti i až... labai labai prašyčiau  ax.gif  biggrin.gif
Bet, netgi jei jos dažosi, suprantu kad jos keičiamos dažnai ar ne? ta prasme pačiai pasikeist įmanoma ar ne?

Visada tik tokias nesioju,kitokiu nepripazystu biggrin.gif nes man patinka kai nesimato smile.gif
dedu su auskinem ir skaidriom.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Su skaidriom labai gražu, Agne. Čia tos baltos ir skaitosi? Bet ar tikrai nesidažo, ar kavos mažai geri? bigsmile.gif nes man kur ant danties kaspinėlį uždėjo, kad dantukus sustumtų vieną su kitu, tai jis irgi skaidrus, bet laabai greitai nusidažo. Tai kaip čia yra? bigsmile.gif g.gif

margret, sveikinu su trijų mėnesių sukaktimi 4u.gif gal biški ne į temą, bet kodėl tu liniuotę dedi į žinutę, o neįsidedi tiesiog į parašą? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kavytė: 21 lapkričio 2009 - 00:05
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 21, 00:02)
Su skaidriom labai gražu, Agne. Čia tos baltos ir skaitosi? Bet ar tikrai nesidažo, ar kavos mažai geri?  bigsmile.gif  nes man kur ant danties kaspinėlį uždėjo, kad dantukus sustumtų vieną su kitu, tai jis irgi skaidrus, bet laabai greitai nusidažo. Tai kaip čia yra?  bigsmile.gif  g.gif

margret, sveikinu su trijų mėnesių sukaktimi  4u.gif gal biški ne į temą, bet kodėl tu liniuotę dedi į žinutę, o neįsidedi tiesiog į parašą?  blush2.gif

Todel.kad dar kai kuriuose dalykuose esu dar zalia blush2.gif Bet,kaip tik jau supratau,kad jusu graziosios liniuostes eina uz parasa ir pati pabandysiu kita karta mirksiukas.gif
Atsakyti
Eik į nustatymus, ir ten raši parašo nustatymai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2009 11 20, 22:26)
Aišku  blush2.gif kažkaip ne taip įsivaizdavau  doh.gif iškart atiprašau už kvailus klausimus ateityje  smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
norejau pasakyt kad pradzioj gali but kad neturesi gumyciu o breketukus apvinios su vielutem ax.gif man taip buvo. sake kad su vielutem greiciau viskas vyksta. kadangi pas mane buvo labai kreivi dantukai tai kad paspartint visa judejima vaikstau su vielom kol kas. o pradzioj irgi ilgai galvojau kokias gumytes detis, o gyd viska uz mane nusprende tongue.gif suverze su vielutem rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(margret @ 2009 11 20, 23:23)
user posted image
  Sioks toks jubiliejus  4u.gif Kaip greitai prabego laikas,net nepajutau,kaip 3menesiukai praleke.Taip,kad reikia mums visoms pasidziaugti breketuku nesiojimo periodu jais,juk tokios "pakaustytos"busim neamzinai  smile.gif

user posted image
sveikinu smile.gif
o kodel pas tave liniuote visalaik pries teksta buna o ne po?
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 21, 01:02)
Su skaidriom labai gražu, Agne. Čia tos baltos ir skaitosi? Bet ar tikrai nesidažo, ar kavos mažai geri?  bigsmile.gif  nes man kur ant danties kaspinėlį uždėjo, kad dantukus sustumtų vieną su kitu, tai jis irgi skaidrus, bet laabai greitai nusidažo. Tai kaip čia yra?  bigsmile.gif  g.gif

margret, sveikinu su trijų mėnesių sukaktimi  4u.gif gal biški ne į temą, bet kodėl tu liniuotę dedi į žinutę, o neįsidedi tiesiog į parašą?  blush2.gif

Nu cia skaidrios blush2.gif kava geriu,bet ne kiekviena diena,arbata kiekviena diena,sultis irgi,nu jis nebuna aisku menesio gale tokios pacios,pasidazo,bet ne baisiai atrodo ,nzn,man jos graziausiai atrodo,auksines labai nepatiko,bet namo tik gryzus pamaciau,kad man jas idejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 21 lapkričio 2009 - 10:45