Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(justyte** @ 2009 11 22, 20:36)
stai mano dantukai.. po metu ir nepilnai 3 menesiu smile.gif 4u.gif

user posted image

o stai mano apsisukelis kuris jau atsisuko smile.gif

user posted image

o stai mano apacia smile.gif
nelb patinka mano dantuku auksciai skirtingi..  doh.gif  doh.gif  doh.gif

user posted image
4u.gif

spalvos biski tokios nenuturalios.. nemoku as fotkinti normaliai.. doh.gif ir dar plius blogam apsvietime doh.gif

palauk ,tau netrauke dantuku?bet pas tave grazia dantys sueina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 11 22, 22:42)
palauk ,tau netrauke dantuku?bet pas tave grazia dantys sueina smile.gif

aciu, nea netrauke . kai ejau vienur konsultuotis sake reik traukt 4, bet nuejau pas dabartine gydytoja ir nieko nerove wink.gif tik protinius reik raut
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 11 22, 20:36)

user posted image

user posted image

user posted image
4u.gif

spalvos biski tokios nenuturalios.. nemoku as fotkinti normaliai.. doh.gif ir dar plius blogam apsvietime doh.gif

Labai grazus tavo dantukai thumbup.gif wub.gif
O kiek dar laiko zada tave laikyt su breketukais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 11 22, 22:52)
Labai grazus tavo dantukai thumbup.gif  wub.gif
O kiek dar laiko zada tave laikyt su breketukais? smile.gif

aciu blush2.gif 4u.gif apacia dar nelb grazi, nes dantuku auksciai nevienodi.. nzn sake gal iki isleistuviu nuims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 11 22, 22:54)
aciu  blush2.gif  4u.gif  apacia dar nelb grazi, nes dantuku auksciai nevienodi.. nzn sake gal iki isleistuviu nuims biggrin.gif

Pamatytum man apacia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai kiek suprantu dar virs puse metuku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Shin @ 2009 11 21, 21:03)
sveikos  4u.gif
aciu kad isgelebejot su temos kurimu ax.gif  pasistenksiu kita kart nepavest blush2.gif
apie dantukus nieko negaliu papasakot naujo.. laukiu 30d. tada visus ispudziu po operacijos parasysiu.. kolkas labai labai bijau unsure.gif

Jau pasiskaiciau ankstesnej temoj kokia darys tau operacija, bet ne ta apie kuria galvojau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 22 lapkričio 2009 - 22:11
justyte** dantukai - thumbup.gif tikrai pavydetina sypsena mirksiukas.gif
Atsakyti
justyte** --> wub.gif

Man vizitas jau penktadienį. Laukiu nesulaukiu, kai pasakys, kad elastikų nebereik. Nes namie einant valgyt išsiimu, pasidedu ir pamirštu, o po to naujus pasiimu. pilna troba jau jų doh.gif

Dar dukrytę vesiuos. Kad patikrintų kas jai ir kaip. Manau, dėsim plokštelę. Ateity nebereikės breketų (bent tėvų piniginė tiek neištuštės). Reikės nufotkint prieš ir po.
Atsakyti
Man šiandien vizitas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif mano breketukams siandien 5 men biggrin.gif
va, o vakar nukrito vienas breketukas doh.gif apacioj desinej pusej paskutinis unsure.gif
pries menesi higieniste kairej pusej ta pati "nuvale", o sitas pats atsilipino, tai skambinsiu gyd, ziuresiu ka sakys...
teisingai Natale sake, kad ant paskutiniu daugiausiai spaudimo, kad jie visa ta lanka laiko, itariu, kad man ir desinej pusej ta zieda des...

QUOTE(justyte** @ 2009 11 22, 18:36)

labai grazus dantukai Justyte, o del tu auksciu tai nera problema, gal dar pasilygins, o jei ka truputi paslifuos. o siaip tai super dantukai smile.gif

QUOTE(Kavytė @ 2009 11 23, 10:10)
Man šiandien vizitas  thumbup.gif

sekmes, lauksim ispudziu bigsmile.gif
Atsakyti
Man turi prikabinti breketuką ant to dantuko, kur ne vietoj išaugęs buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 23, 10:21)
Man turi prikabinti breketuką ant to dantuko, kur ne vietoj išaugęs buvo  bigsmile.gif

aaa, cia tas dantukas kuris salia to, kuri neseniai isrove? (jeigu supratai ka parasiau rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 11 23, 00:18)
justyte** dantukai -  thumbup.gif  tikrai pavydetina sypsena  mirksiukas.gif

dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(viliene @ 2009 11 22, 23:10)
Pamatytum man apacia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai kiek suprantu dar virs puse metuku ax.gif
Papildyta:
Jau pasiskaiciau ankstesnej temoj kokia darys tau operacija, bet ne ta apie kuria galvojau blush2.gif  blush2.gif

na taip kazkur wink.gif nelb laukiu turbut biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2009 11 23, 12:20)
Sveikos merginos  4u.gif  mano breketukams siandien 5 men  biggrin.gif
va, o vakar nukrito vienas breketukas  doh.gif  apacioj desinej pusej paskutinis  unsure.gif
pries menesi higieniste kairej pusej ta pati "nuvale", o sitas pats atsilipino, tai skambinsiu gyd, ziuresiu ka sakys...
teisingai Natale sake, kad ant paskutiniu daugiausiai spaudimo, kad jie visa ta lanka laiko, itariu, kad man ir desinej pusej ta zieda des...
labai grazus dantukai Justyte, o del tu auksciu tai nera problema, gal dar pasilygins, o jei ka truputi paslifuos. o siaip tai super dantukai smile.gif
sekmes, lauksim ispudziu  bigsmile.gif

na tikiuosi man paslifuos juos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2009 11 23, 11:26)
justyte** -->  wub.gif

Man vizitas jau penktadienį. Laukiu nesulaukiu, kai pasakys, kad elastikų nebereik. Nes namie einant valgyt išsiimu, pasidedu ir pamirštu, o po to naujus pasiimu. pilna troba jau jų doh.gif

Dar dukrytę vesiuos. Kad patikrintų kas jai ir kaip. Manau, dėsim plokštelę. Ateity nebereikės breketų (bent tėvų piniginė tiek neištuštės). Reikės nufotkint prieš ir po.

dekui 4u.gif
Atsakyti