Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(viliene @ 2009 11 24, 14:39)
Sita as ir zinau, kad kompensuoja ax.gif
Tik tau nesake Dalia, kiek kainuotu visas pasiruosimas? blush2.gif nes as nelabai suprantu..man sake, kad apie 7000, bet ar i ta suma ieina ortodontinis gydymas? ar cia tik operacijai pasiruost? g.gif

Kaina, kurią sako Dalia, yra pilna už vieną operaciją, nes ji ne valstybinėje įstaigoje dirba, pas ją niekas nekompensuotų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 24, 14:48)
Kaina, kurią sako Dalia, yra pilna už vieną operaciją, nes ji ne valstybinėje įstaigoje dirba, pas ją niekas nekompensuotų  4u.gif

Bet Dalia juk nedaro sitos operacijos ax.gif
Ji man taip pat dave Grybausko kontaktus mirksiukas.gif As jos klausiau kiek man kainuotu operacija, ji sako 7000, o su herbsu visas gydymas - 1000 daugiau negu operacija.. tai as ir nesuprantu.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 24 lapkričio 2009 - 14:05
QUOTE(viliene @ 2009 11 24, 15:02)
Bet Dalia juk nedaro sitos operacijos  ax.gif
Ji man taip pat dave Grybausko kontaktus mirksiukas.gif As jos klausiau kiek man kainuotu operacija, ji sako 7000, o su herbsu visas gydymas - 1000 daugiau negu operacija.. tai as ir nesuprantu.. blush2.gif

Nu keista... Ji man sako: čia nieko sudėtingo, aš ne vieną tokią operaciją dariau. O Herbstas kainuoja gerokai pigiau nei operacija (ji taip man sakė, todėl ir leido rinktis) g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 24, 15:16)
Nu keista... Ji man sako: čia nieko sudėtingo, aš ne vieną tokią operaciją dariau. O Herbstas kainuoja gerokai pigiau nei operacija (ji taip man sakė, todėl ir leido rinktis)  g.gif

Bet juk Latkauskiene tik ortodonte, ne chirurge smile.gif gal ji turejo omeny, kad turejo daug atveju kai ruose ortognatinei operacijai, nes man rode pas save kompiuteryje, o tu supratai kitaip mirksiukas.gif as ir ne viska supratau, nes ji kai zirnius i siena zodzius beria lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va tai va, ir mastau kaip cia bus.....ant protinio tai nededa niekas breketu. Arba as kakso nezinau....Gal estetini plimbavima koki gale daro, priblombuoja blush2.gif . Zodziu cia man klaustukas toj vietoj g.gif

QUOTE(ajaja @ 2009 11 24, 13:47)
vau kokie pasikeitimai  wub.gif
man tarpuko irgi dar neuztrauke ten kur buvo 4-as dantukas, jau dabar spyruokle uzdejo, sake per ateinancius menesius koncentruosimes butent i sita reikala smile.gif bet as irgi vis galvoju gerai, patrauks priekinius mano truputi i kaire link tarpuko. Tada patrauks 5-a ir 6-a dantuka link tarpuko, o kaip tada 7-as ir protinis ? na ant 7-to dar yra breketas, o ant protinio tai nera... tai nesuprantu kaip cia  g.gif
Papildyta:
Kavyte, kaip tau vakar vizitas praejo??

Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Nu ka - vakar buvau pas savo gyd thumbup.gif Perklijavo man priekini viena breketuka, nes pasisuko dantuzas ir pasimate jojo kryptis teisinga. Ir dar uzklijavo man "plombas" ant virsutiniu 5 ir 6 dantuku - sukandimui "pakelti" ir atlaisvinti apatinius ir virsutinius vienus nuo kitu. Keistas jausmas g.gif
Kitas vizitas gruodzio 28 rolleyes.gif
Apacia sudes vasario 1 thumbup.gif ax.gif

Prisistaciau fotkese blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudzijama: 24 lapkričio 2009 - 15:31
QUOTE(viliene @ 2009 11 24, 15:34)
Bet juk Latkauskiene tik ortodonte, ne chirurge smile.gif gal ji turejo omeny, kad turejo daug atveju kai ruose ortognatinei operacijai, nes man rode pas save kompiuteryje, o tu supratai kitaip mirksiukas.gif  as ir ne viska supratau, nes ji kai zirnius i siena zodzius beria lotuliukas.gif

Na, tada nežinau, kuri iš mūsų nesuprato smile.gif Nes aš supratau, kad čia ji man ruošiasi daryti smile.gif Reiks išsiaiškinti. Tokiu atveju, manau, tikrai kompensuotų mums tas operacijas (reiktų sumokėti tik už paruošimą ir dar kažką)
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 24, 16:31)
Na, tada nežinau, kuri iš mūsų nesuprato smile.gif Nes aš supratau, kad čia ji man ruošiasi daryti smile.gif Reiks išsiaiškinti. Tokiu atveju, manau, tikrai kompensuotų mums tas operacijas (reiktų sumokėti tik už paruošimą ir dar kažką)

Kad kompensuot - tai tikrai kompensuoja, o cia tie 7000 tai turbut ortodoninis gydymas ir dar kiek reik ten operacijai pasiruost ax.gif tikekimes kad taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 11 24, 12:39)
Sakei, kad tavo bendradarbe dares sia operacija. Labai pasikeite po visko?  smile.gif

mes su ja kartu nedirbom iki operacijos, tai savo akim nemaciau, jai seniai dare pries kokius 7 metus, tai kai man breketus sudejo, tai kazkaip ir buvo uzsiminus, kad ir ji nesiojo, ir kad operacija turejo.
Bet siandien as jos dar paklausinejau, tai sake jai lauze apatini zandikauli ir po to 6 savaites su tais itvarais buvo ir per siaudeli maitinosi. ir sake pasikeite veidas, anksciau barzdos ji neturejo (ar kaip ta vieta vadinasi)
Atsakyti
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 24, 14:35)
Tai va tai va, ir mastau kaip cia bus.....ant protinio tai nededa niekas breketu. Arba as kakso nezinau....Gal estetini plimbavima koki gale daro, priblombuoja  blush2.gif . Zodziu cia man klaustukas toj vietoj g.gif

Siaip tai pas mane virsuje ant protinio yra breketukas,ji man uzdejo kai dare 1paverzima mirksiukas.gif
Atsakyti
O įdomu, jei tik apatinį operuoja, pilna narkozė ar viską teks matyti, kaip ten kaulus laužo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 11 24, 14:16)

Prisistaciau fotkese  blush2.gif

praziurejau tavo nuotraukeles, kaip greitai jau pokyciai matosi, priekiniai dantukai jau visai viens nuo kito nulipe ir iltinis desinej pusej jau pasislinkes, ir isvis jau abejose pusese dantukai stoja i viena eile 4u.gif o ir dantenu bukle man atrodo pagerejus thumbup.gif
Atsakyti