Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Baby.. @ 2009 11 24, 19:10)
o kodel gydytoja nenori bandyti su elastikais sakandi tvarkyt ?  g.gif

Sake, kad nepataria, nes kaip jau anksciau minejau, pas mane virs virsutines lupos siaura ir jeigu israutu du dantis ir stumtu virsutinius i gala, tai gali man virsutine lupa net idubt blush2.gif
Papildyta:
[quote=natale,2009 11 24, 17:37]
Isiterpsiu del tu operaciju blush2.gif
Dalia tikrai nedaro tu operaciju, daro tas Grybauskas ar kokia ten pavarde to gyd. dave turbut jo numeriuka. jis ant kompo padaro maketa kaip buvo ir bus. ir ta kaina 7000lt cia yra paruosimas operacijai, vaistai ir t.t. o pati operacija kompensuoja kasos. jei moketumem visa kaina tai butu dvigubai. doh.gif zodziu 7000 lt tai cia tik kiek reikes moket uz su operacija susijusius dalykus, o breketai i ta kaina neeina. zodziu gaunasi 7000 plius breketu gydymas (mazdaug 6000lt) viso 13 000. tai tiek. ax.gif o Dalia kur kompe foto rode tai cia jos klijenciu po operacijos. ji bendradarbiauja su Grybausku. jis sutvarko sakandi ji paskui tvarko dantukus.

Nu joa..sumele nejuokinga tada.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 24, 20:37)
Kiek pas ją pirma konsultacija? Galvoju, ar eiti  g.gif  Privalumas tas, kad breketus po dviejų savaičių uždėtų, o dabar turiu du mėnesius laukti. Tai dėl to ir dvejoju

konsultacija 50Lt
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 24, 17:56)
Et, kaip pavydžiu toms, kurioms tik vienas du su breketukais viskas sutvarkyta. O labiausiai pavydžiu toms, kurios jau gimė su gražiais dantimis ir taisyklingu sąkandžiu  tongue.gif

As ir ta pati pagalvoju. Uzsidedi breketus ir jokio vargo nematai, o cia dabar.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 11 24, 19:45)
As ir ta pati pagalvoju. Uzsidedi breketus ir jokio vargo nematai, o cia dabar.. doh.gif

as del to ir atsisakiau tos operacijos, nes kaina gera tokia susidaro. sakau laisvu tokiu pinigu neturiu. aisku as taip grubiai primeciau gal ten ir pigiau viskas iseina. geriausiai butu su paciu Grybausku konsultotis jis tiksliau kaina pasakytu. beto dar pana maciau kur daresi tokia operacija. aisku galutinis variantas grazus. bet po operacijos su gumytem vaiksciot reikejo kad neissinarintu kazkaip zandikaulis, kad isitvirtintu. nes plaiciau isiziosi ir iseis vel is vetos jis. nu su valgiu kaip ir viskas aisku,mum breketininkem cia ne naujiena tongue.gif bet jai atgal zandikauli stume. Dalia tai taip ta operacija aprase tipo isvis vieni juokai. viena diena paguldo o kita israso. o kad ten pasiruosimas operacijai ilgai trunka, paskui gijimas ir visa kita. man isvis sake puse metu ruostis reiktu operacijai. gal su breketais kazkaip biski paskui operacija paskui po gijimo vel breketai. nzn tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 24, 20:12)
as del to ir atsisakiau tos operacijos, nes kaina  gera tokia susidaro. sakau laisvu tokiu pinigu neturiu. aisku as taip grubiai primeciau gal ten ir pigiau viskas iseina. geriausiai butu su paciu Grybausku konsultotis jis tiksliau kaina pasakytu. beto dar pana maciau kur daresi tokia operacija. aisku galutinis variantas grazus. bet po operacijos su gumytem vaiksciot reikejo kad neissinarintu kazkaip zandikaulis, kad isitvirtintu. nes plaiciau isiziosi ir iseis vel is vetos jis. nu su valgiu kaip ir viskas aisku,mum breketininkem cia ne naujiena  tongue.gif  bet jai atgal zandikauli stume. Dalia tai taip ta operacija aprase tipo isvis vieni juokai. viena diena paguldo o kita israso. o kad ten pasiruosimas operacijai ilgai trunka, paskui gijimas ir visa kita. man isvis sake puse metu ruostis reiktu operacijai. gal su breketais kazkaip biski paskui operacija paskui po gijimo vel breketai. nzn tiksliai.

As kai buvau pirmoj konsultacijoj pas kita ortodonte, tai ji man tos operacijos nerekomendavo del to, nes tipo sake, kad laikui begant visi ten tie raisciai, raumenys atsipalaiduoja ir vel viskas grizta i savo vieta..kiek cia teisybes yra tai nezinau, bet kam tada tiek kentet, jeigu vel viskas sugris kaip buve g.gif kiek daktaru tiek nuomoniu, bet aisku geriausia tai su paciu Grybausku sneket, ka jis pasakytu ax.gif juk jis tos srities profas smile.gif
Atsakyti
natale, o tu galutinai atsisakei operacijos?

aš esu beveik tikra, kad darysiuosi. Mačiau, kad kažkada mergaitės už abiejų žandikaulių operaciją mokėjo 3500 Lt (gal jau pakilo kaina). Pirmadienį einu į konsultaciją pas jį, viską paskui papasakosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amelie*: 24 lapkričio 2009 - 20:24
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 24, 20:23)
aš esu beveik tikra, kad darysiuosi. Mačiau, kad kažkada mergaitės už abiejų žandikaulių operaciją mokėjo 3500 Lt (gal jau pakilo kaina). Pirmadienį einu į konsultaciją pas jį, viską paskui papasakosiu

Jau pas pati Grybauska, ane? cia Kaune? implantologijos centre?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 24 lapkričio 2009 - 20:27
QUOTE(viliene @ 2009 11 24, 21:22)
As kai buvau pirmoj konsultacijoj pas kita ortodonte, tai ji man tos operacijos nerekomendavo del to, nes tipo sake, kad laikui begant visi ten tie raisciai, raumenys atsipalaiduoja ir vel viskas grizta i savo vieta..

Dalia man pasakė, kad su Herbstu dantys nori grįžti atgal, todėl privaloma nešioti plokštelę (vos ne visą gyvenimą). O operacija viską stabiliai į vietas sudėlioja. Šia gydytoja aš tikiu, bet dar labiau noriu išgirsti Simono nuomonę
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 24, 20:28)
Dalia man pasakė, kad su Herbstu dantys nori grįžti atgal, todėl privaloma nešioti plokštelę (vos ne visą gyvenimą). O operacija viską stabiliai į vietas sudėlioja. Šia gydytoja aš tikiu, bet dar labiau noriu išgirsti Simono nuomonę

Tai mum ta pati Dalia pasake. As ir ja labai pasitikejau, todel ir ejau pas ja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 24 lapkričio 2009 - 20:31
QUOTE(viliene @ 2009 11 24, 20:22)
As kai buvau pirmoj konsultacijoj pas kita ortodonte, tai ji man tos operacijos nerekomendavo del to, nes tipo sake, kad laikui begant visi ten tie raisciai, raumenys atsipalaiduoja ir vel viskas grizta i savo vieta..kiek cia teisybes yra tai nezinau, bet kam tada tiek kentet, jeigu vel viskas sugris kaip buve g.gif  kiek daktaru tiek nuomoniu, bet aisku geriausia tai su paciu Grybausku sneket, ka jis pasakytu ax.gif juk jis tos srities profas smile.gif

tik nemanau kad jis peiks savo operacijas irnesakyk.gif hihihi.gif jam gi irgi reikia uzsidirbti rolleyes.gif o del tu raisciu gal ir teisybe g.gif nes neaisku kaip ten viskas bus paskui doh.gif nzn mano paprasta dantise sake kad geriausiai viska taisyt su mazesnem invazijom blush2.gif nu tipo jei galima tai geriau apseit be operaciju. bet zinai kiek daktaru tiek nuomoniu, cia gerai pasakei ax.gif eisiu sausio men pas Dalia tai reikes daugiau apie tai paklausinet. rolleyes.gif bet kaip ilgai laukt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 24, 20:28)

Man tai rupuzioke nutylejo apie ta plokstele doh.gif bet manau as vistiek nesiryzciau operacijai blush2.gif man sake kad jei dantukus 4kus traukt i preki tai tada didele tikimybe kad atgal viskas gris. o Herbstas tipo gerai patvarko. tik kad su jo ilgai vaiksciot reikia. bet rezultatai geri. o su operacija viskas greiciau (sakandzio atveju) vyksta. del to ir siule operacija. bet sake jei as jos nenoriu tai ji man viska patvarkys ir su Herbstu. sake kad patikimas gydymas su jo. tik kad nepatogus. nu zodziu. sausio men tegul laukia ji manes,bus daug daug klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 24, 20:32)
tik nemanau kad jis peiks savo operacijas  irnesakyk.gif  hihihi.gif  jam gi irgi reikia uzsidirbti  rolleyes.gif  o del tu raisciu gal ir teisybe  g.gif  nes neaisku kaip ten viskas bus paskui  doh.gif  nzn mano paprasta dantise sake kad geriausiai viska taisyt su mazesnem invazijom  blush2.gif  nu tipo jei galima tai geriau apseit be operaciju. bet zinai kiek daktaru tiek nuomoniu, cia gerai pasakei  ax.gif  eisiu sausio men pas Dalia tai reikes daugiau apie tai paklausinet.  rolleyes.gif  bet kaip ilgai laukt  doh.gif

Man daug kas sako, kad as durniuoju su tais savo dantim, kad nieko cia man nereik tvarkytis, viskas ir taip gerai, bet jiem lengva sneket rolleyes.gif as zinau savo trukumus ir jeigu as juos galiu pasalint, kodel gi ne? blush2.gif tiksliau, jeigu vyras nores kompensuot gydymo islaidas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 11 24, 20:42)
Man daug kas sako, kad as durniuoju su tais savo dantim, kad nieko cia man nereik tvarkytis, viskas ir taip gerai, bet jiem lengva sneket rolleyes.gif  as zinau savo trukumus ir jeigu as juos galiu pasalint, kodel gi ne? blush2.gif  tiksliau, jeigu vyras nores kompensuot gydymo islaidas lotuliukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti