QUOTE(viliene @ 2009 11 24, 20:22)
As kai buvau pirmoj konsultacijoj pas kita ortodonte, tai ji man tos operacijos nerekomendavo del to, nes tipo sake, kad laikui begant visi ten tie raisciai, raumenys atsipalaiduoja ir vel viskas grizta i savo vieta..kiek cia teisybes yra tai nezinau, bet kam tada tiek kentet, jeigu vel viskas sugris kaip buve

kiek daktaru tiek nuomoniu, bet aisku geriausia tai su paciu Grybausku sneket, ka jis pasakytu

juk jis tos srities profas
tik nemanau kad jis peiks savo operacijas

jam gi irgi reikia uzsidirbti

o del tu raisciu gal ir teisybe

nes neaisku kaip ten viskas bus paskui

nzn mano paprasta dantise sake kad geriausiai viska taisyt su mazesnem invazijom

nu tipo jei galima tai geriau apseit be operaciju. bet zinai kiek daktaru tiek nuomoniu, cia gerai pasakei

eisiu sausio men pas Dalia tai reikes daugiau apie tai paklausinet.

bet kaip ilgai laukt
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 24, 20:28)
Dalia man pasakė, kad su Herbstu dantys nori grįžti atgal, todėl privaloma nešioti plokštelę (vos ne visą gyvenimą). O operacija viską stabiliai į vietas sudėlioja. Šia gydytoja aš tikiu, bet dar labiau noriu išgirsti Simono nuomonę
Man tai rupuzioke nutylejo apie ta plokstele

bet manau as vistiek nesiryzciau operacijai

man sake kad jei dantukus 4kus traukt i preki tai tada didele tikimybe kad atgal viskas gris. o Herbstas tipo gerai patvarko. tik kad su jo ilgai vaiksciot reikia. bet rezultatai geri. o su operacija viskas greiciau (sakandzio atveju) vyksta. del to ir siule operacija. bet sake jei as jos nenoriu tai ji man viska patvarkys ir su Herbstu. sake kad patikimas gydymas su jo. tik kad nepatogus. nu zodziu. sausio men tegul laukia ji manes,bus daug daug klausimu