Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 21:43)
Dekui, kad atsiminet ko klausiau....
O kas turite safyra ir keramika, kaip jums su tuo dazymu, dazo, nedazo? Nera taip, kad vaikstote su gelsvomis?
O metaliniams ar deda belekokios spalvos gumeles, ar dazniausiai pasirinkti galit?
Papildyta:
Kas cia, zinuciu skaicius smile.gif?
Negaliu patiket su savo neismanymu patekau i ketvirta vieta  lotuliukas.gif

pas mane keramika,tai irgi pergyvenau del gumyciu. bet kadangi man sake tik vielutem verzia dantusus tai ramu. o as tundra kai susidejau breketus net nzn kaip atrodo tos gumytes. pradejau maziau gert kavos ir nieko labai dazancio nevalgiau savaite laiko,kol manes neapsviete kad pas mane ne gumos o vieluts doh.gif
o kas metalinius nesioja tai beliakokias gali rinktis mirksiukas.gif
tai turbut daug klausimu uzdavinejei kad 4 vieta paemei tongue.gif
Atsakyti
kavyte bet tu tiesiog geris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 21:45)
Pavarei už visas  biggrin.gif Aš kadangi išvažiavus, tai mažiau sėdžiu ir ne visad perskaitau ką pripliurpėt  blush2.gif Bet Natale varyk taip toliau, aš jau praeitoje temoje minėjau, kad labai džiugu, jog turim tave, visad operatyviai su naujokėm bendrauji, atsakai į rūpimus klausimus  4u.gif

tai jus mane pamokinot dabar as visas zinias kitom perduodu lotuliukas.gif kad dar tos mano zinios teisingos butu,nes galiu ir nusisneket blush2.gif
nu turiu dabar laiko tai vakare po darbo cia uzsuku ir uzsikablioju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 18, 21:47)
pas mane keramika,tai irgi pergyvenau del gumyciu. bet kadangi man sake tik vielutem verzia dantusus tai ramu. o as tundra kai susidejau breketus net nzn kaip atrodo tos gumytes. pradejau maziau gert kavos ir nieko labai dazancio nevalgiau savaite laiko,kol manes neapsviete kad pas mane ne gumos o vieluts  doh.gif
o kas metalinius nesioja tai beliakokias gali rinktis  mirksiukas.gif
tai turbut daug klausimu uzdavinejei kad 4 vieta paemei  tongue.gif

Aha, atsimenu, kaip vargšė kankinais, o kai sužinojai, kad pas tave vielutės, tai pasižadėjai kitą rytą didelį puodą kavos išgerti lotuliukas.gif
QUOTE(Svajaaa @ 2009 11 18, 21:47)
kavyte bet tu tiesiog geris wub.gif

Baik jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 21:51)
Aha, atsimenu, kaip vargšė kankinais, o kai sužinojai, kad pas tave vielutės, tai pasižadėjai kitą rytą didelį puodą kavos išgerti  lotuliukas.gif

Baik jau  blush2.gif

jo jo,taip ir buvo. nudziuginai tada mane su tom vielutem user posted image
isgeriau ir kavos user posted image
to kavyte-> user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 22:43)
Dekui, kad atsiminet ko klausiau....
O kas turite safyra ir keramika, kaip jums su tuo dazymu, dazo, nedazo? Nera taip, kad vaikstote su gelsvomis?
O metaliniams ar deda belekokios spalvos gumeles, ar dazniausiai pasirinkti galit?
Papildyta:
Kas cia, zinuciu skaicius smile.gif?
Negaliu patiket su savo neismanymu patekau i ketvirta vieta  lotuliukas.gif

Aha,metaliniams gali bet kokios spalvos gumeles pasirinkti mirksiukas.gif As turejau du kartus zalias(ir daugiau NIEKADA nesidesiu doh.gif ),violetines ir dabar auksines smile.gif
Atsakyti
Cha cha geras, kankinosi mergina, kavos negere, o paaiskejo, kad be reikalo...na sirdis turejo plyst doh.gif . As siaip ne daug jos, puodeli i diena....bet nudazymui uztektu.

Skaiciau kad vienai merginai cia pas jus niekas neklause kokios spalvos gumeles sudet, sako iseinu, berods rozines:). Na kaskaip man reikia solidzia atrodyt, kad but 18, velniai nemate ir tas spalvotas, bet dabar....smile.gif

QUOTE(smilsee @ 2009 11 19, 00:00)
Aha,metaliniams gali bet kokios spalvos gumeles pasirinkti mirksiukas.gif  As turejau du kartus zalias(ir daugiau NIEKADA nesidesiu doh.gif ),violetines ir dabar auksines smile.gif

Papildyta:
JO 4 vieta 4u.gif Na taip, tai kad 10a kart deciau, but viskas aisku, niekas nerupetu...o dabar.... doh.gif
Gerai, kad jus cia esat. Patikekit, gyvenime nesu lindus dalyvauti i foruma, siaip paskaitinedavau, o dabar tai vaje vaje...niekas tikrovej nepataria ir niekam neidomu, kaip nori taip ir daryk...smile.gif Na palaiko, sako valio, bet kokius desies ir t.t.t jau man vienai paliko sprest. Na ir teisingai, gi as ir nesiosiu...bet vyras ziures i mane biggrin.gif ir i balius su manim eis, o sake nesvarbu!

QUOTE(natale @ 2009 11 18, 23:47)
pas mane keramika,tai irgi pergyvenau del gumyciu. bet kadangi man sake tik vielutem verzia dantusus tai ramu. o as tundra kai susidejau breketus net nzn kaip atrodo tos gumytes. pradejau maziau gert kavos ir nieko labai dazancio nevalgiau savaite laiko,kol manes neapsviete kad pas mane ne gumos o vieluts  doh.gif
o kas metalinius nesioja tai beliakokias gali rinktis  mirksiukas.gif
tai turbut daug klausimu uzdavinejei kad 4 vieta paemei  tongue.gif

Atsakyti
Aš jaučiu, kai man gumeles dės (nes dabar dar vielutės), tai irgi prašysiu neutralių, neeksperimentuosiu su spalvomis, nors metų man nėra daug, bet kažkaip jau ne mano stilius su rožinėm vaikščiot blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 22:10)
niekas tikrovej nepataria ir niekam neidomu, kaip nori taip ir daryk...smile.gif Na palaiko, sako valio, bet kokius desies ir t.t.t jau man vienai paliko sprest.

čia sulauki palaikymo ir patarimų, nes mes esam likimo sesės biggrin.gif tam mes čia ir esam, mes tuo pačiu visos gyvename.. 4u.gif
Atsakyti
bet turetu pralinksmint, tik sypt, ir tada visi sypt... tongue.gif

QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 00:13)
Aš jaučiu, kai man gumeles dės (nes dabar dar vielutės), tai irgi prašysiu neutralių, neeksperimentuosiu su spalvomis, nors metų man nėra daug, bet kažkaip jau ne mano stilius su rožinėm vaikščiot  blush2.gif
Papildyta:

čia sulauki palaikymo ir patarimų, nes mes esam likimo sesės  biggrin.gif  tam mes čia ir esam, mes tuo pačiu visos gyvename..  4u.gif

Atsakyti
Na aš nenoriu kad iš mano spalvotų dantų juoktųsi biggrin.gif geriau aš "šypt" ir tada kitas žmogus "šypt", bet "šypt" ne todėl, kad dantys rožiniai, o todėl, kad aš tiesiog tam žmogui nusišypsojau ax.gif kažkaip painiai aš čia biggrin.gif
Atsakyti
Aciu merginos, bus tu klausimu dar....o paskui jau ir as gudri busiu....kitoms galesiu patart.
Klausykite yra akcija nuo ryt Lucalut dantu prieziuros prekms, ar ten ko nors brketininkems toje serijoje yra?

QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 00:13)
Aš jaučiu, kai man gumeles dės (nes dabar dar vielutės), tai irgi prašysiu neutralių, neeksperimentuosiu su spalvomis, nors metų man nėra daug, bet kažkaip jau ne mano stilius su rožinėm vaikščiot  blush2.gif
Papildyta:

čia sulauki palaikymo ir patarimų, nes mes esam likimo sesės  biggrin.gif  tam mes čia ir esam, mes tuo pačiu visos gyvename..  4u.gif

Atsakyti
Turbūt kad atskirai breketininkėm nėra išskirta, bet kažkuri panelė rašė, jog naudoja lacalutą jautriem dantukam. man tai jis nepatinka, nes sutraukia dantenas doh.gif
Atsakyti