Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Chm, tai va maximoj bus nuolaida, reikes gal kaska pasiziuret....smile.gif.
Einu miegot smile.gif Iki ryt! Ryt pareisiu su separacinem gumelem smile.gif, paverksiu jums ant peties blush2.gif .

QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 00:20)
Turbūt kad atskirai breketininkėm nėra išskirta, bet kažkuri panelė rašė, jog naudoja lacalutą jautriem dantukam. man tai jis nepatinka, nes sutraukia dantenas  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 22:20)
Turbūt kad atskirai breketininkėm nėra išskirta, bet kažkuri panelė rašė, jog naudoja lacalutą jautriem dantukam. man tai jis nepatinka, nes sutraukia dantenas  doh.gif

pas mane sensodyne. pro namel skirta jautriems dantims. nzn kas cia lakalut minejo. bet man irgi jis nepatinka bet del to kad neskanus. schmoll.gif
as tai noreciau kada ant listerin ispardavimo pataikyt tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 22:22)
Chm, tai va maximoj bus nuolaida, reikes gal kaska pasiziuret....smile.gif.
Einu miegot smile.gif Iki ryt! Ryt pareisiu su separacinem gumelem smile.gif, paverksiu jums ant peties blush2.gif .

uzuojauta del gumyciu doh.gif
labos mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesvajok apie nuolaidas, vaistinėj gi ir taip kainos pakilusios doh.gif
Atsakyti
aciu uz temele kavyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas naujoj temoj user posted image
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 22:20)

Aš naudojau Lacalut active prieš pat breketų sudėjimą, čia kad nekraujuotų dantenos user posted image
Atsakyti
aciu Kavyte uz nuojus namucius wink.gif svajoju kad mano dantukai tokie butu kaip tu idejai foto wub.gif wub.gif wub.gif

o ir as patekau i antraja vieta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 11 19, 10:10)
labas naujoj temoj  user posted image 

Aš naudojau Lacalut active prieš pat breketų sudėjimą, čia kad nekraujuotų dantenos  user posted image

sveikutes 4u.gif ..man maziau kraujuojadantenos nuo lysterine ax.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as siandien jau be vaistu thumbup.gif jau nebetaip skauda drinks_cheers.gif
kita savaite reikes foto daryt nes 2 men bus kaip breketuota rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
kas nesiojat ''Damon''..kiek jums sake uztruks gydymas???????? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 18, 20:47)
.... o as tundra kai susidejau breketus net nzn kaip atrodo tos gumytes. pradejau maziau gert kavos ir nieko labai dazancio nevalgiau savaite laiko,kol manes neapsviete kad pas mane ne gumos o vieluts  doh.gif

na tu pavarai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(smilsee @ 2009 11 18, 21:00)
Aha,metaliniams gali bet kokios spalvos gumeles pasirinkti mirksiukas.gif  As turejau du kartus zalias(ir daugiau NIEKADA nesidesiu doh.gif ),violetines ir dabar auksines smile.gif

o kodel daugiau NIEKADA zaliu nesidesi?? blink.gif

QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 21:13)
Aš jaučiu, kai man gumeles dės (nes dabar dar vielutės), tai irgi prašysiu neutralių, neeksperimentuosiu su spalvomis, nors metų man nėra daug, bet kažkaip jau ne mano stilius su rožinėm vaikščiot  blush2.gif

as tai manau jei buciau ne su damonais tai karta paeksperimentuociau su spalvotom gumelem blush2.gif

QUOTE(Tinar @ 2009 11 19, 09:45)
kas nesiojat ''Damon''..kiek jums sake uztruks gydymas???????? ax.gif

man sake iki 2 metu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 11 19, 12:11)
na tu pavarai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o kodel daugiau NIEKADA zaliu nesidesi?? blink.gif
as tai manau jei buciau ne su damonais tai karta paeksperimentuociau su spalvotom gumelem  blush2.gif
man sake iki 2 metu...  ax.gif

as tai ir eksperimentuoju su jom biggrin.gif bet kazkodel jau apsistojau prie vienu-ruzavu wub.gif tai manes gydytoja jau neklausia kokias desim, o sako: kaip visada? biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 11:44)
Sveikos, as siandien jau be vaistu  thumbup.gif  jau nebetaip skauda  drinks_cheers.gif
kita savaite reikes foto daryt nes 2 men bus kaip breketuota  rolleyes.gif  biggrin.gif

saunu, kad jau nebe taip skauda smile.gif nes as prisimenu kaip man skaudejo apacia.. auc..

man ir reikes nusifotkinti 28 diena.. tada bus jau metai ir 3men kaip virsus, ir 4men kaip su apacia 4u.gif jei neusimaisiau as cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 11:14)
as tai ir eksperimentuoju su jom biggrin.gif bet kazkodel jau apsistojau prie vienu-ruzavu wub.gif  tai manes gydytoja jau neklausia kokias desim, o sako: kaip visada? biggrin.gif  thumbup.gif

o maniškė klausia ax.gif Tik tada jau aš atsakau - KAIP VISADA cool.gif
Atsakyti