QUOTE(Kavytė @ 2009 11 25, 14:37)
Sakykit, o Nimesilis labai stiprus vaistas, kad jį tik su receptu išrašo? Nes aš turiu nusipirkus 10vnt., bet man taip ir neprireikė po dantuko rovimo, ale dabar taip nemalonu, maudžia visą burną, ne tik tą dantuką, ant kurio breketą užkabino, bet ir tuos dantukus, ant kurių kalnelius uždėjo

kažkaip niekad vaistų neprireikdavo, nu bet dabar šakės

galvoju, gal tada paprastą ibumetin gerti?
vargse Kavyte, man irgi labai skaudejo, kai tuos kalnelius uzdejo, nes mes kandam stipriai kruminius dantis kaip iprate, bet po kiek laiko apsiprasi taip stipriai nekasti ir praeis. tau anksicua kalneliu nebuvo uzdeje??
del nimesilio tai nezinau, bet manau ir ibumetinas pades
QUOTE(Tinar @ 2009 11 25, 15:31)
Sveikutes
ajaja kiek moki tu uz viena vizita.?
as galvoju kaip cia atiduot reikes po kiek visus tuos
(5gabalus)
Tinar, as atskirai uz vizitus nemoku, man viskas kainavo 3,900e (konsultacija, nuotraukos, breketai, visi vizitai ir priemones, breketu nuemimas, ploksteles), bet 20% valdzia grazins man atgal, tai gausis 3,120e, litais apie 10.6tukst
bet pries tai kai nusprendziau airijoj detis as labai svarsciau kad gal i Lt vazineti, bet su visais skrydziais, vaziavimais i ir is orouostu, atostogu dienu isnaudojimu man gavosi tas ant to, o gal cia net pigiau... o be to nusisauciau kas 2 men skristi pirmyn atgal, o jei dar koks breketas nukristu, kur tada detis.
Mūsų dienos kaip šventė