Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 24, 21:14)
Taigi pusę metų reikia breketus atnešioti, o tik tada apsispręsti, ar operacija, ar Herbstas

bet pagalvok ,dabar uz breketus virs 3000 lt sumokejau o paskui lupt? o po operacijos vel moket uz breketus doh.gif tai cia kiek viskas kainuos? pas mane dar keramika, kai nulupi keramikinius breketus jie luzta atgal ju nepriklijosi doh.gif ne ne ne as tikrai nenoriu tos operacijos tongue.gif as pakentesiu su gumytem ir herbstu. kitos isgyveno ir as istversiu 4u.gif
o jei tu pasirysi operacijai tai sekmes tau mirksiukas.gif drasi esi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(viliene @ 2009 11 24, 21:21)
Man dar Dalia sake prie gomurio laikyt, ta prasme virsuj, nu bet jau taip nepatogu schmoll.gif  jau prie apatiniu daug patogiau mirksiukas.gif

nu jo kazkaip panasiai,galiukas virsui prie gomurio o lenktis liezuvis pradeda prie apatiniu dantu doh.gif oj nu ir surasiau.
bet jei tu tarp dantu laikei, tai jo- prie apatiniu dantu tau bus patogiau biggrin.gif po biski po biski ir prie gomurio priartesi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tess @ 2009 11 24, 21:23)
o kur vilniuje gyd Latkauskiene dirba?

as tai Kaune pas ja lankaus ax.gif gal kitos panos zinos kur ja Vln galima rast wink.gif
pagooglink gal,manau turetum rast kontaktus mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=natale,2009 11 24, 21:33]
bet pagalvok ,dabar uz breketus virs 3000 lt sumokejau o paskui lupt? o po operacijos vel moket uz breketus doh.gif tai cia kiek viskas kainuos? pas mane dar keramika, kai nulupi keramikinius breketus jie luzta atgal ju nepriklijosi doh.gif ne ne ne as tikrai nenoriu tos operacijos tongue.gif as pakentesiu su gumytem ir herbstu. kitos isgyveno ir as istversiu 4u.gif
o jei tu pasirysi operacijai tai sekmes tau mirksiukas.gif drasi esi 4u.gif
Papildyta:

Operuoja juk su breketais mirksiukas.gif nieks nieko nelupa nei pries, nei po smile.gif
Atsakyti
Geras, galvojau kad nulupa doh.gif gerai nors tiek bigsmile.gif
Atsakyti
Aš ir galvoju, ką čia natale rašo biggrin.gif Breketų reikia bet kokiu atveju, niekas jų nenulupa 4u.gif

Gyd. dalia dirba Implantologijos centre ir Mackeviciu klinikoje. Vienur pirmadieniais, kitur antradieniais
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 11 24, 22:03)
Man dar sake, kad as liezuvi blogai laikau, tarp dantu doh.gif  o tai kur jis yra gerai laikomas? ax.gif  biggrin.gif

Man viena daktare isvis sake kad ji prie gomurio laikyt,nes man tas liezuvis dar labiau i prieki dantis stumia unsure.gif
Atsakyti
O aš penktadienį einu pirmam paveržimui thumbup.gif dar vienas breketuukas atsiklijavęs. Jau laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 24, 19:24)
Tu tik nepanikok  rolleyes.gif  as tik pasiklausiau  irnesakyk.gif

Nu as dar nepanikuoju - dar gerokai pries laika hihihi.gif Ai, nu bet vis tiek gi atgal kelio neber - nebenulupsiu gi breketu - ne, mazdaug, aciu, nereikia, jei jau zandikauli plest, tai as atsisakau doh.gif mirksiukas.gif Pagyvensim pamatysim. Jau cia paskaicius dziaugsmas jama, kad tokios baisingos operacijos man aciudie nereikia karsta.gif

O apie operacijas nieko neismanau, todel neturiu kuom isiterpt i diskusija ax.gif
Atsakyti
Nepasakyčiau, kad mane ta operacija labai jau baugina. Kiek moterų savo noru gulasi, kad krūtinę joms padidintų. Ir nieko. O čia mes juki ne tik dėl grožio, bet ir dėl sveikatos pakentėti truputį turim. Kaip sakoma, viskas praeina, viskas užsimiršta, ir visi šitie vargai vieną dieną bus praeity
Atsakyti
Zinoma kad viskas praeina ir viskas uzsimirsta, bet taip lengviau yra sakyt kai viskas jau praeity mirksiukas.gif Kai ziuri i prieki tai neatrodo viskas taip paprasta doh.gif
Man pvz - isoperavo abu protinius - po bendra narkoze, visa sutinus buvau, dvi dienas temperatura 39, nei valgyt nei miegot nei is viso prisiliest. Nors ir dabar dar po 2,5 sav puse liezuvio nejautri ir viena puse zandikaulio nejautri - bet atrodo - nieko ten baisaus ir nebuvo. O atsistatys jautrumas ir is viso pamirsiu kad tokia procedura patyriau. Zmones pripranta ir be ranku ir be koju (tfu tfu tfu) gyvent. O cia - "tik" zandikauli sulauzys ir atgal sulipins doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ajaja, klausei, kaip mano vizitas, tai atsakau:

Laikė šį kartą ilgai, apie 40 min, užklijavo breketuką ant to dantuko, pakeitė vielą į storesnę, bet ant to naujo breketuko uždėjo plonytę vielą ir ją sujungė su storaja viela. Sakė po trijų savaičių paskambint ir pasakyt, ar tas dantukas pajudėjo į priekį, ar ne. Jei pajudėjo, reiks atvykti, gal jau prijungs prie bendros vielos, o jei nepajudėjo, tai dar nereiks važiuoti.

Dar uždėjo kalnelius ant viršutinių galinių dantukų, sąkandžiui pakelti. Bet kaip skauda dantukus, jau buvau pamiršus tą skausmą biggrin.gif
Papildyta:
Ai, ir dar, atidavė man senesnę vielutę, ji plonesnė, sakė pasinešiot į vizitus, jeigu reikėtų vėl tokio storumo dėti, kad nereikėtų iš naujo pinigėlių mokėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 25, 08:51)
Ai, ir dar, atidavė man senesnę vielutę, ji plonesnė, sakė pasinešiot į vizitus, jeigu reikėtų vėl tokio storumo dėti, kad nereikėtų iš naujo pinigėlių mokėti  smile.gif

kaip taupiai čia pas tave thumbup.gif
Ir man turbūt vielą keis, galėsiu kitas gumytes pasirinkt.
Vizitas jau penktadienį rolleyes.gif
Atsakyti
Klausiau Kavytės, bet turbūt praleido klausimą. Kiek pas Eugeniją kainuoja vizitai?

Ir tas pats klausimas natale, kiek dažniausiai tenka Daliai sumokėti?
Atsakyti