Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 02, 11:39)
Operaciją daro tik po to, kai breketais sutvarko dantis, lankus ir pan  4u.gif Kitaip niekas nedaro smile.gif Žinau, kad dantis ištiesinus sąkandis bus dar blogesnis, be to, mano priekiniai dantukai palinkę į vidų, juos atstačius, tarp žandikaulių bus dar didesnis tarpas. Štai kodėl man ir pasakė: arba nieko nedaryti, arba viską.
O kokie galinio sąkandžio požymiai?  g.gif  Kažkodėl tikiu, kad operacijos neprireiks, juk lyg ir nereikia žandikaulių stumdyti  g.gif

tai tada kada breketai nusimato? bet pas tave kaip ir tiesus dantukai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 12 02, 13:00)
tai tada kada breketai nusimato? bet pas tave kaip ir tiesus dantukai.  ax.gif

Sausio mėnesį 4u.gif Tai va, dantys tiesūs, tai visa bėda yra sąkandis, o dėl jo man teks ir su breketais vaikščioti doh.gif
Atsakyti
Na ką, pagaliau ir aš jau su breketais... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 14:39)
Na ką, pagaliau ir aš jau su breketais...  ax.gif

thumbup.gif Sveikinimai

Kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 02, 14:41)
thumbup.gif Sveikinimai

Kaip jautiesi?

Ačiū smile.gif
Net ir nežinau, kaip jaučiuosi - gal pasimetus šiek tiek... Labai jau greitai viskas įvyko; nesitikėjau, kad breketus suklijuoja per pusvalandį blush2.gif O šiaip kolkas viskas puiku - pasirodo, kad breketai netrukdo nei kalbėti, nei šypsotis biggrin.gif Tik nežinau, kaip bus, kai reiks kažką valgyti... O ir skaudėti jau šįvakar turėtų pradėti, tad belieka laukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 13:39)

SVEIKINU!
Pradžia yra, sekmės ir ištvermės einant pirmyn link holivudinės šysenos!
Atsakyti
QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 14:01)
Ačiū  smile.gif
Net ir nežinau, kaip jaučiuosi - gal pasimetus šiek tiek... Labai jau greitai viskas įvyko; nesitikėjau, kad breketus suklijuoja per pusvalandį  blush2.gif O šiaip kolkas viskas puiku - pasirodo, kad breketai netrukdo nei kalbėti, nei šypsotis  biggrin.gif  Tik nežinau, kaip bus, kai reiks kažką valgyti... O ir skaudėti jau šįvakar turėtų pradėti, tad belieka laukti g.gif

sveikinu ir aš 4u.gif valgyti kol kas nemokėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 12 02, 15:03)
SVEIKINU!
Pradžia yra, sekmės ir ištvermės einant pirmyn link holivudinės šysenos!

Labai ačiū. Kadangi, pasak gydytojos, mano atvejis vienas iš sudėtingesnių ir breketus reiks nešioti apie 2,5 metų, tad tikrai prireiks tiek sėkmės, tiek ir ištvermės drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 02, 15:04)
sveikinu ir aš 4u.gif valgyti kol kas nemokėsi  biggrin.gif

Ačiū, Kavyte smile.gif Net neabejoju, kad nemokėsiu blush2.gif
Beje, gal kas galite pasidalinti patirtimi ar parekomenduoti, kokį tarpdančių šepetuką ar kokias kitas priemones breketams valyti geriausia būtų nusipirkti? Labai norėtųsi nuo pat pirmų dienų pasirūpinti tinkamiausia jų priežiūra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 12:39)

SvEiKiNu!!!!! 4u.gif 4u.gif greitu pokyciu, kantrybes valant dantukus 4u.gif ar kalnelius irgi uzlipde, ar tau nereik kol kas? kada sekantis vizitas? ar fotke jau idejai? ka draugai ir artimieji sako?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 02 gruodžio 2009 - 14:32
QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 13:39)

Beje, gal kas galite pasidalinti patirtimi ar parekomenduoti, kokį tarpdančių šepetuką ar kokias kitas priemones breketams valyti geriausia būtų nusipirkti? Labai norėtųsi nuo pat pirmų dienų pasirūpinti tinkamiausia jų priežiūra  rolleyes.gif

Sveikinimai naujai gelezinkelietei 4u.gif
Greit priprasi ir ismoksi ir valgyt, ir priziuret savo dantukus mirksiukas.gif

Mano gydytoja pati sake kazkada nesiojo breketus ir ilgai ieskojo tinkamo dantu sepetuko. Tai sau atrado ir man rekomendavo - Elgidium Junior ortodontic (tikslaus pavadinimo nelabai atsimenu, bet kazkas i ta tema). Tas sepetelis specialiai nesiojantiems breketus pritaikytas mirksiukas.gif As nusipirkau - man visai neblogas jis kolkas thumbup.gif
Tarpdanciu sepetukus as naudoju TePe, ko gero daugelis cia juos naudoja. O skalauju su Listerine 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudzijama: 02 gruodžio 2009 - 14:49
QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 02, 14:45)
Sveikinimai naujai gelezinkelietei  4u.gif
Greit priprasi ir ismoksi ir valgyt, ir priziuret savo dantukus mirksiukas.gif

Mano gydytoja pati sake kazkada nesiojo breketus ir ilgai ieskojo tinkamo dantu sepetuko. Tai sau atrado ir man rekomendavo - Elgidium Junior ortodontic (tikslaus pavadinimo nelabai atsimenu, bet kazkas i ta tema). Tas sepetelis specialiai nesiojantiems breketus pritaikytas  mirksiukas.gif As nusipirkau - man visai neblogas jis kolkas  thumbup.gif
Tarpdanciu sepetukus as naudoju TePe, ko gero daugelis cia juos naudoja. O skalauju su Lysterin  4u.gif

aš taip pat tarpdančiam naudoju TePe, ir skystį taipogi Listerine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 02, 11:39)
O kokie galinio sąkandžio požymiai?  g.gif  Kažkodėl tikiu, kad operacijos neprireiks, juk lyg ir nereikia žandikaulių stumdyti  g.gif

Galinis sąkandis - apatiniai dantys atsilieka nuo viršutinių dantų. Dažna šio sąkandžio priežastis yra per mažas apatinis žandikaulis. Priekiniai dantys gali būti stipriai pavirtę į priekį. Va tokie požymiai. Orthognatic.lt yra ir su vaizdu ir dar išsamesniu aprašymu. Gali paziurėt, jei nori mirksiukas.gif
Šiandien dariaus dantų gipsinius modelius, tai paklausiau koks mano sąkandis, tai atsakė, kad tikrai galinis rolleyes.gif

Atsakyti