Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(ajaja @ 2009 12 02, 15:31)
SvEiKiNu!!!!!  4u.gif  4u.gif  greitu pokyciu, kantrybes valant dantukus  4u.gif  ar kalnelius irgi uzlipde, ar tau nereik kol kas? kada sekantis vizitas? ar fotke jau idejai? ka draugai ir artimieji sako?

Dėkui smile.gif Breketai kolkas tik ant viršutinių dantukų, tad jokių kalnelių dar neužlipdė. O sekantis vizitas tik sausio pabaigoje. Kažkaip keista, nes iš pradžių gydytoja sakė, kad vizitai bus maždaug kas mėnesį, o va dabar paskyrė laiką beveik po dviejų g.gif Šįvakar darysiu dantukų "fotosesiją" ir nuotrauką būtinai įkelsiu. Kadangi šiandien dirbu iš namų, tad niekas iš pažįstamų mano breketuotos šypsenos dar nematė. Ir šiaip įdomu, ar visi iš karto pastebės - apie savo planus dėl dantukų tvarkymo stengiausi per daug nesigirti (buvau papasakojusi vos keliems žmonėms), nes iki pat paskutinės minutės nebuvau tikra, ar šiam žingsniui pasiryšiu blush2.gif Laukiu, kol MB iš darbo grįš - įdomu, kokia bus reakcija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 14:56)
Dėkui  smile.gif Breketai kolkas tik ant viršutinių dantukų, tad jokių kalnelių dar neužlipdė. O sekantis vizitas tik sausio pabaigoje. Kažkaip keista, nes iš pradžių gydytoja sakė, kad vizitai bus maždaug kas mėnesį, o va dabar paskyrė laiką beveik po dviejų  g.gif Šįvakar darysiu dantukų "fotosesiją" ir nuotrauką būtinai įkelsiu. Kadangi šiandien dirbu iš namų, tad niekas iš pažįstamų mano breketuotos šypsenos dar nematė. Ir šiaip įdomu, ar visi iš karto pastebės - apie savo planus dėl dantukų tvarkymo stengiausi per daug nesigirti (buvau papasakojusi vos keliems žmonėms), nes iki pat paskutinės minutės nebuvau tikra, ar šiam žingsniui pasiryšiu blush2.gif Laukiu, kol MB iš darbo grįš - įdomu, kokia bus reakcija  bigsmile.gif

O tai ką, ir MB nežino? lotuliukas.gif

Man irgi tik viršuje breketai, bet dabar užlipdė kalnelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 02, 15:00)
O tai ką, ir MB nežino?  lotuliukas.gif

Man irgi tik viršuje breketai, bet dabar užlipdė kalnelius  4u.gif

Mano tai dantuzus su breketais pirmas mb brolis pamate lotuliukas.gif Saviskiui skambinu ir sakau - nori suzinot kaip atrodau, paklausk brolio lotuliukas.gif

Pas mane irgi breketai tik virsuj, bet kalnelius sikart uzlipde mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 12 02, 15:50)
Gali paziurėt, jei nori mirksiukas.gif 

Su vaizdu susipažinau 4u.gif Na, kaip spėju, galinis ir gilus sąkandžiai kažkiek panašūs ax.gif Bet vis tiek noriu tikėti, kad tavo atveju operacija nebūtina, nes neįsivaizduoju ką ir į kurią pusę stumtų. Mano apatinis žandikaulis taip pat per mažas, tai iškart matosi, kad jį reikia į priekį transformuoti
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 02, 16:00)

Ne, ne, MB žino. Būtent jam ir teko mano paskutinių dienų zyzimo atklausyti iš serijos "bijau", "o gal nesidėti", "o jeigu švepluosiu", "o jeigu tau nepatiks?" ir taip toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 14:16)
Labai ačiū. Kadangi, pasak gydytojos, mano atvejis vienas iš sudėtingesnių ir breketus reiks nešioti apie 2,5 metų, tad tikrai prireiks tiek sėkmės, tiek ir ištvermės  drinks_cheers.gif
Beje, gal kas galite pasidalinti patirtimi ar parekomenduoti, kokį tarpdančių šepetuką ar kokias kitas priemones breketams valyti geriausia būtų nusipirkti? Labai norėtųsi nuo pat pirmų dienų pasirūpinti tinkamiausia jų priežiūra  rolleyes.gif

Ir man sakė 2,5 metų kad nešiosiu. jau 1,5 nešioju ir iki vasaros manau tikrai dar nešiosiu.
O dėl šepetėlių - mano ortodontė kai suklijavo breketus, tai ir iš karto pasiūlė šepetėlius - ji savo kabinete turi jų mirksiukas.gif
Skystis tai Listerine, bet pažiūrėjau dar kaina likus - 12 Lt esu mokėjus.
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 02, 15:04)
Su vaizdu susipažinau  4u.gif Na, kaip spėju, galinis ir gilus sąkandžiai kažkiek panašūs  ax.gif Bet vis tiek noriu tikėti, kad tavo atveju operacija nebūtina, nes neįsivaizduoju ką ir į kurią pusę stumtų. Mano apatinis žandikaulis taip pat per mažas, tai iškart matosi, kad jį reikia į priekį transformuoti

Tai mano apatinį žandikaulį irgi į priekį stumtų g.gif Nu žiūrėsiu ką pasakys pats Grybauskas, nes prisigalvoti tai daug ko galima, o kaip jau bus - taip.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ArCtiC @ 2009 12 02, 13:39)
Na ką, pagaliau ir aš jau su breketais...  ax.gif

Sveikinu susidėjus 4u.gif
O as prie jusu gruodzio 16 d. prisijungsiu smile.gif nors dar ir truputi baisu, bet nebeturiu kur trauktis, nes vakar jau issitraukiau virsuje viena dantuka, tai jau dabar niekur nebedingsiu, privalau susideti breketus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lota... @ 2009 12 02, 14:53)
Sveikinu susidėjus  4u.gif
O as prie jusu gruodzio 16 d. prisijungsiu  smile.gif  nors dar ir truputi baisu, bet nebeturiu kur trauktis, nes vakar jau issitraukiau virsuje viena dantuka, tai jau dabar niekur nebedingsiu, privalau susideti breketus biggrin.gif

na ir saunu smile.gif nieko nebijok ir nedvejok, pamatysi, paskui galvosi kad geriausias dalykas kuri del saves padarei thumbup.gif breketai jegele!
Atsakyti
QUOTE(Lota... @ 2009 12 02, 15:53)
Sveikinu susidėjus  4u.gif
O as prie jusu gruodzio 16 d. prisijungsiu  smile.gif  nors dar ir truputi baisu, bet nebeturiu kur trauktis, nes vakar jau issitraukiau virsuje viena dantuka, tai jau dabar niekur nebedingsiu, privalau susideti breketus biggrin.gif

Nebijok, tikrai neverta baimintis. O ir atrakcija gyvenime thumbup.gif
Ir nauda - graži šypsena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 02, 15:00)

Kavyte, pas tave tik virsuje breketai? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 12 02, 16:08)
Kavyte, pas tave tik virsuje breketai?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

jo, man labai ilgai užtruko, kol nustūmė visus dantukus į dešinę pusę, kad padarytų vietos tam dantukui, kuris gomury. tai vat pusę metų stūmėm, kol galiausiai ištarukė man tą dantuką ir dabar prikabino breketuką prie to dantuko. dabar lauksiu, kol tas dantukas pareis į bendrą lanką. turbūt tada tik dės apačią g.gif
Atsakyti