Nu man įdomu, ar kam nors sutvarkė tą gilų sąkandį TIK breketų pagalba

kaip mane erzina ta vielute. liezuvi man braizo ir visa zanda isdraske tas ziedo kabliukas

bet tik sitoj pusej,kitoj viskas ok. nesuprantu
Papildyta:
nu sake cia panos kad gilu sakandi turejo ir kad su elastikas sutvarke. irgi gyd. sake kad gilus sakandis.kad reikes operacijos bet susitvarke su breketu ir elastiku pagalba.
bet kas tiksliau rase neatsimu. dar tas gilus sakandis skirtingas buna. viena toks gilus pas kita gal dar "gilesnis"
jau sausio men man reikes sita viska issiaiskint.

Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 19, 20:06)
nu sake cia panos kad gilu sakandi turejo ir kad su elastikas sutvarke. irgi gyd. sake kad gilus sakandis.kad reikes operacijos bet susitvarke su breketu ir elastiku pagalba.

QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 19, 21:06)
Pas mane LABAI gilus. GALETU, bet neprognozuoja del mano veido (isdarkytu dar labiau) ir del sypsenos nezino

Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 21:10)
kaip mane erzina ta vielute. liezuvi man braizo ir visa zanda isdraske tas ziedo kabliukas

Papildyta:
bet kas tiksliau rase neatsimu. dar tas gilus sakandis skirtingas buna. viena toks gilus pas kita gal dar "gilesnis"

Papildyta:

Pas mane tas gilesnis

QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 20:10)
Pas mane gilus. GALETU, bet neprognozuoja del mano veido (isdarkytu dar labiau) ir del sypsenos nezino 

na man sake kad kai issitiesins dantukai dar labiau tas "gilumas" pasireiks. tiap ir yra. nes virsutiniai dantukai i prieki pasidave. bet seip cia tik as ir gyd mato. paziuresim kas bus kai ir apatiniai issitiesint. gal viskas kompensuosis

tik breketai nepades, elastikai vistiek reikalingi bus.
Papildyta:
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 20:12)
Pas mane LABAI gilus. GALETU, bet neprognozuoja del mano veido (isdarkytu dar labiau) ir del sypsenos nezino 
Papildyta:
Pas mane tas gilesnis

Papildyta:
Pas mane tas gilesnis

nu nzn nzn,nes kai mane pamate tai sake kad as sunki paciente

QUOTE(natale @ 2009 11 19, 21:16)
na man sake kad kai issitiesins dantukai dar labiau tas "gilumas" pasireiks. tiap ir yra. nes virsutiniai dantukai i prieki pasidave. bet seip cia tik as ir gyd mato. paziuresim kas bus kai ir apatiniai issitiesint. gal viskas kompensuosis
Papildyta:
buvo sukvestos sesutes- pagalbininkes ir rode joms mane . mazdaug paziurekit kaip buna ir ka reikia daryt. dar gydytoja kt buvo atejus.tai ir tai rode. sake kad ir dantukai ypatingai kreivi ir sakandis blogas. zodziu nuteike mane. kad as tokia neeiline ne labai gera prasme 

Papildyta:

man panasei buvo su dantu saknimis. suejo visos gydytojas, seseles ir aptarinejo, ziurinejo

QUOTE(natale @ 2009 11 19, 21:16)
Papildyta:
buvo sukvestos sesutes- pagalbininkes ir rode joms mane . mazdaug paziurekit kaip buna ir ka reikia daryt. dar gydytoja kt buvo atejus.tai ir tai rode. sake kad ir dantukai ypatingai kreivi ir sakandis blogas. zodziu nuteike mane. kad as tokia neeiline ne labai gera prasme 

Papildyta:

Man tai kai rode nuotraukas kompe, kaip buvo ir kaip padare, tai sako " va cia kaip tavo atvejis, bet cia maziau atsikise"

o atrode kad panasiai kaip pas mane

QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 20:21)
Man tai kai rode nuotraukas kompe, kaip buvo ir kaip padare, tai sako " va cia kaip tavo atvejis, bet cia maziau atsikise"

tai as supratau tu dar galvosi, ane? ar jau rimtai nusprendus kad desi breketus?

QUOTE(natale @ 2009 11 19, 21:26)
dar galvosiu, bet manau kad breketu ar taip ar anaip neisvengsiu

nes apacioje kreivoki ir virsutiniai kazkiek atsikise

visi atimieji sako, kad nesomoniu prisigalvoju del tu operaciju, bet jiem lengva sneket

kai turi trukuma - nori ji pasalint

ir manau, kad operacijai lengviau ryztis kai atsikises apatinis zandikaulis negu virsutinis..

QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 19:42)
Buvo apacioje man uzdeje,labai nepatiko,as tik uz skaidrias

QUOTE(Svajaaa @ 2009 11 19, 21:39)
o skaidrios nenusidazo? nes man daktare sake kad nusidazo..

Taip, stai ir as su separacinem gumelem
....Pradzia padaryta. Sedziu prisipirkus nuskausminamuju visa porcija ir laukiu kol skaudes.....bet dar neskauda
...tikiuos ir neskaudes
. Kadangi man dantukai penktukai traukti, tai nera taip baisu, lengva tam sestukui slinktis....ir viena gumele tik dejo. Sake papaks.
Dar galiu pasigirt, kad pasisakiau, kad desiu melainius breketus, jei ides man normalios sjavascript:emoticon('
')
spalvos gumeles. Tai as cia su sesute aptariau, o gydytoja is uz sienos, girdziu sako |Protingai girdziu kalbat". Ir pas pacia sesute maciau metaliniai, kur man dejo gumeles.
Dar atlikau viena zygdarbi, pasidariau higienini siandien pries dedant gumeles. Viskas ok, tik akis uztaske
.
Lacalut dar nepirkau, nes apskritai enzinau ko man reikes, nes minejot, kad jautriom dantenom naudoja, as kaskaip mastau, akd mano nelabai jautrios, gal kaska kita gydytoja rekomenduos. Na jei kas ir be akcijos nusipirksiu!

Dar galiu pasigirt, kad pasisakiau, kad desiu melainius breketus, jei ides man normalios sjavascript:emoticon('

Dar atlikau viena zygdarbi, pasidariau higienini siandien pries dedant gumeles. Viskas ok, tik akis uztaske

Lacalut dar nepirkau, nes apskritai enzinau ko man reikes, nes minejot, kad jautriom dantenom naudoja, as kaskaip mastau, akd mano nelabai jautrios, gal kaska kita gydytoja rekomenduos. Na jei kas ir be akcijos nusipirksiu!
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 18:02)
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 20:31)
dar galvosiu, bet manau kad breketu ar taip ar anaip neisvengsiu
visi atimieji sako, kad nesomoniu prisigalvoju del tu operaciju, bet jiem lengva sneket
tik nezinau ar tikrai operacijos pagalba..
ir manau, kad operacijai lengviau ryztis kai atsikises apatinis zandikaulis negu virsutinis..

tai va tai va kitiem lengva kalbet ka ne jems su to kompleksu reikia gyvent

na,galvok galvok