Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Nu man įdomu, ar kam nors sutvarkė tą gilų sąkandį TIK breketų pagalba g.gif
Atsakyti
kaip mane erzina ta vielute. liezuvi man braizo ir visa zanda isdraske tas ziedo kabliukas doh.gif
user posted image
bet tik sitoj pusej,kitoj viskas ok. nesuprantu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 19, 20:06)
Nu man įdomu, ar kam nors sutvarkė tą gilų sąkandį TIK breketų pagalba  g.gif

nu sake cia panos kad gilu sakandi turejo ir kad su elastikas sutvarke. irgi gyd. sake kad gilus sakandis.kad reikes operacijos bet susitvarke su breketu ir elastiku pagalba. ax.gif bet kas tiksliau rase neatsimu. dar tas gilus sakandis skirtingas buna. viena toks gilus pas kita gal dar "gilesnis" doh.gif
jau sausio men man reikes sita viska issiaiskint. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 19, 21:06)
Nu man įdomu, ar kam nors sutvarkė tą gilų sąkandį TIK breketų pagalba  g.gif

Pas mane LABAI gilus. GALETU, bet neprognozuoja del mano veido (isdarkytu dar labiau) ir del sypsenos nezino verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 21:10)
kaip mane erzina ta vielute. liezuvi man braizo ir visa zanda isdraske tas ziedo kabliukas  doh.gif
user posted image
bet tik sitoj pusej,kitoj viskas ok. nesuprantu  doh.gif
Papildyta:

nu sake cia panos kad gilu sakandi turejo ir kad su elastikas sutvarke. irgi gyd. sake kad gilus sakandis.kad reikes operacijos bet susitvarke su breketu ir elastiku pagalba.  ax.gif  bet kas tiksliau rase neatsimu. dar tas gilus sakandis skirtingas buna. viena toks gilus pas kita gal dar "gilesnis"  doh.gif
jau sausio men man reikes sita viska issiaiskint.  rolleyes.gif

Pas mane tas gilesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 19 lapkričio 2009 - 20:11
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 20:10)
Pas mane gilus. GALETU, bet neprognozuoja del mano veido (isdarkytu dar labiau) ir del sypsenos nezino verysad.gif

na man sake kad kai issitiesins dantukai dar labiau tas "gilumas" pasireiks. tiap ir yra. nes virsutiniai dantukai i prieki pasidave. bet seip cia tik as ir gyd mato. paziuresim kas bus kai ir apatiniai issitiesint. gal viskas kompensuosis bigsmile.gif
tik breketai nepades, elastikai vistiek reikalingi bus.
Papildyta:
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 20:12)
Pas mane LABAI gilus. GALETU, bet neprognozuoja del mano veido (isdarkytu dar labiau) ir del sypsenos nezino verysad.gif
Papildyta:
Pas mane tas gilesnis lotuliukas.gif

nu nzn nzn,nes kai mane pamate tai sake kad as sunki paciente lotuliukas.gif buvo sukvestos sesutes- pagalbininkes ir rode joms mane . mazdaug paziurekit kaip buna ir ka reikia daryt. dar gydytoja kt buvo atejus.tai ir tai rode. sake kad ir dantukai ypatingai kreivi ir sakandis blogas. zodziu nuteike mane. kad as tokia neeiline ne labai gera prasme doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 21:16)
na man sake kad kai issitiesins dantukai dar labiau tas "gilumas" pasireiks. tiap ir yra. nes virsutiniai dantukai i prieki pasidave. bet seip cia tik as ir gyd mato. paziuresim kas bus kai ir apatiniai issitiesint. gal viskas kompensuosis  bigsmile.gif
Papildyta:

nu nzn nzn,nes kai mane pamate tai sake kad as sunki paciente  lotuliukas.gif  buvo sukvestos sesutes- pagalbininkes ir rode joms mane . mazdaug paziurekit kaip buna ir ka reikia daryt. dar gydytoja kt buvo atejus.tai ir tai rode. sake kad ir dantukai ypatingai kreivi ir sakandis blogas. zodziu nuteike mane. kad as tokia neeiline ne labai gera prasme  doh.gif

man panasei buvo su dantu saknimis. suejo visos gydytojas, seseles ir aptarinejo, ziurinejo biggrin.gif poto mini susirinkima padare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 21:16)
na man sake kad kai issitiesins dantukai dar labiau tas "gilumas" pasireiks. tiap ir yra. nes virsutiniai dantukai i prieki pasidave. bet seip cia tik as ir gyd mato. paziuresim kas bus kai ir apatiniai issitiesint. gal viskas kompensuosis  bigsmile.gif
Papildyta:

nu nzn nzn,nes kai mane pamate tai sake kad as sunki paciente  lotuliukas.gif  buvo sukvestos sesutes- pagalbininkes ir rode joms mane . mazdaug paziurekit kaip buna ir ka reikia daryt. dar gydytoja kt buvo atejus.tai ir tai rode. sake kad ir dantukai ypatingai kreivi ir sakandis blogas. zodziu nuteike mane. kad as tokia neeiline ne labai gera prasme  doh.gif

Man tai kai rode nuotraukas kompe, kaip buvo ir kaip padare, tai sako " va cia kaip tavo atvejis, bet cia maziau atsikise" lotuliukas.gif
o atrode kad panasiai kaip pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 20:21)
Man tai kai rode nuotraukas kompe, kaip buvo ir kaip padare, tai sako " va cia kaip tavo atvejis, bet cia maziau atsikise"  lotuliukas.gif 
o atrode kad panasiai kaip pas mane biggrin.gif

tai as supratau tu dar galvosi, ane? ar jau rimtai nusprendus kad desi breketus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 21:26)
tai as supratau tu dar galvosi, ane? ar jau rimtai nusprendus kad desi breketus?  ax.gif

dar galvosiu, bet manau kad breketu ar taip ar anaip neisvengsiu smile.gif
nes apacioje kreivoki ir virsutiniai kazkiek atsikise blush2.gif
visi atimieji sako, kad nesomoniu prisigalvoju del tu operaciju, bet jiem lengva sneket doh.gif
kai turi trukuma - nori ji pasalint blush2.gif tik nezinau ar tikrai operacijos pagalba..
ir manau, kad operacijai lengviau ryztis kai atsikises apatinis zandikaulis negu virsutinis.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 19 lapkričio 2009 - 20:32
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 19:42)
O su auksinėm gumytėm neatrodo, kad dantys geltoni? Juk jos gelsvos g.gif

Buvo apacioje man uzdeje,labai nepatiko,as tik uz skaidrias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 11 19, 21:39)
Buvo apacioje man uzdeje,labai nepatiko,as tik uz skaidrias smile.gif

o skaidrios nenusidazo? nes man daktare sake kad nusidazo.. g.gif
Atsakyti
Taip, stai ir as su separacinem gumelem smile.gif 4u.gif ....Pradzia padaryta. Sedziu prisipirkus nuskausminamuju visa porcija ir laukiu kol skaudes.....bet dar neskauda smile.gif...tikiuos ir neskaudes ax.gif . Kadangi man dantukai penktukai traukti, tai nera taip baisu, lengva tam sestukui slinktis....ir viena gumele tik dejo. Sake papaks.

Dar galiu pasigirt, kad pasisakiau, kad desiu melainius breketus, jei ides man normalios sjavascript:emoticon(':D') biggrin.gif spalvos gumeles. Tai as cia su sesute aptariau, o gydytoja is uz sienos, girdziu sako |Protingai girdziu kalbat". Ir pas pacia sesute maciau metaliniai, kur man dejo gumeles.

Dar atlikau viena zygdarbi, pasidariau higienini siandien pries dedant gumeles. Viskas ok, tik akis uztaske biggrin.gif .

Lacalut dar nepirkau, nes apskritai enzinau ko man reikes, nes minejot, kad jautriom dantenom naudoja, as kaskaip mastau, akd mano nelabai jautrios, gal kaska kita gydytoja rekomenduos. Na jei kas ir be akcijos nusipirksiu!

QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 18:02)
Cinamonaite, na, ar jau su gumelėm? Beje, nusipirkai lacaluto?  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 20:31)
dar galvosiu, bet manau kad breketu ar taip ar anaip neisvengsiu smile.gif
nes apacioje kreivoki ir virsutiniai kazkiek atsikise blush2.gif
visi atimieji sako, kad nesomoniu prisigalvoju del tu operaciju, bet jiem lengva sneket doh.gif
kai turi trukuma - nori ji pasalint blush2.gif  tik nezinau ar tikrai operacijos pagalba..
ir manau, kad operacijai lengviau ryztis kai atsikises apatinis zandikaulis negu virsutinis.. verysad.gif

tai va tai va kitiem lengva kalbet ka ne jems su to kompleksu reikia gyvent doh.gif
na,galvok galvok drinks_cheers.gif
Atsakyti