Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Kavytė @ 2009 11 19, 19:42)
O su auksinėm gumytėm neatrodo, kad dantys geltoni? Juk jos gelsvos g.gif

yra pas smilse foto kur su auksinem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 18:05)
as buvau isbandzius: ruzavas, violetines, zalias smile.gif visai man patiko smile.gif tik kazkaip prie ruzavu pasilikau  wub.gif

Ruzavu net nebandysiu, jau tas tai tikrai rolleyes.gif Niekas is mano aplinkos manes nesupras doh.gif O ir as saves irgi turbut nesuprasciau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 19, 18:21)
Gal kas nors Dalios numerį turi?

Dave vizitke paprastas 20 19 02 (Kaunas)
ir mob. 861571197
bet cia ne asmeninis mob. o klinikos. asmeninio neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 11 19, 19:51)
Ruzavu net nebandysiu, jau tas tai tikrai  rolleyes.gif Niekas is mano aplinkos manes nesupras  doh.gif O ir as saves irgi turbut nesuprasciau  hihihi.gif

juk nera taip jau ir baisu tos ruzavos gumytes user posted image
paziurek foto albume user posted image

man tai asmeniskai metalo spalvos ar neutralios gumytes nelb grazios, tuos breketus padaro tokius blankius, nu man asmeniskai nepatinka user posted image
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 20:08)
Dave vizitke paprastas 20 19 02 (Kaunas)
ir mob. 861571197
bet cia ne asmeninis mob. o klinikos. asmeninio neturiu  ax.gif

Ačiū 4u.gif Išsiaiškinau, kaad Vilniuje man tik po dviejų mėnesių ji sudėtų. Tai dar galvoju, gal į Kauną galėčau atvykti, jei ten greičiau. Arba kitą savaitę pas kitą gydytoją dėsiuos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 19, 20:18)
Ačiū  4u.gif Išsiaiškinau, kaad Vilniuje man tik po dviejų mėnesių ji sudėtų. Tai dar galvoju, gal į Kauną galėčau atvykti, jei ten greičiau. Arba kitą savaitę pas kitą gydytoją dėsiuos  rolleyes.gif

astiprasau jei sakei, ir as prazioplinau, o kokius nori detis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 19, 19:18)
Ačiū  4u.gif Išsiaiškinau, kaad Vilniuje man tik po dviejų mėnesių ji sudėtų. Tai dar galvoju, gal į Kauną galėčau atvykti, jei ten greičiau. Arba kitą savaitę pas kitą gydytoją dėsiuos  rolleyes.gif

Nu pabandyk Kaune, gal rimtai ten greiciau butu. o jau paskui Vilniuj lankyt galetum mirksiukas.gif
8 37 Kauno kodas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 19:19)

Jauciu kad Damon ax.gif pas naujokes jie populiarus kazkodel bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 19, 20:22)
Nu pabandyk Kaune, gal rimtai ten greiciau butu. o jau paskui Vilniuj lankyt galetum  mirksiukas.gif
8 37 Kauno kodas  mirksiukas.gif
Papildyta:

Jauciu kad Damon  ax.gif  pas naujokes jie populiarus kazkodel  bigsmile.gif

nu galbut g.gif
Atsakyti
tai va merginos, as jau po vizito pas Dalia, bet tik dabar radau laiko jum parasyt..
nieko nebus, su tais mano dantukais, reikia operacijos.. cray.gif
antroj vietoj gydymas su herbsu, o trecioj raut dantukus du ir priekinius stumt atgal.. verysad.gif bet nesiulo trecio varijanto, nes man virs virsutines lupos ir taip siaura, o nustumus dantis toliau gali dar labiau pasiauret..po herbso puse gyvenimo teks nesiot uzfiksuojanciuosius, kad negriztu viskas atgal..
sunkus mano atvejis labai, o idealiai tik operacija padaro.. verysad.gif
net nezinau ka galvot ir ka daryt.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 20:24)
tai va merginos, as jau po vizito pas Dalia, bet tik dabar radau laiko jum parasyt..
antroj vietoj gydymas su herbsu, o trecioj raut dantukus du ir priekinius stumt atgal.. verysad.gif  bet nesiulo trecio varijanto, nes man virs virsutines lupos ir taip siaura, o nustumus dantis toliau gali dar labiau pasiauret..po herbso puse gyvenimo teks nesiot uzfiksuojanciuosius, kad negriztu viskas atgal..

nesijaudink 4u.gif gerai viska apgalvok, ir apgalvojus daryk sprendimus.. 4u.gif svrabiausia nenusivilk. nueik i dar viena konsultacija..
man vienoje pasake kad be 4dantuku rovimo nieko nebus.. nuejau i kita ir eureka! apsejau be 4dantuku rovimo.. smile.gif o buvau jau apsisprendus raut, bet gerai, kad nuejau i dar viena konsultacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 11 19, 19:24)
antroj vietoj gydymas su herbsu, o trecioj raut dantukus du ir priekinius stumt atgal.. verysad.gif  bet nesiulo trecio varijanto, nes man virs virsutines lupos ir taip siaura, o nustumus dantis toliau gali dar labiau pasiauret..po herbso puse gyvenimo teks nesiot uzfiksuojanciuosius, kad negriztu viskas atgal..

pas mane viskas tas pats doh.gif mes ant Herbsto apsistojom blush2.gif o matei kaip jis atrodo? rode foto? as praeitoj temo daug jo foto ikeliau g.gif del to puses gyvenimo gal biski perlenke lazda ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 20:19)

QUOTE(natale @ 2009 11 19, 20:22)
Jauciu kad Damon  ax.gif  pas naujokes jie populiarus kazkodel  bigsmile.gif

Kol kas tik vienoje konsultacijoje buvau, tai juos man siūlė.

natale, dar nesužinojai, kiek Herbstas kainuoja? g.gif
Atsakyti