Ir blioviau ir keikiausi šiandien...
Pamenat sakiau, kad pametė mano tyrimus?
Tai dar aną trečiadienį pažadėjo išimt dublikatą. Šiandien nuvažiuoju - nėr...
Praėjo 2,5 savaitės....
Bliamba taip žmogus ir numirt gali. Gaidžiai...
QUOTE(Gintute @ 2006 04 10, 18:03)
Visktik pasidariau siandien pakartotinai TSH ir FT4.
Kazkas nerealaus Pries men TSH buvo 4.92, o siandienos atsakymas 1.7 (norma 0.27-4.2), o FT4 1.22 (norma 0.85-1.85).
Nejaugi taip gali sokineti hormonai? Praeita men dariausi 5c.d., o si kart 3c.d.
Nu tai niudziuginau save.. tikiuosi nudziuginsiu ir daktare
Kazkas nerealaus Pries men TSH buvo 4.92, o siandienos atsakymas 1.7 (norma 0.27-4.2), o FT4 1.22 (norma 0.85-1.85).
Nejaugi taip gali sokineti hormonai? Praeita men dariausi 5c.d., o si kart 3c.d.
Nu tai niudziuginau save.. tikiuosi nudziuginsiu ir daktare
Idomu, ar čia iš tikro nuo stimuliacijos galėjo taip harmonai svyruoti? gal tiesiog laboratorijos klaida?
Man irgi paskutiniu metu l. svyravo hormonai, taii pasiklausiau gydytojos, ar taip gali buti. Sako, kad hormonai - labai labilus ir per menesi situacija gali pasikeisti kardinaliai. Deja. Arba - valio! Ziurint, kaip pasikeite
QUOTE(femme @ 2006 04 11, 08:23)
Idomu, ar čia iš tikro nuo stimuliacijos galėjo taip harmonai svyruoti? gal tiesiog laboratorijos klaida?
Itariu tai buvo laboratorijos klaida Nes jie pirma kart dare TTH, o dabar as jiems uzsariau, kad darytu TSH. Kaip suprantu juk tai vienas ir tas pats, bet jei kokia laborante issiblaskius pasitaike tai pirma kart ir parase nesamone.
Oi kokia as dabar rami. Ryt eisiu pas daktariuke. Itariu si menesi leis man pailset nuo stimuliaciju
Labukas mergytės
Gal pakomentuosit mano tyrimukų rezultatus
tei va, 4 c.d.
PRL 670.6 uIU/ml norma 10.10 - 9900
LH 4.63 mIU/ml norma 0.110 - 198.0
FSH 3.76 mIU/ml norma 0.110 - 198.0
P.S. normos tokios parašytos tam pačiam lapuke, ir kodėl vienetai skiriasi , kas tas uIU/ml
labai lauksiu jūsų komentarų
Gal pakomentuosit mano tyrimukų rezultatus
tei va, 4 c.d.
PRL 670.6 uIU/ml norma 10.10 - 9900
LH 4.63 mIU/ml norma 0.110 - 198.0
FSH 3.76 mIU/ml norma 0.110 - 198.0
P.S. normos tokios parašytos tam pačiam lapuke, ir kodėl vienetai skiriasi , kas tas uIU/ml
labai lauksiu jūsų komentarų
P.S. tyrimų normos buvo pateiktos atsakymų lapuke, bet nuorodoje http://www.eksmosmtc.lt/gydanciam/ radau tokias:
PRL 72 511 mU/L
LH folikulinė ciklo fazė 1,6 10,2 IU/l
FSH folikulinė ciklo fazė 3 - 12 IU/l
PRL 72 511 mU/L
LH folikulinė ciklo fazė 1,6 10,2 IU/l
FSH folikulinė ciklo fazė 3 - 12 IU/l
Tai negi taip ir nieks nepakomentuos
QUOTE(ramziuke @ 2006 04 11, 14:46)
Tai negi taip ir nieks nepakomentuos
ramziuke, niekas ir neatsakys, nes kazkaip keistai LH ir FSH normos atrodo.
Nors siaip atrodo, kad lygtai viskas gerai.
Daiva tokias normas Aids centro laboratorija nurodžius, bet kiek pasisikaičiau forume, kad kiek mažoki LH ir FSH, nors jų santykis 1,23 gaunasi, tai kaip ir gerai
Dėl progresterono žinau, tai laukiyu dabar tos ciklo dienos ir varysiu darytis, ačiū už linkėjimus
QUOTE(Diletantas @ 2006 04 11, 16:52)
Ramziuke,
Reikėtų ištirti progesterono kiekį 21-25 c.d. Jei jis būtų aukštas, t.y. bent virš 16 nmol/l, galima būtų teigti, kad tavo hormoniniai tyrimai normoje.
Sėkmės
Reikėtų ištirti progesterono kiekį 21-25 c.d. Jei jis būtų aukštas, t.y. bent virš 16 nmol/l, galima būtų teigti, kad tavo hormoniniai tyrimai normoje.
Sėkmės
Dėl progresterono žinau, tai laukiyu dabar tos ciklo dienos ir varysiu darytis, ačiū už linkėjimus
QUOTE(Daiva @ 2006 04 11, 18:58)
Ramziuke, tai tu džiaukis, kad LH ir FSH maži Svarbu santykis geras
O tai kaip čia yra
Vienos merginos forume sako, kad mažoki, o Tu sakai džiaukis...
Suvokiu, kad šių hormonų kiekiai yra maži ir tai gali sudaryti kliūtis pastojimui
Oi, LABAS RYTAS