Įkraunama...
Įkraunama...

Buto paieškos krizės metu: ieškau bendraminčių

QUOTE(Svirple @ 2009 12 03, 11:20)
Kas žino, kaip savom jėgom patikrinti, ar butas neareštuotas?

Tiesiog nueik į Registrų centrą ir pateik užsakymą apie norimą butą. Tik žinok jo tikslų adresą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Felichita @ 2009 12 03, 18:16)
bet perkunkiemy išplanavimai geri g.gif, jo, pašilaičiuose

Nu nežinau, jeigu nori buto - salės, tai gal geri g.gif
O Perkūnkiemį daug kas peikia, nes ten dabar sugrūsta vienoje vietoje daug naujų daugiaukščių, tarp kurių vos saulė prasišviečia. Parkavimo vietų atitinkamai yra labai mažai ir tas pačias turi kažkaip ten išsipirkinėt. O jei ne, tai problemos didžiausios. Susisiekimas ne pats geriausias, nes troleibusai ten jau nebevažiuoja, o įsivaizduok, kokiai miniai žmonių į darbą iš ten reikia?
Aš viename name buvau, tai man pasirodė kone bendrabutinis išplanavimas - vienoje aikštelėje tikrai daugiau negu 4 butai, o atsižvelgus į tai, kad čia ne penkiaaukštis, tai neįsivaizduoju, kaip ateity reiktų vykdyti bendrus remontų darbus, palaikyt švarą ir tvarką. Nėra arti jokios gražios vietos, kur galėtum su vaikučiu ar šuniuku pasivaikščioti.
Statybų kokybė... Neturiu ten buto, tai gal neišsiplėsiu, bet atsiliepimai nekokie.
Dar buvo gandai, kad ten nupirks butus kaip socialinius būstus... Na tada jau kaimynai nekokie būtų.
Na, bet užbaikim gera gaida. Aš ir ieškodama buto kai kuriose vietose nusileidžiu, nes tobuli daiktai brangiai kainuoja. Tai jei labai nori naujo buto ir gali susitaikyt su visais tais galimais nemalonumais, tai Perkūnkiemy kaip suprantu pigiausia... O gal ir nėra taip baisiai blogai, nes ten žmonės kažkaip gyvena jau.

P. S. Vilkės akis - ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svirple: 04 gruodžio 2009 - 09:10
Dabar jau tikrai nusipirkom butą biggrin.gif Radau jame vienintelį minusą - langai tik į vieną pusę, turbūt, reiks įprast... Visiškai įrengta integruota virtuvė (mano požiūriu, brangi) ir miegamasis. 55v, 2 kamb, 5 a. Na, viskas kaip ir norėjom ir dar daugiau. Nusiderėjom iki 130 t... Esam labai patenkinti, jau tvarkomės dokumentus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 09 gruodžio 2009 - 08:25
QUOTE(solo @ 2009 12 09, 08:22)
Dabar jau tikrai nusipirkom butą  biggrin.gif Radau jame vienintelį minusą - langai tik į vieną pusę, turbūt, reiks įprast... Visiškai įrengta integruota virtuvė (mano požiūriu, brangi) ir miegamasis. 55v, 2 kamb, 5 a. Na, viskas kaip ir norėjom ir dar daugiau. Nusiderėjom iki 130 t... Esam labai patenkinti, jau tvarkomės dokumentus  smile.gif

Kaip šaunu! smile.gif Įsivaizduoju, kaip Jums gerai jaustis dabar turi smile.gif

Aš tai labai pavargau jau nuo tų paieškų sad.gif Gaila, kad neturim kokių 200 000, vis daugiau pasirinkimo būtų. Ir į rajonus kitus pradėjau žvalgytis, bet kol kas nu nėra mūsų buto tarp parduodamų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 12 09, 08:22)
Dabar jau tikrai nusipirkom butą  biggrin.gif Radau jame vienintelį minusą - langai tik į vieną pusę, turbūt, reiks įprast... Visiškai įrengta integruota virtuvė (mano požiūriu, brangi) ir miegamasis. 55v, 2 kamb, 5 a. Na, viskas kaip ir norėjom ir dar daugiau. Nusiderėjom iki 130 t... Esam labai patenkinti, jau tvarkomės dokumentus  smile.gif

Didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nuostabu pagaliau turėti savo namučius wub.gif
jei nepaslaptis kiek pavyko nuderėti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 12 09, 09:22)

Sveikinu 4u.gif Tuo paciu labai idomu kiek nuderejot... ax.gif Norisi orentuotis, kiek mazdaug nuo kaineles dar numeta:)

Musu zvilgsniai kaip ir sakiau 4 kambariu butas, nuo 80 kv iki gali but siek tiek virs 100.
Atsakyti
QUOTE(Skaidra* @ 2009 12 09, 17:01)
Musu zvilgsniai kaip ir sakiau 4 kambariu butas, nuo 80 kv iki gali but siek tiek virs 100.

4 uz virš 100t? Na, kolkas dar tokių kainų nematėm, bet gal pakris dar.
Prašė 135, už 130. Mes matėm buto fotkes, tad ėjom žiūrėtis iškart su rankpinigiais. Tieisog bute atkrenta daug išlaidų, kurios būtų buvusios, pvz, anam bute, kurio neapvyko nupirkt už 118 - plastikiniai langai, abu dideli įstiklinti balkonai, šarvo durys, pati virtuvė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 12 09, 22:54)
4 uz virš 100t? Na, kolkas dar tokių kainų nematėm, bet gal pakris dar.
Prašė 135, už 130. Mes matėm buto fotkes, tad ėjom žiūrėtis iškart su rankpinigiais. Tieisog bute atkrenta daug išlaidų, kurios būtų buvusios, pvz, anam bute, kurio neapvyko nupirkt už 118 - plastikiniai langai, abu dideli įstiklinti balkonai, šarvo durys, pati virtuvė  wub.gif

ne, kvadratai nuo 80 iki 100 arba siek tiek daugiau
o isitekt norim 200 tukst. bet pagal tai i ka ziurim gali tekt moket brangiau. Nes domina ne miegamieji rajonai , o arciau centro ir siaip idomesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaidra*: 10 gruodžio 2009 - 07:49
Gal jau matet sia svetaine, bet jei tikiuosi palengvins paieskas http://www.burbulas....yrius=skelbimai

Atsakyti
QUOTE(legacy @ 2009 12 03, 16:39)
smile.gif Jo, o dar mane labai neramina, kokie bus kaimynai. Nusipirksi, o paskui paaiškės, jog kas vakarą kivirčai ar muštynės virš tavęs ar pan. Žodžiu, tikrai sudėtingas reikalas tas būsto pirkimas, ypač kai tai darai pirmą kartą... Net baisu pagalvot, kiek visko reiks praeiti, kai jau tikrai realiai tarsimės dėl konkretaus buto...

O esamus kaimynus labai neramina - kas gi isikels? Gal bus baliai, festivaliai, kivircai, mustynes smile.gif

QUOTE(*Zuika* @ 2009 12 03, 17:39)
O paaiskinkite man nenusimanaciai Vilniaus rajonuose, kodel perkunkiemis blogai ir dar paminekite kuriuose rajonuose tikrai neverta dairytis, nesinoretu issirinkti buta kokiam blogam rajone, o perkunkiemyje kaip tik nauji butai nebrangus kazin kodel ar tik del rajono ar dar kas ten negero uzslepta  g.gif Dar patikslinkite, kaip supratau perkunkiemio nama tai cia pasilaiciu rajone randasi  4u.gif

Teko kalbeti ne su vienu tuos namus staciusiu - niekas nenoretu pats ten gyventi del busto statybu kokybes. O isplanavimai, sugrusti namai ir pan - skonio ir poreikiu reikalas smile.gif

QUOTE(solo @ 2009 12 09, 09:22)

Gal isduosite, koks rajonas ir kokia buvo pradine kaina? 4u.gif

Beje, noreciau prisijungti i si kluba - ieskom 2 kambariu fabijoniskese, justiniskese, baltupiuose, seskinej. Noretusi, kad jau butu sutvarkyta santechnika, langai ir durys, kitka pasiremontuotume. Suma iki 150000 Lt. Ir ieskom neaukstai - 1-3 aukstas (beje, siuo metu gyvenu pirmame ir labai dziaugiuos) smile.gif
Atsakyti
Prieš perkant butą, rekomenduoju atlikti buto techninį vertinimą. Paikrinti konstrukcinės dalies būklę, inžinerinių sistemų būklę, energetinę būklę. Tiesiog, neapsirikti perkant butą, pasitikrinti ar nepermokama. Įmetu kontaktus: 8 620 28689, arba rašykite man žinutę, atsiųsiu el. adresą.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2009 12 10, 16:26)
Gal isduosite, koks rajonas ir kokia buvo pradine kaina?  4u.gif

pietinėj daly, pradinė 135t, nusiderėjom iki 130 t. mes kiek jau butų rimtai esam svarstę, daugiau 7t. mums niekur nenuleido.
Atsakyti