QUOTE(legacy @ 2009 12 03, 16:39)

Jo, o dar mane labai neramina, kokie bus kaimynai. Nusipirksi, o paskui paaiškės, jog kas vakarą kivirčai ar muštynės virš tavęs ar pan. Žodžiu, tikrai sudėtingas reikalas tas būsto pirkimas, ypač kai tai darai pirmą kartą... Net baisu pagalvot, kiek visko reiks praeiti, kai jau tikrai realiai tarsimės dėl konkretaus buto...
O esamus kaimynus labai neramina - kas gi isikels? Gal bus baliai, festivaliai, kivircai, mustynes
QUOTE(*Zuika* @ 2009 12 03, 17:39)
O paaiskinkite man nenusimanaciai Vilniaus rajonuose, kodel perkunkiemis blogai ir dar paminekite kuriuose rajonuose tikrai neverta dairytis, nesinoretu issirinkti buta kokiam blogam rajone, o perkunkiemyje kaip tik nauji butai nebrangus kazin kodel ar tik del rajono ar dar kas ten negero uzslepta

Dar patikslinkite, kaip supratau perkunkiemio nama tai cia pasilaiciu rajone randasi
Teko kalbeti ne su vienu tuos namus staciusiu - niekas nenoretu pats ten gyventi del busto statybu kokybes. O isplanavimai, sugrusti namai ir pan - skonio ir poreikiu reikalas
QUOTE(solo @ 2009 12 09, 09:22)
Dabar jau tikrai nusipirkom butą

Radau jame vienintelį minusą - langai tik į vieną pusę, turbūt, reiks įprast... Visiškai įrengta integruota virtuvė (mano požiūriu, brangi) ir miegamasis. 55v, 2 kamb, 5 a. Na, viskas kaip ir norėjom ir dar daugiau. Nusiderėjom iki 130 t... Esam labai patenkinti, jau tvarkomės dokumentus
Gal isduosite, koks rajonas ir kokia buvo pradine kaina?
Beje, noreciau prisijungti i si kluba - ieskom 2 kambariu fabijoniskese, justiniskese, baltupiuose, seskinej. Noretusi, kad jau butu sutvarkyta santechnika, langai ir durys, kitka pasiremontuotume. Suma iki 150000 Lt. Ir ieskom neaukstai - 1-3 aukstas (beje, siuo metu gyvenu pirmame ir labai dziaugiuos)