Įkraunama...
Įkraunama...

Buto paieškos krizės metu: ieškau bendraminčių

QUOTE(solo @ 2009 12 10, 17:56)
mes kiek jau butų rimtai esam svarstę, daugiau 7t. mums niekur nenuleido.

Pritariu, mano irgi pastebėjimas, kad už žemesnę kainą (iki 160 000) žiūrint butus, niekas daugiau nenuleidinėja... Su brangesniais jau kita kalba, ypač jei užsikėlę didesnę kainą nei tas butas vertas ir jau ilgai pardavinėja. Bet čia nieko labai dėl to neišloši. Tik seniau galvojau, kad gal visai neverta tiem užsikėlusiems skambinti, bet pasirodo jau dabar leidžiasi į kalbas kai kurie.
Atsakyti
As kadangi visai naujoke buto pirkime, nors pinigeliu tam ir uzdirbu, bet deretis labai neturiu supratimo kaip. Ar Jus paskambine jau is karto klausiat, ar sutinka nuleist kaina? Ar buta apziureje?
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2009 12 11, 11:13)
As kadangi visai naujoke buto pirkime, nors pinigeliu tam ir uzdirbu, bet deretis labai neturiu supratimo kaip. Ar Jus paskambine jau is karto klausiat, ar sutinka nuleist kaina? Ar buta apziureje?

apziureje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaidra*: 11 gruodžio 2009 - 17:41
QUOTE(jurgacka @ 2009 12 11, 10:13)

QUOTE(Skaidra* @ 2009 12 11, 17:41)
apziureje.

Aha, dažniausiai apžiūrėję. Nebent už labai daug pardavinėja, mane domina butas, bet negaliu/neverta tiek už jį mokėt. Tada skambinu ir klausiu, ar man iš vis verta jame lankytis, jei mokėt galėčiau daug mažiau.
Atsakyti
sveiki 4u.gif jungiuosi prie jusu ir as.. ieskome Vilniuje 1 k. buto Žirmūnuose, būklės nereikia idealios, ieškom tokio 'senoviško' stiliaus.. tik va reikia konkrecioje vietoje, visai netoli tilto, prie žiedo, kur Iki parduotuve (iki pora km spinduliu).. kazin uz kiek imanoma rasti? Nes dabartines skelbimu kainos klaikiai skirtingos blink.gif
Atsakyti
sveiki,
jungiuosi ir aš, mes ieškome 3 kambarių buto Kaune, Šilainiuose, svarbiausia, kad nebūtų 1 aukštas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2009 12 16, 11:35)
sveiki  4u.gif  jungiuosi prie jusu ir as.. ieskome Vilniuje 1 k. buto Žirmūnuose, būklės nereikia idealios, ieškom tokio 'senoviško' stiliaus.. tik va reikia konkrecioje vietoje, visai netoli tilto, prie žiedo, kur Iki parduotuve (iki pora km spinduliu).. kazin uz kiek imanoma rasti? Nes dabartines skelbimu kainos klaikiai skirtingos  blink.gif

Čia senovišką, tai turite mintyje blokinį apytiksliai 1967 statybos? Tokių kainos mano nuomone turėtų suktis apie 100 000. Įdomu, kokios skelbimuose.
Atsakyti
na ne metus turejau omenyje rasydama 'senoviska'..tiesiog ne naujos statybos, neremontuoto..na toks alia bobutes butas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien buvau pažiūrėti vieno buto, kuris praeitą savaitę alio.lt kainavo 137 kilolitų. Pažiūrėjau, nieko nepasakiau, tik pasakiau kad galvosim. Darbe pasikėliau alio.lt - o jis jau kainuoja 125 kilolitus biggrin.gif
Ar nepalūkėt man iki pavasario, gal paskolos nereiks... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aksom @ 2009 12 16, 12:44)
sveiki,
jungiuosi ir aš, mes ieškome 3 kambarių buto Kaune, Šilainiuose, svarbiausia, kad nebūtų 1 aukštas  4u.gif

idomu uz kokia suma mazdaug ieskot ir kokios bukles buto?
mes buto silainiuose 3 arba 4 kambariu ieskojom daugiau nei metus laiko. svarbiausia buvo, kad nebutu pirmas ir paskutinis aukstai. vieno buto kaina sekem virs pusmecio ir dabar jau tvarkomes dokumentus. tikiuosi viskas gerai bus smile.gif
sekmes paieskose 4u.gif
Atsakyti
ech, o mes lyg siandien turim pasirasyti popieriukus. Kaune, 4 kamb butas, 78 kv m, plytinis 1993 metu namas, Zaliakalnyje, a lia "prestizineje" vietoje, labai tvarkingas, su visais baldais ir buitine technika - baldai dalis 2-3 metu, dalis pusmecio senumo. uz 167 kilolitu kaip cia kazkas issireiske. tikekimes nepermokesim. bus sau paciai dovana smile.gif
Atsakyti
O kuriame aukšte?
Atsakyti