Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai

QUOTE(merga @ 2009 12 18, 11:34)
Atėjau pasiguosti,visi 4 mano užsakyti kalėdukai pasiekė mano namus sušalę [img]

Oi.... console.gif o kokiam stovyje...Gal dar įmanomą nors veislę išgelbėt, po nariuką bandant įšaknydint, jei ne skysta masė..Aš savo geltoniuką nupuvėlį gelbėjau, ko tik nepadariau, išgelbėjau..Žydėjo be šaknų net..

Fotkink ir bandyk nusiųst siuntėjų adresu..Gal imsis taisyt padėtį, kol vėl atsiųs, bus pavasaris jau.. console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 18 gruodžio 2009 - 13:23
QUOTE(egleja @ 2009 12 18, 11:44)
ojei kaip gaila  cray.gif ,ir ka galejai zinoti,kad cia staigiai tokie salciai uzgrius  doh.gif

Ir nesitikėjau,kad siūs ne kaip visada konteinewriukę,o aparastoje dežutėje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 11 26, 17:29)
Vien piestelių ir kuokelių apdulkinti neušteks  doh.gif  biggrin.gif .Vienai veislei išveisti užtrunkama mažiausia 5 metus.
Kas liečia veislę LT-išvesti būtų galima,bet dokumentų tvarkymas įregistravimas ir t.t labai brangiai kainuoja smile.gif

Tu tik sese išvesk tą veislę aš tau registravimą už dyką suorganizuosiu. Bet turi būti tiksliai žinoma, kas mama, kas tėtis ir visos kitos smulkmenos.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 12 18, 17:22)
Tu tik sese išvesk tą veislę aš tau registravimą už dyką suorganizuosiu. Bet turi būti tiksliai žinoma, kas mama, kas tėtis ir visos kitos smulkmenos.

Žinau,kad turi būti "kilmingi tėvai" su visais popierais,bet tam,kad kažką pradėt daryt ir pačiai reik turėt visokių popierų,bet ką aš čia tau pasakoju,juk ir pati viską žinai mirksiukas.gif čia aš priš tavo darbus lenkiuosi žemai žemai 4u.gif notworthy.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Merga, tai ar darei ką nors tiems sušalėliams?
Atsakyti
taip ydomu merga ka darei nejau jie taip susalo.kad ismetei ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 12 20, 20:38)
taip ydomu merga ka darei nejau jie taip susalo.kad ismetei ohmy.gif

Bandžiau išpradžių "atlaidinti",kambario temperatūroje,tačiau kaip atsileido liko tik šlapia žalsva masė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 21 gruodžio 2009 - 12:58
Labai gaila, kad taip be vilčių... 4u.gif
Atsakyti
jau gaila tai ne tas zodis cray.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 12 21, 18:26)
jau gaila tai ne tas zodis  cray.gif

Vadinasi taip turėjo būti mirksiukas.gif ,nieko atšils orai,bus ir kiti norai ,na ir žinoma nauji užsakymai smile.gif
Atsakyti
šiek tiek žiedelių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 12 21, 12:58)
Bandžiau išpradžių "atlaidinti",kambario temperatūroje,tačiau kaip atsileido liko tik šlapia žalsva  masė verysad.gif

oi kaip gaila verysad.gif

tik dabar ikėliau foto, žydėjo va kaip bet nesulaukė kalėdu verysad.gif

user posted image

va dar kas juokingiausia siunčiausi kaip geltona kalėduka o kai pražydo tai baltas blink.gif tai dabar du baltus turiu reikės sodinti i viena vazonėli biggrin.gif

gal kuri pavasari pasidalins geltonu blush2.gif
Atsakyti