Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai

QUOTE(vilite @ 2010 03 21, 22:46)
lotuliukas.gif  mano vyrukas sako kam tiek daug tau vienodu gėlių  doh.gif  sakau žiedai skirtingi o jam nedaeina vistiek  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Tie vyrukai irgi kaip kaktusai - visi vienodi, tik va, kai myli, tai skirtingai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 21, 23:26)
o stai mano mazylis. user posted image

o cia ne velykiukas kartais?
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 22, 08:55)
O po kiek lako zydet pradeda? blush2.gif

Priklausomai kas mirksiukas.gif ,jei auginukas ar segmentas nuo subrendusio augalo,tai gali žydėti ir pirmais metais(nors aš neleidžiu įsigytiems veisliniams).O taip dažniausia auginius dauginu nuo subrendusių augalų,kad pražįstų ir matytus žiedas . O šiaip žydi į 2-3 metus smile.gif (Išskyrus lapenius,nors ir jie turi išimčių)
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2010 03 22, 12:22)
o cia ne velykiukas kartais?

Pats tikriausias ir beje labai nuostabus wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai grazus velykiukas ir jo visiskai ziedukas skiriasi nuo kaleduko (forma).
Atsakyti
Pavasaris:
user posted image
user posted image
user posted image
Prieš velykiukų žydėjimą,nepamirškit patręšti juos žydinčioms gėlėms skirtomis trąšomis smile.gif
Atsakyti
Persodinau savo nezydincius kaledukus, tikiuosi, kad per vasara paaugs gerokai ax.gif . turiu toki viena "seni" kurio ziedai turetu buti labai grazus, bet jis bjaurybe nezydi. Tik leidzia naujus narelius, o n metu jau tupi pas mane. Pas anyta taip graziai zydi, nu pas mane ne velnio, bet dbr persodinau i kaktusu zeme, tai gal susimastys zydet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 03 28, 06:56)
Persodinau savo nezydincius kaledukus, tikiuosi, kad per vasara paaugs gerokai  ax.gif . turiu toki viena "seni" kurio ziedai turetu buti labai grazus, bet jis bjaurybe nezydi. Tik leidzia naujus narelius, o n metu jau tupi pas mane. Pas anyta taip graziai zydi, nu pas mane ne velnio, bet dbr persodinau i kaktusu zeme, tai gal susimastys zydet  unsure.gif

Savuosius užsispyrėlius,kartais "pakalbinu" deklaruot gyvenamą vietą kompostinėje,jei nežydės blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 03 28, 17:04)
Savuosius užsispyrėlius,kartais "pakalbinu" deklaruot gyvenamą vietą kompostinėje,jei nežydės blush2.gif  mirksiukas.gif

mano neima i "galva" irnesakyk.gif biggrin.gif grasinau jau kelis kartus, vis vien nei is vietos mastau.gif
Atsakyti
Mano kalėdiniai kaip tik išsiskleis ant Velykų smile.gif ..O ripsadolių atsisakiau, kaip minėjau..Porą nuvežiau į darbą..Kabinetas kur jie padėti, žiemą buvo ledinis..+ 8 C, dabar pvz +16 C..Lieta ir kažin kada..Vienžo, maniau, ant išmetimo jie..Ką manote..Ogi jiem tai labai tiko ir patiko..dar nemačiau velykinio taip pumpurus kraunančio..Nuo pat pagrindinės skrotelės nuo žemės..Absoliučiai visi nareliai - šoniniai ir t.t. turi po 2, 3, 4 pumpurus, ant mažiuko augalo koks 50 pumpurų..tik kraunami jie baisiai lėtai - vėsu..Bet ir žydės ilgai..bet vis tiek manau, kad po tokio gausaus žydėjimo jam bus chana... Žodžiu, kaktusas paliktas likimo valiai..bet nė kiek nuo to nebloga.. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vėlukiukas , kaip sukrovė žiedukus, bet neišskleidžia niekaip pasirodyti , gal per pačias vėlykas , nes jis pas mane labai planuotas ir laukiamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 30 kovo 2010 - 11:34
QUOTE(Violeta* @ 2010 03 30, 12:17)
Mano kalėdiniai kaip tik išsiskleis ant Velykų smile.gif ..O ripsadolių atsisakiau, kaip minėjau..Porą nuvežiau  į darbą..Kabinetas kur jie padėti, žiemą buvo ledinis..+ 8 C, dabar pvz +16 C..Lieta ir kažin kada..Vienžo, maniau, ant išmetimo jie..Ką manote..Ogi jiem tai labai tiko ir patiko..dar nemačiau velykinio taip pumpurus kraunančio..Nuo pat pagrindinės skrotelės nuo žemės..Absoliučiai visi nareliai - šoniniai ir t.t. turi po 2, 3, 4 pumpurus, ant mažiuko augalo koks 50 pumpurų..tik kraunami jie baisiai lėtai - vėsu..Bet ir žydės ilgai..bet vis tiek manau, kad po tokio  gausaus žydėjimo jam bus chana... Žodžiu, kaktusas paliktas likimo valiai..bet nė kiek nuo to nebloga.. rolleyes.gif

Amen tikrai nebus,pažadu,o kad velykiukams reikia žemos temperatūros ir taip pat nelaistyti 3-4 savaites ,taip pat žinote mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 21, 23:44)

Mano mama laaabai dievina sias gelytes, turi rozinio atspalvio, tamsiai raudono, vakar nupirkau lasisines spalvos, bet dar labai noreciau jai padovanoti balta wub.gif

Ar atsirastu kuri is kauno ir galinti parduoti augliuka baltos spalvytes? ax.gif
Atsakyti