Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai

Sveikos, taigis grįžau po Velykų ir ką radau namie :

user posted image

user posted image

user posted image

Pas mane trečią kartą žydi kalėdiniai bigsmile.gif žiedai tokie dideli, bet pavieniai, ir dar kraunami tik kai kurie..Nusikelia persodinimo metas, vadinasi. Ir pats naujų narelių auginimo metas..Tai kada persodinėt, kad to nesutrikdyti?
Galvoju, kitąmet jau visai nemaži krūmeliai bus, jei taip ir toliau.

Merga, o kada jau galima siuntinėtis kalėdinius paštu, kažin, ar dabar dar ne per anksti, nesušaltų, kai naktim šalnos būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 06 balandžio 2010 - 16:08
QUOTE(Violeta* @ 2010 04 06, 17:00)
Sveikos, taigis grįžau po Velykų ir ką radau namie :
Pas mane trečią kartą žydi kalėdiniai  bigsmile.gif žiedai tokie dideli, bet pavieniai, ir dar kraunami tik kai kurie..Nusikelia persodinimo metas, vadinasi. Ir pats naujų narelių auginimo metas..Tai kada persodinėt, kad to nesutrikdyti?
Galvoju, kitąmet jau visai nemaži krūmeliai bus, jei taip ir toliau.

Merga, o kada jau galima siuntinėtis kalėdinius paštu, kažin, ar dabar dar ne per anksti, nesušaltų, kai naktim šalnos būna?

wub.gif wub.gif
Po žydėjimo galima drąsiai persodinti,be to gegužė pats tinkamiausias laikas smile.gif
Vis dar nesiunčiau niekam (išskyrus tuos kur vežiau į Vilnių ir Kauną),nes yra šalta.O kiek žinau siuntinukai būna dažnai per naktis automobiliuose,tad tikrai gali sušalti.Manua už kokios savaitikės jau pradėsiu leisti pašto karvelius,jei žinoma atšils mirksiukas.gif
Atsakyti
Ok, palauksim, kol atšils - iki to puodynes susiruošim bei palanges ..
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 04 06, 17:25)
Ok, palauksim, kol atšils  - iki to puodynes susiruošim bei palanges ..

Tinka drinks_cheers.gif , nes gaila ir augaliukų ir bereikalingų išlaidų ax.gif
Atsakyti
Jei ateinančią savaitę bus taip šilta kaip šią,tai pradėsiu siuntinėti augaliukus.O ir šiek tiek atlaisvėjusi nuo darbo turėčiau būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 04 16, 10:13)
Jei ateinančią savaitę bus taip šilta kaip šią,tai pradėsiu siuntinėti augaliukus.O  ir šiek tiek atlaisvėjusi nuo darbo turėčiau būti  smile.gif

oi kaip lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
siuo metu pas mane zydi beveik visi kaledukai, tiesa negausiai bet dziugina ziedais , ir nuotraukos nelabai ryskio....kaledukas 1
kaledukas baltas
kaledukas raudonas
kaledukas 2
kaledukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 20 balandžio 2010 - 07:34
QUOTE(daivasen @ 2010 04 20, 08:32)
siuo metu pas mane zydi beveik visi kaledukai, tiesa negausiai bet dziugina ziedais , ir nuotraukos nelabai ryskio....kaledukas 1
kaledukas baltas
kaledukas raudonas
kaledukas 2
kaledukai

Sveikinu 4u.gif Labai gražūs žiedai wub.gif
Pas mane taip pat yra žydinčių tiek kalėdukų tiek velykiukų,bet del laiko stokos neturiu kada jų nu fotografuoti smile.gif
Atsakyti
Greituoju būdu pafotkinu už kokybę sorry blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Vaikų darželis biggrin.gif
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 20 balandžio 2010 - 09:47
QUOTE(merga @ 2010 04 20, 09:48)
Greituoju būdu pafotkinu už kokybę sorry  blush2.gif

Kada galima bus isigyti augaliuku bigsmile.gif ???

mano senasis galu gale istenejo kelis ziedelius assa.gif idomu kokie bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 04 20, 11:36)
Kada galima bus isigyti augaliuku  bigsmile.gif ???

mano senasis galu gale istenejo kelis ziedelius  assa.gif idomu kokie bus  bigsmile.gif

naktim dar šaltoka,bet ketvirtadienį planuoju pradėti siuntimą blush2.gif .Suprantu,kad visos laukiat,bet aš už savo daigus noriu būti garantuota,kad jie adresatus pasiektų sveiki blush2.gif smile.gif
Atsakyti
MMjoooo...Merga, kiek kainuoja bilietas į tavo botanikos sodą? ax.gif Kito palyginimo nelabai randu..

man prašom siųst ne anksčiau kaip kitos savaitės galas - nebūsiu iki antradienio, tai vadinasi, džiūtų siuntinys pašte..
Atsakyti