Mano taip pat dabar ziedus sukrove,bet jis visada tokiu laiku pas mane zydi
Mano vienas kalėdukas irgi žydi - kaip pradėjo rudenį tai jau ketvirtą kartą šiemet
Bet neramu dėl jo kažkaip pradėjo darytis, kad labai nenusitekentų. O tai augt neauga, tik žiedus krauna ir krauna.
QUOTE(As ir Morka @ 2010 05 26, 21:35)
Mano vienas kalėdukas irgi žydi - kaip pradėjo rudenį tai jau ketvirtą kartą šiemet
Bet neramu dėl jo kažkaip pradėjo darytis, kad labai nenusitekentų. O tai augt neauga, tik žiedus krauna ir krauna.
Nėra del ko neramintis...Yra, pasitaiko tokių kaktusų, kurie ypatingai gausiai ir dažnai žydi, bet tai labai reti egzemplioriai..Ir jei jiems ko trūktų, tai tikrai nežydėtų..matyt, sąlygos kur jie auga tokios geros, kad vis išprovokuoja pumpurų krovimą...tai tik džiaugtis reikia
QUOTE(As ir Morka @ 2010 05 26, 22:35)
Viskas normalu
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 21, 15:30)
Mano ripsadolio didysis žydėjimas:
jau koks man jis grazus
ai, dar noriu paklaust apie ripsadolius...
maniskis kaip tik vakaras suskleidzia ziedus, saule pasviecia vel isskleidzia, cia taip turi but
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 05 27, 21:28)
jau koks man jis grazus
toks labai mergaitiskas
maniskis kaip tik vakaras suskleidzia ziedus, saule pasviecia vel isskleidzia, cia taip turi but
? zinau, kad kvailas klausimas, ale jis man toks labai jau gyvas
ir atrodo supranta viska

Taip ripsodalių žiedai žydi ilgai nuo 3-5 d.,todėl jie turi "salės laikrodį",skirtingai nei kalėdukai ,kurių vienas žiedas žydi tik 1-2 paras(priklausomai nuo rūšies.
[quote=evers,2010 05 29, 14:47]

labai jau gražučiai žiedeliai
labai jau gražučiai žiedeliai
Vis grožiuosi ir varvinu seilę... atrodo ir velykiukais pradedu beprotiškai gundytis
Nu tokių grožių čia pridėjot... jei jau kalėdiniai ant palangės namie gerai jaučiasi tai gal ir kitos šventės augalai žydėtų
Gundytojos
Sveikos
pasijauciau kaip kokios tundroj gyvendama. turiu sena dar nuo mociutes laiku issaugota tradicini kaledini kaktusa. o pasirodo ju dar visokiausiu buna ir raudonu ir baltu ir geltonu ir zydru
buciau labai dekinga, jei kas pasidalintu savo turtais
pasijauciau kaip kokios tundroj gyvendama. turiu sena dar nuo mociutes laiku issaugota tradicini kaledini kaktusa. o pasirodo ju dar visokiausiu buna ir raudonu ir baltu ir geltonu ir zydru
QUOTE(Tutka @ 2010 05 30, 12:36)
Sveikos
siu turtu teiraukis pas ''merga'' ten tai gausybe velykiniu bei kalediniu kaktusiuku...sekmes...