Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai

QUOTE(As ir Morka @ 2010 05 29, 18:42)
Vis grožiuosi ir varvinu seilę... atrodo ir velykiukais pradedu beprotiškai gundytis  tongue.gif  Nu tokių grožių čia pridėjot... jei jau kalėdiniai ant palangės namie gerai jaučiasi tai gal ir kitos šventės augalai žydėtų  smile.gif  Gundytojos  lotuliukas.gif

Sveikutės.Po trumpopasiremontavimo grįžtu ir rodaus blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 05 31, 14:17)
Sveikutės.Po trumpopasiremontavimo grįžtu ir rodaus  blush2.gif

oi koks kaktusynas ten pas tave bigsmile.gif kiek tu rusiu ju turi g.gif ?
o dbr klausimas smile.gif
senasis shliumbergeris ir visi kiti maniskiai kaktusai stovi ant palanges kur saule buna jau po pietu taciau vasara gan intensyvi, todel senojo ploksteles gan raudonuoja. Blogai g.gif ? gal isnesti ji kur tamsiau? nesupyks??????
Numire Merga auksinis tavo atsiustas verysad.gif taciau laiku nuskyniau jo plokstele mazyte, pamerkiau labai tikiuosi, kad prigis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 06 01, 16:09)
oi koks kaktusynas ten pas tave  bigsmile.gif kiek tu rusiu ju turi  g.gif ?
senasis shliumbergeris ir visi kiti maniskiai kaktusai stovi ant palanges kur saule buna jau po pietu taciau vasara gan intensyvi, todel senojo ploksteles gan raudonuoja. Blogai  g.gif ? gal isnesti ji kur tamsiau? nesupyks??????
Numire Merga auksinis tavo atsiustas  verysad.gif taciau laiku nuskyniau jo plokstele mazyte, pamerkiau labai tikiuosi, kad prigis  unsure.gif

Turiu tikrai daugiau nei 12 kalėdinių ir virš 5 velykinių.Reiks kada paskaičiuoti blush2.gif

Jiems saulė nelabai patinka ,bet pakenčia.Laistyti reikia dažnai ir purkšti.
Parašyk man į Až savo koordinates,nes adresų nesaugau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 02 birželio 2010 - 05:36
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 06 01, 16:09)
oi koks kaktusynas ten pas tave  bigsmile.gif kiek tu rusiu ju turi  g.gif ?
senasis shliumbergeris ir visi kiti maniskiai kaktusai stovi ant palanges kur saule buna jau po pietu taciau vasara gan intensyvi, todel senojo ploksteles gan raudonuoja. Blogai  g.gif ? gal isnesti ji kur tamsiau? nesupyks??????
Numire Merga auksinis tavo atsiustas  verysad.gif taciau laiku nuskyniau jo plokstele mazyte, pamerkiau labai tikiuosi, kad prigis  unsure.gif

Išsiūsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 06 02, 08:34)
Išsiūsta  mirksiukas.gif

Nu Merga pavarai bigsmile.gif snd anksti ryte skambutis i duris, ziuriu pastininkas stovi bigsmile.gif o ten auksinukas thumbup.gif thumbup.gif as net nemaciau sitos tavo zinutes doh.gif Kiek skolinga help.gif help.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 03 birželio 2010 - 06:56
Merga o kuom apdirbti bepradedancius minksteti narelius g.gif ? Vienas is kaktusiuku pradejo minkstet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 06 03, 11:47)
Merga o kuom apdirbti bepradedancius minksteti narelius  g.gif ? Vienas is kaktusiuku pradejo minkstet  unsure.gif

g.gif nesuprantu kas vyksta. Visų pirma pažiūrėk ar nėra per šalpias substraktas.Trauk lauk kaktusiuką.Nupuvusią dalį šalinam,cinamoninam ir pora dienų džiovinam.Tada kišam į naują substratą ir satom atskirai nuo kitų augaliukų. Aš apdirbu visus savo augalus "TOPAS" fungicidu,nes jis veiksmingas ir mažiausia ""cheminis".
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 06 03, 14:54)
g.gif  nesuprantu kas vyksta. Visų pirma pažiūrėk ar nėra per šalpias substraktas.Trauk lauk kaktusiuką.Nupuvusią dalį šalinam,cinamoninam ir pora dienų džiovinam.Tada kišam į naują substratą ir satom atskirai nuo kitų augaliukų. Aš apdirbu visus savo augalus "TOPAS" fungicidu,nes jis veiksmingas ir mažiausia ""cheminis".

cia tas sumaste minkstet kur tau i AZ buvau imetus fotke ir klausiau jo veisles, jau tada man sakei , kad jis gali apsirgti unsure.gif taip ir atsitiko doh.gif . Liedzia jis pumpuriukus, tai nznau. viena puse nareliu kieti, o kita kazko rauksletis pradeda g.gif pati nznau kas cia darosi. Ir svarbiausia nu tikrai neperlieju ...
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 06 03, 17:18)
cia tas sumaste minkstet kur tau i AZ buvau imetus fotke ir klausiau jo veisles, jau tada man sakei , kad jis gali apsirgti  unsure.gif taip ir atsitiko  doh.gif . Liedzia jis pumpuriukus, tai nznau. viena puse nareliu kieti, o kita kazko rauksletis pradeda  g.gif pati nznau kas cia darosi. Ir svarbiausia nu tikrai neperlieju ...

Grybelis vadinas.Persodini nupurški ,po dviejų savaičių pakartoji.tik visą purškimą geriau daryti kur nors atviroje vietoje,kad koks leliukas pašonėj nesimakaluotų smile.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su saviškiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sanlong @ 2010 06 03, 22:11)
Pasirodau ir aš su saviškiu  4u.gif
user posted image

Gražu wub.gif .Jei kalėdukas dabar žydi,tai gausiai žydėti turėtų ir per kalėdas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 06 04, 07:20)
Gražu  wub.gif .Jei kalėdukas dabar žydi,tai gausiai žydėti turėtų ir per kalėdas  smile.gif

Per Kalėdas jis visada žydi smile.gif o paskui antrą kartą būna, kad per Velykas, būna vėliau.. Šiemet kažkaip išvis susivėlino su antru žydėjimu doh.gif
Atsakyti