turbut tikru jau ir nerasi,o va tie hibridiniai tai jie lengviau ir pumpurus krauna ,o tikri taip sunkiai stena
QUOTE(egleja @ 2009 12 01, 16:07)
turbut tikru jau ir nerasi,o va tie hibridiniai tai jie lengviau ir pumpurus krauna ,o tikri taip sunkiai stena 
Tai tie tikrieju ir yra pas daugeli mošiučių,mamų ir pas mane
Toks jis buvo šį pavasarį per velykas

Dabar gi jau yra prasiskleidę 3 žiedai
va tai tau per velykas,ogi jis kaledinis
QUOTE(egleja @ 2009 12 01, 21:11)
Taip.Tai normalu,nes kalėdukai žydi Lapkričio-sausio mėn,kovo-balandžio ir dar kaikurie zygiukai labai negausiais žydi liepą
O ripsalodopsiai-velykiniai žydi tik vieną kartą Sausio gale- kovo pradžioje,labai retai kada būna antras žydėjimas
merga, kokia palangė
mano irgi labai nenori zydeti sitoks,maciau dabar jau lenda keli pumpurai,bus kaip pernai kokie 5 ir viskas,nors merga sako ,kad jie tikri kalediniai tai iki kaledu dar turi parodyti pumpurus,bet pas mano mama toks jau zydi,o maniskis is jos pridaigintas
QUOTE(lialkaa @ 2009 12 02, 10:35)
merginos, kodel pas mane dar ziedu nera
kiekviena ryta einu ziuret ar dar jo0ks pumpuriukas nelenda, bet kaip ner taip ner
tik usiukus ant galiuku uzsiaugino i fsio
pas mane toks pats kaledukas kaip pas merga, kur ka tik rode
Pabandykite patręšti žydinčioms gėlėms skirtomis trąšomis
QUOTE(egleja @ 2009 12 02, 13:17)
mano irgi labai nenori zydeti sitoks,maciau dabar jau lenda keli pumpurai,bus kaip pernai kokie 5 ir viskas,nors merga sako ,kad jie tikri kalediniai tai iki kaledu dar turi parodyti pumpurus,bet pas mano mama toks jau zydi,o maniskis is jos pridaigintas 
1.kada buvo pskutinį sykį persodintas?
2.Kokiomis trąšomis tręšiate?
3.Taip pat jie gali nežydėti ir per nelyg didelio trąšų kiekio,bei del kieto vandens.bei per šiltų oro sąlygų.
.Schlumbergera buckleyi mėgsta ir tinginiauti,jie auga,veši,bet retsykiais žydėti nenori.
Tokiu atveju pvz;aš kaikuriuos
Pas mano anyta taip tik pradėjo rastis pumpuriukų užuomazgos
QUOTE(merga @ 2009 12 03, 09:29)
Pabandykite patręšti žydinčioms gėlėms skirtomis trąšomis
3.Taip pat jie gali nežydėti ir per nelyg didelio trąšų kiekio,bei del kieto vandens.bei per šiltų oro sąlygų.
.Schlumbergera buckleyi mėgsta ir tinginiauti,jie auga,veši,bet retsykiais žydėti nenori.
"pagasdinu-nežydi,marš į kompostinę"(kol visada suveikdavo
).
1 PERSODINAU PAVASARI
2TRESIAU KAKTUSAMS,KARTAIS KEMYRA
3.VIASA VASARA LIEJU LIETAUS VANDENIU,KAIP PRITRUKSTA TAI SULINIO ,VISA VASARA LAIKIAU LAUKE PUSIAU PAVESI,INESIAU I KAMBARI RUGSEJO GALE,MENESI NELIEJAU KOL PRADEJO RAUKSLETIS NARELIAI,PO TO RETKARCIAIS PALIJEJU ZYDEJIMA SKATINANCIOM TRASOM,TIK VA SU SVIESA PAS MANE NAMIE KUDAI
Papildyta:
mama tai isvis saviskiu taip nesirupina,kad prieina palieti kada ne,nepersodintas tai turbut kokius10metu,istyses retas,bet zydi,ziedai tai net is sono eina,ir va kaip nori taip suprask
Gražūs žiedai
Kokia paskutinio veislė?
Kokia paskutinio veislė?