Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imtumėt vėl paskolą būstui?

QUOTE(mutantė @ 2009 12 12, 15:14)
gerai gyvenet, dar jokios krizes ner virtuves baldu keičiat kas 5 metai tapetus klijuojat kas 2 metus......Aš ta sau to leisti negaliu
Nor vaikas visa palangę raidėm išdažė (pirmosios raidės giriasi, kad moka lotuliukas.gif )tai neatsiplauna, bet uždažyt daėjo tik kai temą perskaičiau galvojau brangu g.gif

O gal visai gražu vaiko paženklinta palangė, nieko skubėt uždažinėt nereikia. bigsmile.gif Mama turi namuose mažą medinį staliuką, kurio kraštus aš apkandžiojau kai man dygo pirmieji dantukai doh.gif Dabar tai kaip suvenyras, liko gražūs dantukų antspaudai, džiaugiuosi, kad tėvai staliuko nenušlifavo, paliko taip kaip yra.

Kartais daiktai tuo ir vertingi, kad ant jų įsispraudę laiko žymės.
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2009 12 10, 14:49)
virtuvės baldams 4 metai, atrodo kaip nauji (gal tik tos spintelės viduj kur šiukšlių dėžė nuo jos stumdymo truputį apatinė plokštė pasitrynus, reikės įtiesti ką nors), po metų TIKRAI jų nekeisiu. Stalas, kėdės ąžuoliniai, artimieji juokėsi, kai pirkau, sakė, ruošiesi ilgai gyventi, kad tokius baldus į virtuvę nusipirkai. Bet buvo pigiau nei itališki. Gal net paliksiu anūkams...  biggrin.gif

pas mane virtuves baldams 5 metai,bet dar po 5 metu juos jau reikes keisti...pries komentuojant isiskaitykite 4u.gif
Tapetu pas mane namie nera,o kosmetiskai perdazyti sienas perdazome kas keleta metu ir greita,nesunku,nebrangu ir atsinaujinama. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 13 gruodžio 2009 - 11:53
Bustui paskola imciau. Tik remonto pinigelius atsakingiau leisciau.
Atsakyti
Ar yra kokių šansų sumažinti kasmėnesines įmokas už paskolą - 285 000 Lt/40 metų doh.gif Palūkanos 5,024 proc., paskola litais. Aišku, čia visiška nesąmonė, bet kai turi tokį džiaugsmą, dažnaiu norisi numirt, nei gyvent unsure.gif Įdomu, ar verta bandyti keisti paskolos valiutą, ar dar ką nors, ar tiesiog sėdėt ir džiaugtis, kad dar turim iš ko mokėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 08 03, 16:12)
Ar yra kokių šansų sumažinti kasmėnesines įmokas už paskolą - 285 000 Lt/40 metų  doh.gif  Palūkanos 5,024 proc., paskola litais. Aišku, čia visiška nesąmonė, bet kai turi tokį džiaugsmą, dažnaiu norisi numirt, nei gyvent  unsure.gif  Įdomu, ar verta bandyti keisti paskolos valiutą, ar dar ką nors, ar tiesiog sėdėt ir džiaugtis, kad dar turim iš ko mokėt  g.gif

manyciau bandykit dziaugtis kad turit is ko moketi ir kur gyventi 4u.gif jei nauja statyba - tai bent paslaugos mazesnes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 12 07, 11:39)
Citata iš str. kom.: " Bankui kas menesi moku 1700Lt is ju 1500Lt sudaro palukanos"

blink.gif

tai vadinamasis anuitetinis metodas 4u.gif
Atsakyti
Ną ka gi, tada džiaugiuos ax.gif
Atsakyti
Nelabai idemiai skaiciau diskusija, ji idomi, bet abi puses savotiskai teisios.

Viskas priklauso nuo zmogaus poreikiu. Ir siek tiek nuo skaiciavimo prielaidu.

Man pasakymas, kad uz 10-12 metu as galesiu but susitaupius bustui skamba katastrofiskai. Man jau bus gerokai virs 40. Reiskia, graziausius savo metus, laikotarpi, kai reiki apatogumu auginti vaikus, kurti jiems namus, as turiu vargti su nuoma. Bukim biedni bet teisingi- per 10-12 metu naivu tiketis tureti pastovu nuomojama busta.

Bet itariu, kad yra zmoniu, kuriems tai priimtina. Yra pliusu: jie laisvesni, uzsimane, isvaziavo i kita miesta sali, o kreditas siek tiek pririsa daugiau.

Jei skaiciuojam, kiek bankui sumokam palukanu, tai skaiciai tikrai gali isgasdinti, BET: bankui as mielai moku palukanas uz tai, kad budama jauna turiu tokia gerove. Mano tevai seneliai atsistebet negali, gyvene kartu 6-8 zmones 50 kvadratu buteliuose...Pinigai SIANDIEN kainuoja, ir tai yra banko verslas, ir aciu dievui, kad jis toks yra.

O kol kas mano pirmo busto nuoma atperka paskola su 100 % marza. Ir ismanantys ukio ciklus supranta, kad ok, nukrito busto kaina- bet ir pinigu pasiulos nebera, pinigai PABRAngo, plius ju nebenori skolinti del rizikos. Kai tik paskolos atpis, rinkoje isivyraus pasitikejimas, busto kainos pakils. Bet jei nesi nekilnijamo turto magnatas, o perki busta sau ir savo poreikiams, tai protingai paskaiciavus ir paksolas pasiemus, islosi daugiau, negu daug metu save ribodamas ir taupydamas.
Atsakyti
Ar yra kokių šansų sumažinti kasmėnesines įmokas už paskolą - 285 000 Lt/40 metų  doh.gif  Palūkanos 5,024 proc., paskola litais. Aišku, čia visiška nesąmonė, bet kai turi tokį džiaugsmą, dažnaiu norisi numirt, nei gyvent  unsure.gif  Įdomu, ar verta bandyti keisti paskolos valiutą, ar dar ką nors, ar tiesiog sėdėt ir džiaugtis, kad dar turim iš ko mokėt  g.gif

abejoju ar tau forume kas taip atsakys.
Siaip niekas nedraudzia uzklausti savo vadybininkes ( kuri atsakinga uz jusu sutarti) del palukanu mazinimo. Apsilankyti kituose bankose su klausimu, kokiomis salygomis jie sutiktu perfinansuoti paskola.
Atsakyti
Na, kodėl, čia parašo žmonės, kurie labai neblogai susigaudo tuose reikaluose, ir manau, būtų gal greičiau ir paprasčiau sužinoti, nes iš tiesų labai jau nesinori valkiotis po banką... Na, jei padėti būtų ypatingai rimta, aišku, bėgčiau į banką, o dabar tik šiaip įdomu, ar verta vargintis... Realiai manau su tokiu atidavimo terminu nieko čia pakeist neįmanoma blush2.gif
Atsakyti
truputi ne i tema kls: kokio laikotarpio pajamas dabar ziuri bankai, pries isduodant paskola?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 12 13, 12:51)
pas mane virtuves baldams  5 metai,bet dar po 5 metu juos jau reikes keisti...pries komentuojant isiskaitykite 4u.gif
Tapetu pas mane namie nera,o kosmetiskai perdazyti sienas perdazome kas keleta metu ir greita,nesunku,nebrangu ir atsinaujinama. 4u.gif

Ir pas mus nera tapetu.
O as stai ka sugalvojau: dar po poros meteliu issikviesiu valymo firma, kad isplautu visas sienas, juk jos dazytos plaunamas dazais, bus - thumbup.gif . Taip dariau sename bute. thumbup.gif

Del paskolos: imtume, jei reiketu.
Papildyta:

O kai emete paskola norejote gyventi ar numirti? Keistas poziuris.... zmones prisiskolina, manydami, kad skola, kaip zaizda paims ir dings. Rizika reikejo vertinti realiai. mirksiukas.gif
Dabar LIBOR-as nukrito, manau neverta keisti valiuta, nes bankas gali pritaikyti sios dienos marza, kuri gali buti didesne, nes Jusu. 4u.gif
Atsakyti
imciau tik namui, bet ne butui...
Atsakyti