Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imtumėt vėl paskolą būstui?

2,5mln blink.gif oho optimistai smile.gif
ar pavyko parduoti nenueinant i minusa g.gif skaiciuojant, kad 5 metus visdelto mokejote smile.gif na, bet ir pardavinejote, regis raset, 2 metus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 02 lapkričio 2011 - 21:09
QUOTE(Shliopke @ 2011 11 02, 22:55)
Taipip kad, tikiuosi, atsakiau i klausima pilnai  4u.gif
ok su jumis viskas aisku,jusu situacija aiski,pas jus viskas puiku 4u.gif bet tai kalba eina apie zmones neturincius uzsieni ar siaip dar papildomo turto,kad reikalant esant galetu issimoketi paskola..kalbama pie 2 zmones dirbancius eilinius darbus gaunancius eilinius atlyginimus ir norincius imti paskola dabar ,jusu nuomone verta jiems ta daryti? kokie sancai jiems issimoketi ta paskola,jei algos uztenka butui ,paskolai ir jokiu atliekamu pinigu? kokia jiems alternatyva?
Papildyta:
QUOTE(jovaida @ 2011 11 02, 22:57)
Tai buvo pries 7 metus  4u.gif

aisku,uztai butinai reikia akcentuoti,kad imciau jei butu tokios ir tokios salygos...
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 11 02, 21:05)
2,5mln blink.gif oho optimistai smile.gif

Nu tagi biggrin.gif Turėjom gerų patarėjų: kam nuomoti, imkit, atsiduosit, bus jūsų... Kas tie 245000lt, kiti ima ir po mln.
Manau suprantate jauno žmogaus optimizmą, bei mąstymą, jog kalnus nuvers mirksiukas.gif
O beto, iš kur pas jauną žmogų gali būti kažkokia pradinė įmoka?
Va žinau ir jaunų žmonių, kurie užsienyje arė dėl buto. Butas yra, santykių nebe. Taigi kur ta laimės formulė nepasakysiu, taigi verta ieškoti. Kas ieško, tas randa. Mano laimė mano vyras, šeima, o kur jau mes užstrigsime, nesvarbu, svabu kartu ir ta pačia stipria jėga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 11 02, 21:07)
ok su jumis viskas aisku,jusu situacija aiski,pas jus viskas puiku 4u.gif bet tai kalba eina apie zmones neturincius uzsieni ar siaip dar papildomo turto,kad reikalant esant galetu issimoketi paskola..kalbama pie 2 zmones dirbancius eilinius darbus gaunancius eilinius atlyginimus ir norincius imti paskola dabar ,jusu nuomone verta jiems ta daryti? kokie sancai jiems issimoketi ta paskola,jei algos uztenka butui ,paskolai ir jokiu atliekamu pinigu? kokia jiems alternatyva?

Mano nuomone-neverta 4u.gif Tai koks cia gyvenimas, jei nieko nelieka, egzitavimas tik. Tokiu atveju belieka tik nuoma, kas be ko. Ir nebent laukti geresniu laiku, jei jie, aisku, ateis. Arba isvaziuoti i uzsieni, jei yra galimybe, kaip tai daugelis daro siuo metu. Esu ziauri nepatriote, kaip bebutu gaila blush2.gif
As cia uzejusi kalbejau pagrinde butent apie save, kad jei reiktu, antrasyk imciau paskola 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 11 02, 21:05)
ar pavyko parduoti nenueinant i minusa g.gif skaiciuojant, kad 5 metus visdelto mokejote smile.gif na, bet ir pardavinejote, regis raset, 2 metus?

Pardavėme lygiai už tiek, kiek pirkome smile.gif Liko šiek tiek smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 11 02, 22:09)
Papildyta:

aisku,uztai butinai reikia akcentuoti,kad imciau jei butu tokios ir tokios salygos...

paskolos neduos, jei neturesite dalies pinigu patys. dabar, regis, rase, kad reiktu tureti apie 15 proc. savu pinigeliu. nereikia pamirsti visokiu notaro, registracijos, draudimu, vertinimo, net paskolos sutarties ir kitokiu mokesciu( jei imate eur, tai prisideda konvertavimo mokestis visai paskolos sumai) 4u.gif
pirmas dalykas, ka padarys konsultantas jums atejus del paskolos, tai paskaiciuos jusu pinigus. nezinau, koks yra minimumas zmogui ju skaiciavimuose, gal 600-650lt zmogui. paskolos imoka neturetu buti didesne nei 1/3 pajamu. kaip minejau, pasakojo pazistami, kad nedave, nes darboviete nepatikima bankui pasirode blink.gif

Akcent, panasu, kad susipainiojote g.gif pirmoj zinutej raset, kad skolinotes 2,45 mln o dabar, kad 245000 g.gif kur suklydot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 02 lapkričio 2011 - 21:24
QUOTE(Shliopke @ 2011 11 02, 21:10)
Mano nuomone-neverta  4u.gif Tai koks cia gyvenimas, jei nieko nelieka, egzitavimas tik.

drinks_cheers.gif Visą laiką tą ir bandau pasakyti, tik gal nesigavo, gal per daug juokais aš čia kalbėjau doh.gif
Mes egzistavimo laikotarpį pajėgėme ištempti beveik lygiai 5metus. Jeigu kažkas pajėgiate, puiku, bet vis tiek nėra lengva smile.gif O jau apie vaikų gimdymą nei minties, jeigu pats vos tempi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2011 11 02, 23:10)
Mano nuomone-neverta  4u.gif Tai koks cia gyvenimas, jei nieko nelieka, egzitavimas tik. Tokiu atveju belieka tik nuoma, kas be ko. Ir nebent laukti geresniu laiku, jei jie, aisku, ateis. Arba isvaziuoti i uzsieni, jei yra galimybe, kaip tai daugelis daro siuo metu. Esu ziauri nepatriote, kaip bebutu gaila  blush2.gif
As cia uzejusi kalbejau pagrinde butent apie save, kad jei reiktu, antrasyk imciau paskola  4u.gif

o tai vel sugryztam prie kl o ka daryti del vaiku? kaip daugelis sake neaugintu vaiku nuomuojamam bute ,tai ka daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 11 02, 21:18)
o tai vel sugryztam prie kl o ka daryti del vaiku? kaip daugelis sake neaugintu vaiku nuomuojamam bute ,tai ka daryt?  g.gif

as to nesakiau, kad neauginti vaiku nuuomojame bute wink.gif Aisku, nuomuojantis buta, ar paemus paskola, nei vieni nenores turti 3-4 vaikus. Ok, sia diena gal ir galetum, bet juk reikia ir pagalvoti apie ateiti vaiku. Mazi vaikai, mazi vargai ir poreikiai, jiems augant, viskas ir auga wink.gif Daugelis tevu juk nori, kad vaikai butu issimoksline, o siais laikais visa tai kainuoja, ar cia, ar uzsienyje. Reikia bent kazkokiu santaupu, draudimo, kad baigus vidurine/gimnazija isgaletum ta vaika i mokslus isleisti, kad balta varna nebutu.
Kita vertus, juk kiek daug jaunu zmoniu besinuomojantys butus. Begales. Ir vaikus augina. Kad jau buta nuomojames, tai neva ne zmogus? Anaiptol. Visi mes juk esame lygus, ar su paskola (nemanau, kad zodis "paskola"bent kam sukelia pasididziavimo jausma doh.gif ar tai butu vartojamoji, ar tai butu busto ir t.t ) ar nuomojantys butus. Kiekvienas juk gyvena taip, kaip ismano. Kaip atrodo geriausiai. Ir as nesmerkiu juk nei vieno, kas nuomojasi, juk ir as pati dar pakolkas esu nuomininke biggrin.gif Tik as, savo protu, pabreziau ir nuosavo busto pliusus.
Juk kita vertus, daug kalbeta, apkalbeta, kad nezinome kas bus po 5 metu. Tai ka daryt, jei jau tarkim 30 ant nosies ir jau lyg laikas vaikams butu ir noras, tai atsisakyt turet vaiku iki tol, pakol busta savo isigyt?? Nesamone juk. Kas zino, kas gali nutikt per ta laika.
As esu uz paskolas, esu uz nuoma. 4u.gif Kaip kam geriau ir patogiau gyventi, lai taip ir daro 4u.gif O koks tai laiko tarpas bus, tai jau nuo ju paciu tik ir tepriklausys.
Atsakyti
Truputį paskaičiau jūsų diskusiją ir man kilo klausimas. Kalbate apie tokias paskolas, kai vien palūkanos siekia keturženklius skaičius.
Manyčiau, kad žmonės pirkdami būstą už paskolą apžioja per didelį kąsnį - nori didelio ištaigingo buto, prestižinio remonto ir visko kito kuo geriausio. Tada ima didžiausią paskolą ir vargsta n metų atidavinėdami paskolą.
Kalbant apie mano atvejį, mes taip, imtume paskolą ir vėl. Bet ji tikrai neviršytų 20-30tūkst litų. Nes mes pirmiausia nusipirkome mažesnį butą, jį išsimokėjome, tad po to jau galima daryti antrą žingsniuką - jį parduoti ir pirkti dar didesnį ir t.t. O kai žmonės nori visko iškarto čia ir daug ir gerai, va tada ir gaunasi siaubingos sumos vien palūkanoms.
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2011 11 02, 22:05)
O kai žmonės nori visko iškarto čia ir daug ir gerai, va tada ir gaunasi siaubingos sumos vien palūkanoms.

bet esme ta pati - paskola smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 11 02, 23:07)
bet esme ta pati - paskola  smile.gif

Esmė ir yra - kokiam būstui ta paskola imama ir koks jos dydis.
Atsakyti