QUOTE(Bekasė @ 2011 11 03, 20:22)
skaiciau ir vistiek liko neaisku kodel visus aplinkinius laikai
debilais, kurie butinai turi lipti ant tamstos greblio?
Norėčiau faktais. Mano postuose tokius žodžius paryškinkite

Kur ką kada vadinau pyyyyyp? AČIŪ

Moterie, prasiblaukit burną. Fe, kaip neskanu, toookiais žodžiais svaidotės
QUOTE(akcent @ 2011 10 28, 22:08)
Agitacijos čia tikrai nėra imti ar ne... Jeigu galimybės leidža, o noras begalo didelis turėti, tai imkit imkit
QUOTE(akcent @ 2011 10 29, 22:32)
Mano nuomone, svarbiausia būti laimingu ir nesvarbu kaip to sieksime, svarbus rezultatas

Taigi, kam reikia, kas nori tegul ima paskolas, kam nereikia, kas nenori,tegul pinigus leidžia kitiems dalykams

Laimės ir ramybės visiems
QUOTE(akcent @ 2011 11 02, 19:33)
O aš visuomet už tai, kad žmonės galvotų, rinktųsi ir pasirinkę įgyvendintų nereketuodami kitų ir neraudodami. Aš nei už paskolas, nei už nuomą.
QUOTE(akcent @ 2011 11 02, 19:51)
Dar, beja, kalbu šitoj temoj tik dėl, jog nesu dar totali beširdė ir norisi, kad prieš imdami tas paskolas žmonės šiek tiek pamąstytų. Imtų dėl rimtų priežasčių, o ne dėl to, jog daugelis turi, o aš ne.
QUOTE(akcent @ 2011 11 03, 16:40)

Lipkit kur norit, užlipkit kur norit. Man smagu už turinčius pinigų, galinčius, pajėgiančius, norinčius ir t.t. IMKIT

Mokėsite jūs ne aš. Taigi relax, take it easy
Ir tai vadinama mano agitacija neimti.
Beja po bekasės komentarų ne į temą, pagalvojau: jeigu žmogus nemoka skaityti elementarių sakinių, kaip ims tas paskolas

Sutartis ten reik skaityti, žiūrėti po kuo pasirašinėji, nu bet jei su skaitymu problema, tai ką aš žiiiiiiiinaaaaaauuuuuu