GRAFIKAS
Labas rytas, mergaites
Prisiduodu - visa ryta prazliumbiau i MV nugara isikniaubus...Vakar OT vel buvo blankesnis
Iki siol ne vienas "nedatempe" iki teigiamo... Itariu, O antra cikla is eiles nepagausiu
GRAFIKAS
GRAFIKAS
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 29, 10:24)
Labas rytas, mergaites
Prisiduodu - visa ryta prazliumbiau i MV nugara isikniaubus...Vakar OT vel buvo blankesnis
Iki siol ne vienas "nedatempe" iki teigiamo... Itariu, O antra cikla is eiles nepagausiu
GRAFIKAS
GRAFIKAS
laukiam toliau ir ziurim kas bus
QUOTE(Garbane26 @ 2009 11 29, 10:26)
Ir vel iki 60 cd laukti?
gretusiu, ar tu tyreisi hormonus, ar žiūrėjo ginė echoskopu, ar auga folikuliukai?
Bliamba, nesikeikiant, kam tuos nervus gadintis - reikia išsitirti, jei tas nepadaryta... O tai taip ir išprotėt galima besysiojant ant OT
Bliamba, nesikeikiant, kam tuos nervus gadintis - reikia išsitirti, jei tas nepadaryta... O tai taip ir išprotėt galima besysiojant ant OT
Hip,
Ingutevi, man mm diena tik vaiduokliavo (14DPO), dar naksti
Sveikos
Seniai bebuvau užsukusi
Atkentėjau savo nerealiai ilgas mm ir prisiduodu su grafikiuku.
http://www.fertility...com/home/2b0bc2
Tik mąstau ar nesulauksiu ankščiau aš savo O, nes ir pilvą pamaudena ir kelnaitėse šlapia, o ir BT taip pat pakritusi kaip ir praeitame cikle. Na, palyginkite, kaip man čia dabar jaustis nė pati nežinau, nes kažkaip jau labai greit man tada ta O atkeliauja, o laukiu tik kitos sav. pabaigoje.
Seniai bebuvau užsukusi
http://www.fertility...com/home/2b0bc2
Tik mąstau ar nesulauksiu ankščiau aš savo O, nes ir pilvą pamaudena ir kelnaitėse šlapia, o ir BT taip pat pakritusi kaip ir praeitame cikle. Na, palyginkite, kaip man čia dabar jaustis nė pati nežinau, nes kažkaip jau labai greit man tada ta O atkeliauja, o laukiu tik kitos sav. pabaigoje.
Sveikos
Ingutevi, laukiam dar anksti nusiminti
amzinai_pavasaris,pakolkas viskas gerai
Alvyda, Valiusiuke, dabar taip ir laikykites
Gretusiu
Ingutevi, laukiam dar anksti nusiminti
amzinai_pavasaris,pakolkas viskas gerai
Alvyda, Valiusiuke, dabar taip ir laikykites
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 11 29, 10:17)
gal dar ansktoka, tik del velyvos implantacijos tai sakau, bet BT man patinka, o kiek pas tave DPO?
prisiduodu savo nesamone
jau geriau sian nebuciau tempos matavusi ir tie OT testai
prisiduodu savo nesamone
14 dpo. Po to as atsiverciau staniules grafikeli, ten implantacija irgi velai - tai ir NT velokai rode
Na tavasis grafikas tai gal implantacija ankstyva parode?
QUOTE(Alvyda @ 2009 11 29, 10:32)
Maniškis, panašu, stabilizuojasi ir šuolių nebenusimato - nebent žemyn
Jokiu zemyn
QUOTE(valiusiuke @ 2009 11 29, 10:50)
Vis dar tiesioji pas mane
Gera tiesioji
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 29, 11:24)
Prisiduodu - visa ryta prazliumbiau i MV nugara isikniaubus...
QUOTE(AudroneM @ 2009 11 29, 11:43)
Aciu merginos visoms uz gerus zodzius, norejau si ryta tiksliai suzinoti, o dabar lieka nezinomybe
aš snd vėl nelaiku pasimatavau, nes vakar vėlai nuėjau miedoti
tai irgi nzn kaip vertinti
Alvyda, grazei pradedi
Alvyda, grazei pradedi
Sveikos!
Panasu, kad vilties nebeliko, nekylu, NT neigiamas. Telaukiu mmm, kad greiciau prasidetu naujas ciklas...

Papildyta:
BT nekrenta- tad viskas gerai
Tikiu, kad po poros dieneliu bus ir II
Eik tu sau
Net nezinau ka ir pasakyti, kaip paguosti. Na tikekimes kad siom dienom ryskes jau OT
Fiorella, teoriskai gali buti ankstyva O. Cia jau nebepriprognozuosi- tiesiog uzsiimti reikia ND bei laukti BT uzkilimo
Panasu, kad vilties nebeliko, nekylu, NT neigiamas. Telaukiu mmm, kad greiciau prasidetu naujas ciklas...

Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2009 11 29, 06:53)
Labas rytas. Man kazko nesimiega
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 29, 09:24)
Labas rytas, mergaites
Eik tu sau
Fiorella, teoriskai gali buti ankstyva O. Cia jau nebepriprognozuosi- tiesiog uzsiimti reikia ND bei laukti BT uzkilimo
QUOTE(Selva @ 2009 11 29, 12:34)
Sveikos!

Papildyta:
Tikiu, kad po poros dieneliu bus ir II
Eik tu sau
Net nezinau ka ir pasakyti, kaip paguosti. Na tikekimes kad siom dienom ryskes jau OT

Papildyta:
Eik tu sau
tai gi dar tik 12 DPO
QUOTE(Garbane26 @ 2009 11 29, 11:38)
Taip, bet mano 2 faze ir yra 11-12 dienu. Siandien ryt ir mmm terminas. Kol kas viskas logiska- BT nukrito, testai neigiamai- ka dar galima sicia ispesti?..