Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Selva @ 2009 11 29, 12:44)
Taip, bet mano 2 faze ir yra 11-12 dienu. Siandien ryt ir mmm terminas. Kol kas viskas logiska- BT nukrito, testai neigiamai- ka dar galima sicia ispesti?..

Tai tu šiandien mėginai NT dar daryti ar jau nebe? Nes kiek pamenui tai žadėjai g.gif , Be to nėra gal taip blogai, juk BT dar labiau nenukrito, laikosi pakankamai aukšta, tad dar vilties šiek tiek yra, manau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2009 11 29, 12:44)
Taip, bet mano 2 faze ir yra 11-12 dienu. Siandien ryt ir mmm terminas. Kol kas viskas logiska- BT nukrito, testai neigiamai- ka dar galima sicia ispesti?..

bet mm nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2009 11 29, 11:47)
Tai tu šiandien mėginai NT dar daryti ar jau nebe?

Taip- neigiamas.
Papildyta:
QUOTE(Garbane26 @ 2009 11 29, 11:50)
bet mm nera smile.gif

Tai dar ne vakaras hihihi.gif O pilva jau maudena.

Na bet aciu tau, mergyt, uz atkaklia vilti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 29 lapkričio 2009 - 12:57
Selva, tikrai liūdna verysad.gif nes nzn kodėl bet dėl tavės buvau garantuota kad tu nestuke.gif , pasirodo nieko negali buti garantuotas schmoll.gif
Papildyta:
Selva, pagal BT tavo grafikėlis l. grazus ir kiek suprantu tau turėtu būti viskas ok mirksiukas.gif
tai mastau gal tu su namudiniais testukais spermos
galėtum vyra patikrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 11 29, 14:02)
tai mastau gal tu su namudiniais testukais spermos
galėtum vyra patikrinti mirksiukas.gif

o tai kas tokio blink.gif blink.gif blink.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 11 29, 15:03)
o tai kas tokio  blink.gif  blink.gif  blink.gif  ???

na Selva pati rado internete tokius namudinius testukus vyrui, tai pasiuliau jai paciai juos isbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 11 29, 13:03)
o tai kas tokio  blink.gif  blink.gif  blink.gif  ???

lotuliukas.gif

Online galima nusupirkti tokiu testuku, kuriais galima patikrinti vyro sperms kokybe. Ten, berods, parodo tik kieki, o ne greiti, ir siaip gana basic tikriausiai info duoda, bet bent jau sioki toki minimalu vaizda galima susidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2009 11 29, 15:16)
lotuliukas.gif

Online galima nusupirkti tokiu testuku, kuriais galima patikrinti vyro sperms kokybe. Ten, berods, parodo tik kieki, o ne greiti, ir siaip gana basic tikriausiai info duoda, bet bent jau sioki toki minimalu vaizda galima susidaryti smile.gif

neišbandysit? g.gif
Atsakyti
Nezinau, Rastika, kol kas tokios minties nera g.gif Jei praeita cikla kazkas kabinosi, vadinasi musu reprodukcianiai aparatai veikia?. g.gif ax.gif Vyras jau menuo kaip geria maisto papildus, tikimes pagerinti spermiukus- nepakenks. Bet gal vitaminams reikia laiko, kad padarytu poveiki organizmui? Kazkaip sutareme, kad jei iki pavasario nepastosiu, tada jau krutesime su tyrimais.
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

PA - KI - LAU thumbup.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2009 11 29, 01:53)
Na ir kaip tavo NT? 
Maniskis grazus, bet vienas I.

Ajktu,,,nu tu ir nekantri tongue.gif 4u.gif As darysiu dar ne greitai ax.gif
Siandien MB sako: man rodos as atsauksiu testa ketvirtadieni (uzsirasem tirti jo turta),,,sakau kaip tai,,,sako tu busi nescia antradieni, man taip tetis sapne sake bigsmile.gif sakau nu tai o kaip tai susije su tavim>? rolleyes.gif nenori testuotis grazuolis tongue.gif

QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 11 29, 03:17)
prisiduodu savo nesamone  doh.gif jau geriau sian nebuciau tempos matavusi ir tie OT testai

Pasidek tu tuos testukus,,,juk ND vis viena darai, tai koks skirtumas 4u.gif

QUOTE(Alvyda @ 2009 11 29, 03:32)
Maniškis, panašu, stabilizuojasi ir šuolių nebenusimato - nebent žemyn

4u.gif
QUOTE(valiusiuke @ 2009 11 29, 03:50)
Labas rytas    Vis dar tiesioji pas mane

4u.gif

QUOTE(gretusiu @ 2009 11 29, 04:24)
Labas rytas, mergaites Prisiduodu - visa ryta prazliumbiau i MV nugara isikniaubus...Vakar OT vel buvo blankesnis

Nagi,,,nenusimink, nes O pas liudnas mergaites neateina 4u.gif Pas mane OT irgi nelabai ka rodo, tai as i juos nekreipsiu demesio daugiau, be reikalo prisipirkau.

QUOTE(AudroneM @ 2009 11 29, 04:43)

Aciuuuu,,,padejo pakilti ax.gif 4u.gif

QUOTE(Rastika @ 2009 11 29, 06:06)
aš snd vėl nelaiku pasimatavau, nes vakar vėlai nuėjau miedot tai irgi nzn kaip vertinti

Tinginele tu 4u.gif As uzsistatau zadintuva 5:40 net kai keltis nereikia - pasimatuoju tempa ir ant kito sono ax.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2009 11 29, 08:03)
o tai kas tokio  ???

Maciau pas mus pardej tokiu irgi,,,is viso internete yra visu rusiu tyrimu,,,
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 11 29, 16:09)
PA - KI - LAU thumbup.gif
Ajktu,,,nu tu ir nekantri tongue.gif  4u.gif As darysiu dar ne greitai

SUPERRRRRRRRRRR thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Na tai kada gi tu numacius daryti NT? mirksiukas.gif As pasiziuresiu i ka man lygiuotis su mano nekantrumu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juk mums abiem vienodai eina 12 dpo
Atsakyti
Selva, aaa jei kabinosi tada vadinasi viskas ok mirksiukas.gif linkiu sekmingo 6 ciklo oro_buckis.gif

Hip blush2.gif na tinginė esu blush2.gif

Papildyta:
Hip,
ohoh koks pas tave banguotas, sakoma kad nesciuju BT būna patys keisciausi lotuliukas.gif
Atsakyti