Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikos, ekspertės 4u.gif Labai reikia Jūsų nuomonės. Laukiu savo O. Išskyros kažkaip keistai makaluojasi.. Ir pojūčiai apgaudinėja. Gal jau nebus šį ciklą verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Dedu grafiką

user posted image

Kaip Jums atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2009 11 21, 11:27)

bigsmile.gif oho kaip graziai uzkilai thumbup.gif Laikykis taip ir toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(undinaite @ 2009 11 21, 11:30)
Sveikos, ekspertės  4u.gif Labai reikia Jūsų nuomonės. Laukiu savo O. Išskyros kažkaip keistai makaluojasi.. Ir pojūčiai apgaudinėja. Gal jau nebus šį ciklą  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Dedu grafiką

user posted image

Kaip Jums atrodo?

O dar tikrai nebuvo, laukiam toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(undinaite @ 2009 11 21, 10:30)
Sveikos, ekspertės  Kaip Jums atrodo?

Manau, kad dar reikia palaukti. Kokie praeje ciklai buvo tavo? Kiek CD, kokio ilgumo antra faze?
Atsakyti
[quote=Selva,2009 11 21, 12:27]

Nesibaugink dar 4u.gif Man irgi keista, kad po sios O krutine visiskai nejautri, net speneliu neskauda- maigyk kiek nori lotuliukas.gif Paprastai visada po O jautru ten. Tai tokie pas mane antisimptomai

Nu tavo grafikelis thumbup.gif pakilimas nerealus thumbup.gif biggrin.gif

gal kaip tik tie antisimptomai cia mums i nauda bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2009 11 21, 12:37)
Manau, kad dar reikia palaukti. Kokie praeje ciklai buvo tavo? Kiek CD, kokio ilgumo antra faze?

Antra fazė 14 dienų. Ciklas 31-34 dienos. Nu, pagal viską O turėtų būti šiom dienom kažkur.. Tik vat išskyros labai keistai vaisingos po mmm buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(undinaite @ 2009 11 21, 10:49)
Antra fazė 14 dienų. Ciklas 31-34 dienos. Nu, pagal viską O turėtų būti šiom dienom kažkur.. Tik vat išskyros labai keistai vaisingos po mmm buvo  blink.gif

Ai, tai belieka kantriai laukti mirksiukas.gif Tos isskyros- maza kas, gal koks brudas kabintis norejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(staniule @ 2009 11 21, 10:04)
Labas rytas biggrin.gif
amzinai_pavasaris  o kur tavo grafikelis?

mano parasiuke kartais buna, jei nepamirstu prisegti jo, dar nera ka rodyti, tik 9cd

QUOTE(agupu @ 2009 11 21, 10:11)
Labas rytas  4u.gif
Na o as pakilau  thumbup.gif

grazu visai thumbup.gif

QUOTE(AudroneM @ 2009 11 21, 10:18)

vau, tau vaiduokliauja, super mergyt, tyliai sveikinu. man patinka, kad tau neteplioja, tai itin geras zenklas thumbup.gif o anskciau tau vaiduokliaudavo?

QUOTE(gretusiu @ 2009 11 21, 11:09)
Nereikia manes barti, pirmus du ciklus ir as vaiksciojau roziniais akiniais  doh.gif Planuoti pradejom liepa, ir dabar jau etapas, kai kakta atsitrenkiau i realybe.

turiu prisipazinti, kad ir mes su vyru isivaizdavom vaikucio planavima kiek kitaip, grazesnemis spalvomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 11 21, 10:50)
ale graziai laikaisi

dar tik pradzia, turejus as graziu grafiku irnesakyk.gif... Viena kas gerai, kad O ivyko ir kaip jau besibaigs sis ciklas, bet po mm, kito ciklo pradzioje galesiu tikrus harmonu tyrimus pasidaryt, o ne tai, kad harmonais iskviestos mm ateis

QUOTE(valiusiuke @ 2009 11 21, 11:01)
Na aš jau tikrai po O beliko sulaukt kada nubrėš

Kumsciai suspausti uz jusu seima, kad liutukes vasara sulauktumet thumbup.gif

QUOTE(staniule @ 2009 11 21, 11:04)
ingutevi aukstai laikaisi,tik nesileisk thumbup.gif
Prisiduodu ir as....manau neilgai aukstumose busiu,nes kazkaip keista,kad net papuliai neskauda

bandysiu nesileist rolleyes.gif
Labai graziai ziurisi tavo grafikelis. Nenurasyk anksciau laiko nono.gif

QUOTE(agupu @ 2009 11 21, 11:11)
Na o as pakilau 

thumbup.gif tik nesileisk

QUOTE(AudroneM @ 2009 11 21, 11:18)
topsecret.gif

Nu gerumelis clap.gif tarkis su TB del fotkes mums parodymo ax.gif

QUOTE(gretusiu @ 2009 11 21, 11:58)
siandien pramigau BT  doh.gif Tai nieko nematavau, neatiminejau ir nezymejau  : Ale vakar jau gavau savo OT - siandien bandysiu. Vis tiek viltis - durniukiu motina

Na pamiegojai, pailsejai - tai juk labai gerai. Tik pas pailsejusia gerai nusiteikusia mamyte vaikiukai nutupia, nestresuok mirksiukas.gif

QUOTE(Selva @ 2009 11 21, 12:27)
Manasis:

Na ir suolis thumbup.gif

QUOTE(undinaite @ 2009 11 21, 12:49)
Antra fazė 14 dienų. Ciklas 31-34 dienos. Nu, pagal viską O turėtų būti šiom dienom kažkur.. Tik vat išskyros labai keistai vaisingos po mmm buvo 

Gal ne tokios trukmes ciklas bus g.gif kazkaip keistai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 11 21, 13:55)
Gal ne tokios trukmes ciklas bus  g.gif kazkaip keistai  g.gif

Fertilitis prognozuoja 17CD O, tai dar kokia diena yra. O kas būtent keistai atrodo? verysad.gif Man kažkaip atrodo temperatūra žema blink.gif Nors nelabai turiu su kuo palygint...
Atsakyti
QUOTE(undinaite @ 2009 11 21, 13:11)
Fertilitis prognozuoja 17CD O, tai dar kokia diena yra. O kas būtent keistai atrodo?  verysad.gif Man kažkaip atrodo temperatūra žema  blink.gif Nors nelabai turiu su kuo palygint...

temperatura pakrenta pries O , tavo O jau ant dienu, nepamirskit ND ir viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2009 11 21, 13:06)
Ai, tai belieka kantriai laukti  mirksiukas.gif  Tos isskyros- maza kas, gal koks brudas kabintis norejo  ax.gif

Nereikia brudo unsure.gif
Atsakyti