Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas,

AudroneM laikom kumštukus wub.gif tikiuosi testuką pirkai patikimesnį nei mano
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2009 11 21, 14:13)
temperatura pakrenta pries O , tavo O jau ant dienu, nepamirskit ND ir viskas bus ok mirksiukas.gif

Tikėkimės. Ačiū 4u.gif Sveikos nuovokos pradeda trūkti planuojant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 11 21, 13:35)
vau, tau vaiduokliauja, super mergyt, tyliai sveikinu. man patinka, kad tau neteplioja, tai itin geras zenklas  thumbup.gif o anskciau tau vaiduokliaudavo?

Pirma karta gyvenime vaiduokliuoja! bigsmile.gif Ir labai tikiuosi, kad cia ne ovitrelio liekanos (buvo susileista prie 16 dienu)
Papildyta:
QUOTE(Sugar Free @ 2009 11 21, 14:14)
AudroneM laikom kumštukus  wub.gif tikiuosi testuką pirkai patikimesnį nei mano

Testukas tai juostele, is forumietes Zydros akys atsisiunciau kartu su Ovuliacijos testukais. MB priprato prie ovuliacijos testu, tai dabar netiki, kad esu nestuke, sako gi ne vienodo ryskumo juostukes isryskejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AudroneM @ 2009 11 21, 14:53)
Testukas tai juostele, is forumietes Zydros akys atsisiunciau kartu su Ovuliacijos testukais. MB priprato prie ovuliacijos testu, tai dabar netiki, kad esu nestuke, sako gi ne vienodo ryskumo juostukes isryskejo

Rodyk fotke greiciau clap.gif
Labai norisi akis paganyt blush2.gif
Atsakyti
AudroneM nuosirdziai sveikinu!!! Tikiu kad vaiduokliukas bus labai ryskus 4u.gif
Atsakyti
AudroneM, kaip faina, kad vaiduokliauja thumbup.gif Laikau uz tave kumstukus. Tikrai negali likti Ovitrelio likuciai, man testas vaiduokliavo 12dienu po susileidimo. Testuka dariausi irgi is ZA mirksiukas.gif
Nu laikau stipriai stipriai kumstukus uz tave wub.gif
Atsakyti
Sveikutės
QUOTE(bum @ 2009 11 20, 11:13)
Manau jį klaidina aukšta temperatūra ciklo pradžioje 4u.gif

Ir aš taip manau g.gif Gal aukšta pradžioje, nes bandė virusiukas prigriebti mane ir 14cd buvo labai aukšta temp. g.gif
Pažymėjau, kad neskaičiuotų, tų trijų dienų, bet vistiek nebrėžia unsure.gif
Grafikas

QUOTE(AudroneM @ 2009 11 21, 13:53)
Pirma karta gyvenime vaiduokliuoja!  bigsmile.gif  Ir labai tikiuosi, kad cia ne ovitrelio liekanos (buvo susileista prie 16 dienu)
Papildyta:
Testukas tai juostele, is forumietes Zydros akys atsisiunciau kartu su Ovuliacijos testukais. MB priprato prie ovuliacijos testu, tai dabar netiki, kad esu nestuke, sako gi ne vienodo ryskumo juostukes isryskejo  lotuliukas.gif

Jei jau ir TB mato abi juosteles, tai drąsiai SVEIKINUUUU!!!!! wub.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif
Audrone, tikiuosi, kad tave jau galima sveikinti 4u.gif

o mano grafikiukas kaip visada parasiuky ax.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif

Audrone, sveikinu 4u.gif thumbup.gif

Klausykit, kaip perkelti O diena FF...man nubreze linija jau, bet speju per anksti, kaip ir praita menesi

http://www.fertility...com/home/2a0114
Atsakyti
Labas rytas,
labai noriu ir as jungtis prie visu jusu... 4u.gif Bandom ir mes temperatura matuotis ir visaip planuotis. Bet panasu, kad kazka netaip buvau supratus ir biski praziopsojau tinkama laika. Reiks laukt kito men... unsure.gif Pries planuojant tikejau, kas bus zymiai lengviau viskas... blink.gif
Va grafikiukas
user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif as kolkas nesileidziu dar biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif
QUOTE(Hip @ 2009 11 22, 00:50)
Klausykit, kaip perkelti O diena FF...man nubreze linija jau, bet speju per anksti, kaip ir praita menesi

Nekelk dar nieko, kaip bus toliau - tada ir ziuresi kaip kelti. Bum kazkur minejo kaip FF perkelti O data.

QUOTE(MazaZvaigzdute @ 2009 11 22, 09:11)
Bandom ir mes temperatura matuotis ir visaip planuotis. Bet panasu, kad kazka netaip buvau supratus ir biski praziopsojau tinkama laika. Reiks laukt kito men...  unsure.gif Pries planuojant tikejau, kas bus zymiai lengviau viskas...

Nenurasyk ciklo is taip anksti nono.gif gal jau nebereikes daugiau matuot mirksiukas.gif

QUOTE(agupu @ 2009 11 22, 09:46)
as kolkas nesileidziu dar

Labai grazus grafikas thumbup.gif laikykis virsuje ir nesileisk thumbup.gif

Linkur tavo grafikuose programos nesutaria hihihi.gif viena rodo jau DPO, o kita abejoja hihihi.gif

O as dar laikausi... Kol kas ramu ramu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 22 lapkričio 2009 - 08:58