AudroneM laikom kumštukus
Labas rytas,
tikiuosi testuką pirkai patikimesnį nei mano
QUOTE(Garbane26 @ 2009 11 21, 14:13)
temperatura pakrenta pries O , tavo O jau ant dienu, nepamirskit ND ir viskas bus ok 
Tikėkimės. Ačiū
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 11 21, 13:35)
vau, tau vaiduokliauja, super mergyt, tyliai sveikinu. man patinka, kad tau neteplioja, tai itin geras zenklas
o anskciau tau vaiduokliaudavo?
Pirma karta gyvenime vaiduokliuoja!
Papildyta:
QUOTE(Sugar Free @ 2009 11 21, 14:14)
Testukas tai juostele, is forumietes Zydros akys atsisiunciau kartu su Ovuliacijos testukais. MB priprato prie ovuliacijos testu, tai dabar netiki, kad esu nestuke, sako gi ne vienodo ryskumo juostukes isryskejo
QUOTE(AudroneM @ 2009 11 21, 14:53)
Testukas tai juostele, is forumietes Zydros akys atsisiunciau kartu su Ovuliacijos testukais. MB priprato prie ovuliacijos testu, tai dabar netiki, kad esu nestuke, sako gi ne vienodo ryskumo juostukes isryskejo
Rodyk fotke greiciau
Labai norisi akis paganyt
AudroneM nuosirdziai sveikinu!!! Tikiu kad vaiduokliukas bus labai ryskus
AudroneM, kaip faina, kad vaiduokliauja
Laikau uz tave kumstukus. Tikrai negali likti Ovitrelio likuciai, man testas vaiduokliavo 12dienu po susileidimo. Testuka dariausi irgi is ZA
Nu laikau stipriai stipriai kumstukus uz tave
Nu laikau stipriai stipriai kumstukus uz tave
Sveikutės
Ir aš taip manau
Gal aukšta pradžioje, nes bandė virusiukas prigriebti mane ir 14cd buvo labai aukšta temp.
Pažymėjau, kad neskaičiuotų, tų trijų dienų, bet vistiek nebrėžia
Grafikas
Jei jau ir TB mato abi juosteles, tai drąsiai SVEIKINUUUU!!!!!
QUOTE(bum @ 2009 11 20, 11:13)
Ir aš taip manau
Pažymėjau, kad neskaičiuotų, tų trijų dienų, bet vistiek nebrėžia
Grafikas
QUOTE(AudroneM @ 2009 11 21, 13:53)
Pirma karta gyvenime vaiduokliuoja!
Ir labai tikiuosi, kad cia ne ovitrelio liekanos (buvo susileista prie 16 dienu)
Papildyta:
Papildyta:
Jei jau ir TB mato abi juosteles, tai drąsiai SVEIKINUUUU!!!!!
Sveikutes
Audrone, sveikinu
Klausykit, kaip perkelti O diena FF...man nubreze linija jau, bet speju per anksti, kaip ir praita menesi
http://www.fertility...com/home/2a0114
Audrone, sveikinu
Klausykit, kaip perkelti O diena FF...man nubreze linija jau, bet speju per anksti, kaip ir praita menesi
http://www.fertility...com/home/2a0114
Sveikutes
as kolkas nesileidziu dar
Sveikutes
Nekelk dar nieko, kaip bus toliau - tada ir ziuresi kaip kelti. Bum kazkur minejo kaip FF perkelti O data.
Nenurasyk ciklo is taip anksti
gal jau nebereikes daugiau matuot
Labai grazus grafikas
laikykis virsuje ir nesileisk
Linkur tavo grafikuose programos nesutaria
viena rodo jau DPO, o kita abejoja 
O as dar laikausi... Kol kas ramu ramu
QUOTE(Hip @ 2009 11 22, 00:50)
Nekelk dar nieko, kaip bus toliau - tada ir ziuresi kaip kelti. Bum kazkur minejo kaip FF perkelti O data.
QUOTE(MazaZvaigzdute @ 2009 11 22, 09:11)
Bandom ir mes temperatura matuotis ir visaip planuotis. Bet panasu, kad kazka netaip buvau supratus ir biski praziopsojau tinkama laika. Reiks laukt kito men...
Pries planuojant tikejau, kas bus zymiai lengviau viskas...
Nenurasyk ciklo is taip anksti
QUOTE(agupu @ 2009 11 22, 09:46)
as kolkas nesileidziu dar
Labai grazus grafikas
Linkur tavo grafikuose programos nesutaria
O as dar laikausi... Kol kas ramu ramu