Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(fashion @ 2009 11 20, 19:59)
Dizaina pati susigalvojau, spalva irgi pasirenki. Siaip tikrai labai akuratnai padaryta. Uz lova, spintele prie lovos, kodoma, spinta 3-ju duru, ir ta lentyna salia spintos sumokejau 2400lt

O tai kas gamino, neisdavet? ax.gif Isduokit paslapti blush2.gif
Mums dar nebaisiai aktualu, bet beieskodama kas pagamintu virtuve, atkreipiau demesi ir i sita grozi:
http://public.fotki....aunuoli-baldai/
wub.gif

Gal kam pravers (jei dar senoj temoj nebuvo) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 11 22, 15:59)
is naturalaus. Cia maciau visai kaip musu, ir man atrodo naturalus medis
http://www.infobalda...baldeliai-svala

o kur būtų galima šį staliuką įsigyti? (VLN)
Atsakyti
Ideja. "priminimu" lenta
user posted image

mergaitiskos priminimu lentos nesigavo ideti, bet galima paziureti siuo adresu:

http://simplyseleta....ta/crafty_diva/

Papildyta:
Paaugliui

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Dar paaugliu kambariu temai smile.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 11 20, 18:17)
Kazkada zadejau pasidalinti nuotraukytemis nauju baldu, kuriuos gamino baldininkai. Esu patenkinta 100%  thumbup.gif

baldeliai tikrai labai liux ziurisi thumbup.gif ir komoda su veidrodziu thumbup.gif ale kambaryje man sienu spalva kliuna blush2.gif ruuuuzava biggrin.gif

QUOTE(Vaidux @ 2009 11 23, 17:23)
O gal tada pasiulytumet ka kitko, nes ikea radau tik toki. O tai kokios dabar vaiku stalu mados smile.gif. Gal tikrai ikea jau pabodes? Pas mano drauges ir aplamai visas tik pirmagimiai, tai dar iki staliuku...., tai ant pacio pirmo varianto ir uzsiroviau ... lotuliukas.gif
Aciu uz busimus pasiulymus  4u.gif

jusu rastas staliukas - tai naktinis staliukas prie lovos mirksiukas.gif kaip supratau jus ieskote staliuko su kedutem 4u.gif

priminimu lenta - liux dalykas thumbup.gif pati turejau kai paaugle buvau - ir tvarkarasti kabindavausi, ir foto, ir siaip bile ka, kas tuo metu artima sirdziai budavo - kad ir drauges piesta atviruka wub.gif savo mazylei irgi zadam kabinti - pradzioj naudosim jos piesiniu pritvirtinimui, veliau jau ir priminimus segsim hihihi.gif
Atsakyti
Kazkada senokai jau buvau rašiusi, kad turiu elektroninių vaikiškų baldų katalogų. Galiu atsiųst e-mail, kam reikėtų kokių idėjų. Parašykit i Až tada.
Nors pačiai juokas dabar net ima, atrodė šitiek visko daug, o iš tikrųjų kai reikia nuspręsti, visai galva sukasi. Mat pačiai jau reikia perdaryt mazyles kambari, nes bus antras, galvoju apie dviaukštę lovą. Jau net naktį pasapnuoju smile.gif
Atsakyti
Kazkada ir as zadejau idet foto vaiku tapetu.Cia dukros.Spalvos realiai tokios ir yra
user posted image

user posted image

Cia sunaus.Dvi nisos tokios pilkos,kitos sienos gelsvos.Spintos dar senos,tai nefotkinau.
user posted image
Atsakyti
Tikiuosi nesupyksite, bet gal kam reikia? blush2.gif
Parduodame savo mylėtą ir saugotą wub.gif (tiesa, labai trumpai - vos kelis mėnesiukus, nes išsikraustom ir tenka išsiskirti) lovytę su čiužiniu. Pirkome MATO BALDUOSE. Pusantrinė - laiptukai didelė atrakcija thumbup.gif , labai kokybiška - tikrai graži apdaila, stipri (gali atlaikyti 100 kg, kokybiškas čiužinys: 2 m ilgio, 90 cm pločio, 14 cm aukščio), su staliuku ant ratukų, kuris pasislepia po lovyte, kai nereikia ir neužima bereikalingai vietos kambaryje (jį pilnai ištraukus galima toje ertmėje pasidaryti būstą, įsirengti namelį ir kitaip fantazuoti, žaisti mirksiukas.gif ); lentynos, spintelės, viskas vienoje vietoje, kompaktiška, patogu. Tinka tiek berniukui, tiek mergaitei, nes neutrali kriaušės medienos spalva smile.gif Su viskuo mokėjom virš 2500 Lt, siūlykite savo kainą 4u.gif Kaunas.
user posted image
Daugiau foto ir išmatavimai čia: http://www.supermama...?...519419&st=0
Padarykite kalėdinę dovaną savo vaikučiui santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 11 20, 18:17)
Kazkada zadejau pasidalinti nuotraukytemis nauju baldu, kuriuos gamino baldininkai. Esu patenkinta 100%  thumbup.gif

Labai gražus vaiko kambariukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal kas matė kur yra pirkti vaikškų kėdučių mergytei reikia, Kaune.
ačiū.
Atsakyti
Taigi... Turiu sunu penkiameti uzsisvajojusi apie nameli medyje... Jis jau ir medi issirinko kuriame vasara tureciau jam ta nameli pastatyt... Interneto platybese uztikau toki baldeli:

user posted image

Gal sakau praslysciau su tokiu blush2.gif Nejucia pats isigeidziau to namelio biggrin.gif Kokie butu tokio daikto minusai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabriukas 75: 30 lapkričio 2009 - 15:35
Kiek kv kambarys?
Atsakyti