Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(janna @ 2009 12 06, 15:00)
nuo katalogo akys raibsta ir sirdis sala....visko tiek daug, rysku ir grazu. tikras rojus vaikams

labai smalsu butu suzinoti ka issirinkote, kokia mazdaug kaina (galima ir AZ) ir lauksim atsiliepimu del badu kai jau turesyte namuose.. blush2.gif

dabar ten 20 procentu nuolaida sumokant visa sumą iš anksto, kaina kandžiojasi, tai padalinom baldus į dvi dalis, dabar užsakėm lovą ir spintą, antru užsakymu imsim spinteles, kosmetikos staliuką ir kitas smulkmenėles. Kai turėsim būtinai pasirodysim 4u.gif Stalą jau turim moll augantį su vaiku, tai perkant po truputį ne taip skaudžiai nukenčia piniginė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 06, 01:45)
Sveikos,

user posted image
[

labai grazu. Turiu klausmeli: is kur pirkote ta balta lentyna...as tokios ieskau i merginos kambari g.gif doh.gif
Atsakyti
LaimingaMamyte, labai jaukus kambriukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 06 gruodžio 2009 - 18:06
LaimingaMamyte,
Man labai grazu sitie deriniai. As irgi vadovaujuosi principu, kad butu kuo daugiau erdves kambaryje, o balta ir zydra labai dera, tik remelius manau paderinciau kaip tie apvalus daikciukai prie lentynos - zalia, raudona, melyna. Musu bernuzelio kambaryje as irgi ieskau panasios baltos lentynos (kad butu galima knygutes sudeti, zaisliukus) ir zydros lovos. Jei ne paslaptis - kur situos daiktelius pirkote ir kiek kainavo? Buciau labai dekinga uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maksyte: 06 gruodžio 2009 - 18:59
Aciu labai visoms uz nuomones 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kambariuka tikrai dar bandysiu papildyti viskokiom mielom detalem, paveiksliukais, uzuolaidom, gal tada neatrodys saltas. Kai bus viskas pabaigta, ikelsiu nuotraukas ax.gif ax.gif
O zydra dariau todel, kad mums uz keliu savaiteliu, o gal ir uz savaiteles turi gimti berniukas, kuris po kokiu meteliu perskels taip pat i si kambariuka tongue.gif Todel bandizau kad kambarys atrodytu universalus, nors zinau kad mergaitei labai tiktu kitu spalvu deriniai...

QUOTE(sania @ 2009 12 06, 17:13)
labai grazu. Turiu klausmeli: is kur pirkote ta balta lentyna...as tokios ieskau i merginos kambari g.gif  doh.gif

QUOTE(Maksyte @ 2009 12 06, 19:54)
LaimingaMamyte,
Man labai grazu sitie deriniai. As irgi vadovaujuosi principu, kad butu kuo daugiau erdves kambaryje, o balta ir zydra labai dera, tik remelius manau paderinciau kaip tie apvalus daikciukai prie lentynos - zalia, raudona, melyna. Musu bernuzelio kambaryje as irgi ieskau panasios baltos lentynos (kad butu galima knygutes sudeti, zaisliukus) ir zydros lovos. Jei ne paslaptis - kur situos daiktelius pirkote ir kiek kainavo? Buciau labai dekinga uz atsakyma smile.gif

O lentyna balta pirkau is Ikeos. Yra zmones kurie atveza is Warsuvos Ikeos ir ima uz transportavima 11% nuo sumos.

cia nuoroda: Lentyna
Atsakyti
Isties labai grazu -tik vat ta lovytes papuosima as zemiau nulesciau-man kaskaip nesaugu... matau kampai uzdeti minkstu pagrindu ,kad nesusizeistu... na bet tie smaigaliai tiesiai prie galvytes mane baugina smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saolinis: 06 gruodžio 2009 - 21:28
LaimingaMamyte tikrai grazus kambariukas,o del detaliu tai yra daug dar kur pasireiksti fantazijai 4u.gif Nors musu kambariukas irgi zydras (jei pamenat viena sien abuvo su karpytu geletu tapetu) bet tikrai neatrodo kad berniukiskas ar pan.O visokiu detaliu su laiku tikrai atsiras mirksiukas.gif Beje del tu lentynu.Tokias kaip sios,tik 9 skyreliu (3x3) pirkom Kaune baldu isparduotuvej (nepamenu adreso) kur tik sestadieniais dirba.Ir lygiai tokiu paciu,tik kokiu 100Lt brangesniu (nei toj isparduotuvej) yra sba balduose.
Atsakyti
QUOTE(saolinis @ 2009 12 06, 22:26)
Isties labai grazu -tik vat ta lovytes papuosima as zemiau nulesciau-man kaskaip nesaugu... matau kampai uzdeti minkstu pagrindu ,kad nesusizeistu... na bet tie  smaigaliai tiesiai  prie galvytes mane baugina smile.gif ax.gif

Deja ziemiau neeina nuleisti, nes po apacia dar viena istraukiama lovyte. Na kol kas bandom taip, lovytes krastai gan platus, bei dar apsaugeles... Ziuresim gal nuimsim visai, jei vaikas prades sokineti ant lovos, bet kol kas tik ramiai miega lovoje tongue.gif tongue.gif

Aciu visoms mamytems uz grazus zodzius, komentarus bei patarimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 06 gruodžio 2009 - 23:45
Sveikos mamytės.Oi kiek šaunių idėjų čia galima prisirinkti.Nusprendėme kad jau mūsų pupai reikia kambariuką irenginėti. Norėjau jūsų paklausti nuomonės, susidomėjom augančiais baldais vaikams.Gal jau esate kaikurie tėveliai isigyję, gal galit parašyti savo nuomonę, iš kur pirkote, kaip kokybė ir pan.Bus labai didelis Jums ačiu.Galite rašyti ir man i a.ž. AČIU. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ra-mune @ 2009 12 03, 17:11)
labutis visoms besidomincioms vaiku kambario interjeru...mirkau as cia istisus menesius...visokiu grozybiu prisiziurejau, norejau kazka sunelio kambaryje pakeisti...ir viena diena nuvaziavau i parduotuve ir nusipirkusi dazu ir juosta stai ka pagaminau.
user posted image

Super thumbup.gif Man labai patinka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Zaneta75,2009 12 08, 15:32]
Super thumbup.gif Man labai patinka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote

man taip pat i ideja patiko. dziugu, kad kyla mamoms tokiu ideju ir grazu ir manau finansiniu islaidu daug nepareikalavo. sis kambariuko atnaujinimas dar karta irodo, kad reikia tik noro, truputi pastangu ir stai puikus rezultatas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 11 21, 01:33)
Tiesa, dar ant baldu planuoju lipdukus klijuoti, bet kad nelabai ka grazaus randu...

Grazus baldeliai, idomu kur gaminotes?
O lipduku as esu maciusi tomas philipse, paskui office 1 parduotuvese.

QUOTE(ra-mune @ 2009 12 03, 17:11)
labutis visoms besidomincioms vaiku kambario interjeru...

man labai grazus jusu baldeliai - kedutes ir staliukas, tokie spalvingi, zaismingi, idomu kur pirkote ar gaminotes?
Atsakyti