Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

[quote
man labai grazus jusu baldeliai - kedutes ir staliukas, tokie spalvingi, zaismingi, idomu kur pirkote ar gaminotes?
[/quote]

Baldelius pries 1.5 metu is Hobby Hall parsisiunciua. Bet labai gaila, kad pas mus sios internetines parduotuves neliko. MAn patiko kokybe ten, ne vien baldu bet ir patalynes. Super

O lovos MB taip ir nesustate...pazadejo sestadieni susukt, tai jau gal pirmadieni galesiu tvarka didziaja vaiku kambaryje daryt ax.gif
Atsakyti
Net nezinojau kad hobyhall nebeliko, nes ir pati esu is ten uzsisakinejusi patalyniu irgi labai patiko thumbup.gif

O dabar apie baldelius. Idomu kokie ismatavimai yra tokiu staliuku ir keduciu (aukstis, plotis, ilgis) jeigu tarkim gamintis pas baldininkus? Vieno klausiau tai sake reikia jam duot ismatavimus...
Atsakyti
QUOTE(Juratux @ 2009 12 11, 00:16)
O dabar apie baldelius. Idomu kokie ismatavimai yra tokiu staliuku ir keduciu (aukstis, plotis, ilgis) jeigu tarkim gamintis pas baldininkus? Vieno klausiau tai sake reikia jam duot ismatavimus...

Staliuko:
aukstis - 50 cm
stliukas pats kvadratisi 60cm x 60cm

kedutes:
aukstis (iki sedimos vietos) - 30 cm
iki atloso 30 cm

Va mazdaug prabegau su metru...
Atsakyti
Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Mamos, gal žinot kas Kaune prekiauja tokiais ar panašiais baldukais?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2009 12 07, 17:40)
Sveikos mamytės.Oi kiek šaunių idėjų čia galima prisirinkti.Nusprendėme kad jau mūsų pupai reikia kambariuką irenginėti. Norėjau jūsų paklausti nuomonės, susidomėjom augančiais baldais vaikams.Gal jau esate kaikurie tėveliai isigyję, gal galit parašyti savo nuomonę, iš kur pirkote, kaip kokybė ir pan.Bus labai didelis Jums ačiu.Galite rašyti ir man i a.ž. AČIU. blush2.gif

Labai gražių vaikiškų svajonių baldų yra šitoje parduotuvėje...
Jei kam patiks rašykit man, pažystu firmos savininką. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2009 12 12, 17:15)
Mamos, gal žinot kas Kaune prekiauja tokiais ar panašiais baldukais?
user posted image

Kolegė tokių ieškojo, deja "atkasė, kad tokiais prekiaujama tik Klaipėdoje, nes ten kažkur ta firma įsikūrusi. "
Nežinau apie kitus miestus, bet bent jau Vilniuje bandė ieškoti tokių- kolkas nepavyko rasti.
Pas baldžius galima užsakyti, bet kaina tada nemenka..ieško pigiau...
Atsakyti
sveikutes, tokiu panasiu baldeliu turi ikea, yra zmoniu kurie veza is ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aive @ 2009 12 08, 14:37)
man taip pat i ideja patiko. dziugu, kad kyla mamoms tokiu ideju ir grazu ir manau finansiniu islaidu daug nepareikalavo. sis kambariuko atnaujinimas dar karta irodo, kad reikia tik noro, truputi pastangu ir stai puikus rezultatas.  thumbup.gif

butent thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaneta75: 14 gruodžio 2009 - 11:27
QUOTE(dije @ 2009 12 14, 09:29)

Nežinau apie kitus miestus, bet bent jau Vilniuje bandė ieškoti tokių- kolkas nepavyko rasti.
Pas baldžius galima užsakyti, bet kaina tada nemenka..ieško pigiau...

Na, kad Vilniuje tokių yra - tai faktas. Jau beveik metai, kaip mažius prie tokių baldelių sėdi, valgo, žaidžia. Žodžiu, tai vieni geriausių vaikiškų baldų, kokius esame įsigiję. Aišku, kaina irgi "gera" doh.gif (290 Lt).

user posted image

Pasidairykite čia: www.teide.lt
Atsakyti
o mums senelis pazadejo pagaminti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 12 14, 15:33)
Na, kad Vilniuje tokių yra - tai faktas. Jau beveik metai, kaip mažius prie tokių baldelių sėdi, valgo, žaidžia. Žodžiu, tai vieni geriausių vaikiškų baldų, kokius esame įsigiję. Aišku, kaina irgi "gera"  doh.gif (290 Lt).

user posted image

Pasidairykite čia: www.teide.lt

Aaaa, ji ieškojo šiek tiek didesnių. Bet dėkui už kontaktus ir info aciuks.gif
O kaina labai gera, normali sakyčiau. rolleyes.gif
Atsakyti