Įkraunama...
Įkraunama...

6 mn. vaikelių mityba

Maniskis geria namines sultis, obuoliu, morku.kitokiu dar nebandem.Kruopienes ir darzovienes valgo nuo penkto menesio, dabar "porcija" 240 ml. skiedziam su parduotuveje pirktu pienu, kruopos ivairios-avizines, ryziai, grikiai.Darzoves-bulve, morka, moliugas, brokoliai, kopustas.Si menesi gydytoja rekomendavo duot pabandyt versienos.
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2010 02 10, 16:31)
Maniskis geria namines sultis, obuoliu, morku.kitokiu dar nebandem.Kruopienes ir darzovienes valgo nuo penkto menesio, dabar "porcija" 240 ml. skiedziam su parduotuveje pirktu pienu, kruopos ivairios-avizines, ryziai, grikiai.Darzoves-bulve, morka, moliugas, brokoliai, kopustas.Si menesi gydytoja rekomendavo duot pabandyt versienos.

oho kokie jus greiti blink.gif
Atsakyti

as obuoli sutarkuoju ir per merliuka isspaudziu, kartais vamndenuku skiedziu, kartais be vandenuko duodu 4u.gif morku irgi pora kartu daviau, bet skaiciua kad lyg zalios morkos ar ju sultys dar ankstoka unsure.gif
[/quote]

Na ir as girdejau, kad nera ten laba gerai kepenim, jei neklystu, bet mano gyd man neleido, kai jam dar nebuvo 4men, o dabar as duodu po biskutuka, nes jam nuo virtu morkyciu viduriukai kieteja, o pvz slyvuciu tyres negaliu duoti, nes kai daviau jam, tai siaubingai isbere kojytes, nugaryte ir pilvuka verysad.gif
Tai man tik morku sultys lieka skystint viduriukams, na dar burokeliai, taciau jie gal dar ankstoka duoti, nors jei ten kokia plonyte riekele isvirt su kitom darzovytem, tai gal nieko ir nenutiktu.. unsure.gif

As dabar duodu per pietus darzoviene, o kada man geriausia ivesti po truputuka kruopienes, kaip patartumete? 4u.gif
Atsakyti
Siaip tai cukinija viduriukus laisvina. Mums pradejo kietet viduriukai pradejus koseles, o va nuo cukinijos viskas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2010 02 10, 16:31)

oho kiek daug valgo.
man irgi daktare vakar sake duoti mesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2010 02 11, 02:08)
Siaip tai cukinija viduriukus laisvina. Mums pradejo kietet viduriukai pradejus koseles, o va nuo cukinijos viskas susitvarke thumbup.gif

O geras, nezinojau, reikes pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2010 02 10, 17:31)

Kaip jums gerai, kad taip gerai vaikas valgo. Maniskis jei suvalgo 120ml darzovienes ar koses, tai buna didelis pasiekimas. O mums jau 7 men. Nakti vaikas prabunda apie 5 kartus ir beveik visada praso valgyti. Tikiuosi prades jis daugiau valgyti diena ir nakti gal geriau miegos. Mums dar niekaip neiseina isiulyti vaisiniu tyreliu, nepatinka jam saldus produktai ir tiek
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 02 10, 20:02)

As dabar duodu per pietus darzoviene, o kada man geriausia ivesti po truputuka kruopienes, kaip patartumete?  4u.gif

Geriausia nauja maista ivedineti duodant ji pirmoje dienos puseje.
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 02 11, 10:34)
oho kiek daug valgo.
man irgi daktare vakar sake duoti mesos  g.gif

jei ne klystu, tai per para turi suvalgyt apie 1000 ml.maniskis valgo 4 kartus, nakti nevalgo.tai nezinau ar cia daug..o per praeita menesi priaugo tik 250 g...matyt i ugi tos koses eina...koks kusu mazyliu svoris ir ugis pradejus valgyt koseles?
Atsakyti
Mano mergyte niekaip nenori valgyti papildomo maistelio..nuo sesiu menesiu vis bandau,bet ji nenori ir viskas...Siandien vos maziuka saukstuka sukimsau,bet labai nenorom..Gal patarsit ka daryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaaoott @ 2010 02 11, 18:52)
Mano mergyte niekaip nenori valgyti papildomo maistelio..nuo sesiu menesiu vis bandau,bet ji nenori ir viskas...Siandien vos maziuka saukstuka sukimsau,bet labai nenorom..Gal patarsit ka daryti? blush2.gif

Matyt jai dar ne laikas smile.gif Gal po kokios savaites kitos pati uzsimanys 4u.gif
Pabandykite obuoliuka duoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaaoott @ 2010 02 11, 19:52)

As galvojau, kad jau maniskis blogai valgo, bet pasirodo buna dar blogiau. Ryt mes einam tirti krauja, pasiziuresim kiek yra gelezies, nes yra zemas hemoglobinas. Mano nuomone, gal del to taip prastai musiskis valgo. Ir tikrai jis nesuvalgo 1000ml per para
Atsakyti