Įkraunama...
Įkraunama...

6 mn. vaikelių mityba

tiesa dar duodu banano.
pastebejau,kad mamos plaunat juos? kazkaip net i galva neatejo, o kuo padeda zieves nuplovimas? g.gif
arbatele kartais geria,jei negeria bekramtydama soski butelio vistiek siek tiek isgeria. sulciu negeria.
reikes kazkokia kita krupiene bandyt. neblogai valge ryziu su kukuruzais.
ziuriu daugelis mesyte jau duodat? as,manau,palauksiu iki 7 men arba 6-o pabaigos
Atsakyti
QUOTE(zance @ 2010 01 29, 18:21)
Nezinau,kas pas tave per gyd. juk 400 g priaugti yra normalu,juk kuo toliau tuo maziau vaikiukai priauga,va jei priaugtu koki 100 g gal tikrai butu blogai.O man patare nuo kalakutienos,nes vistiena,kiauliena alergizuoja.Na as dar nebandziau virti pati kalakuto,nes IKI pardej negavau kalakuto-krutineles,bet ka esu pirkusi is pagamintu--su eriena,su jautiena viska valge tolko tak smile.gif ir dar mano pediatre pasake,kad vaikui reikia i darzoviene pilti riebios grietineles arba deti sviestuko  g.gif  atseit tokio amziaus vaikams reikia kuo daugiau riebalu 000vnz kiek zmoniu tiek nomuoniu...bet del svorio tikrai nepergyvenk cia yra normalu ,kad tiek priauga,o ypac jei vaikutis guvus ir sveikas,naktim miega ir t.t. smile.gif

na dekui nuraminot mane, kazkaip mano pediatres sesute ir sake, kiek vaziuoja i seminarus tiek skirtingai kalba, kad net galva susisuka, is tiesu mesytes duosiu, o zansyt jis pas mane smulkus ir as tokia nediduke ir smulki tad manau kad kaip bebutu viskas gerai, vaikiukas judrus, gyvas taigi Daniele tures drauga ane 4u.gif lotuliukas.gif i kurorta pakviesim gales padraugaut mirksiukas.gif as sviestuko dedu i darzovine man skaniau kazkiap aliejus kiek jis perdirbtas bet tai aliejus ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 01 31, 19:34)
na dekui nuraminot mane, kazkaip mano pediatres sesute ir sake, kiek vaziuoja i seminarus tiek skirtingai kalba, kad net galva susisuka, is tiesu mesytes duosiu, o zansyt jis pas mane smulkus ir as tokia nediduke ir smulki tad manau kad kaip bebutu viskas gerai, vaikiukas judrus, gyvas taigi Daniele tures drauga ane 4u.gif  lotuliukas.gif i kurorta pakviesim gales padraugaut mirksiukas.gif as sviestuko dedu i darzovine man skaniau kazkiap aliejus kiek jis perdirbtas bet tai aliejus ar ne g.gif

as tai desiu gera alyvuogiu alieju, bet dar ne dabar
Atsakyti
Mes rytoj jau eisim pirkt mesyte blush2.gif o db daugiau valgom darzovytes. Man reik jusu patarimo, as pvz. vaikui maitinu tiek kiek ji nori ir nekisu daugiau, valgom ir vaisiu ir darzovienes, o sn dsu viena mama kalbejau sako kad permaitinu maze nes ji pas mane burbuliuke wub.gif bet ji nuo 3 men tokia jau apvalute...tai nzn, ka man daryt, gal ko neduot, ar maziau duot? as visduodu onor kad nenusloptu, mano prisifantazavimu, bet permaitint irgi nenoriu
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2010 02 01, 01:21)
Mes rytoj jau eisim pirkt mesyte  blush2.gif o db daugiau valgom darzovytes. Man reik jusu patarimo, as pvz. vaikui maitinu tiek kiek ji nori ir nekisu daugiau, valgom ir vaisiu ir darzovienes, o sn dsu viena mama kalbejau sako kad permaitinu maze nes ji pas mane burbuliuke wub.gif  bet ji nuo 3 men tokia jau apvalute...tai nzn, ka man daryt, gal ko neduot, ar maziau duot? as visduodu onor kad nenusloptu, mano prisifantazavimu, bet permaitint irgi nenoriu

tai kazin ar cia kas pasakys, ziurekit ml
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2010 02 01, 02:21)
Mes rytoj jau eisim pirkt mesyte  blush2.gif o db daugiau valgom darzovytes. Man reik jusu patarimo, as pvz. vaikui maitinu tiek kiek ji nori ir nekisu daugiau, valgom ir vaisiu ir darzovienes, o sn dsu viena mama kalbejau sako kad permaitinu maze nes ji pas mane burbuliuke wub.gif  bet ji nuo 3 men tokia jau apvalute...tai nzn, ka man daryt, gal ko neduot, ar maziau duot? as visduodu onor kad nenusloptu, mano prisifantazavimu, bet permaitint irgi nenoriu

Tikrai, pabandykit viena diena paskaiciuoti kiek ml suvalgo, nes 6-8 men. vaikucio norma 1000-1100ml. smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif O ar nesat bandziusi Semper tyreliu, koseliu? Mes jau beveik 6 menesiu ju misinuka, atrodo tokia patikima kompanija, tik va neaisku, kaip su kosytem ir tyrelem, ar jos skanios? Mes kolkas valgom mano gaminta darzoviene. Nuo kitos savaites pradesim valgyt antra kosele su mesyte, dar po 2 savaiciu tyreles vaisiu ir sultis. O nakciai bandysim Semper tirsta grudu misini. Dukryte ismiega jau 3 menesius visa nakti, 9 valandas be pabudimo, tai valgom 5 kartus per diena. Tai ateiciai planuoju toki dienos meniu: misinukas, darzoviene, vaisiu tyrele, darzoviene su mesyte, tirstas grudu misinys. Kaip galvojat, gal ka apkeist reiketu vietomis? Nesijuokit is manes, as tokia planuojanti mama, nors ne visada iseina pagal plana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduliux25 @ 2010 01 29, 17:30)
Sveikos,o mums dantukas dygsta virsuje sone,jau 2 turim apacioje,tai nakti pakilo auksta temperatura gerai,kad turejau paracetamolio zvakuciu tai numusa.Ir siaip neramus toks,dirglus,apetitas nelabai koks,praeita nakti lb prastai miegojo,verke,turbut jam skaudejo,o ir temperatura dar,tai as beveik be miego.Siandien net kvietemes gydytoja i namus,nes turejom pas ji eiti.Tikiuosi sia nakti bus ramesnis.Beje,tepu dantenytes tepaliuku Dentinox kazkiek padeda tam kartui  unsure.gif

dekui dagli uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikolina @ 2010 02 02, 01:29)
Sveikos smile.gif O ar nesat bandziusi Semper tyreliu, koseliu? Mes jau beveik 6 menesiu ju misinuka, atrodo tokia patikima kompanija, tik va neaisku, kaip su kosytem ir tyrelem, ar jos skanios? Mes kolkas valgom mano gaminta darzoviene. Nuo kitos savaites pradesim valgyt antra kosele su mesyte, dar po 2 savaiciu tyreles vaisiu ir sultis. O nakciai bandysim Semper tirsta grudu misini. Dukryte ismiega jau 3 menesius visa nakti, 9 valandas be pabudimo, tai valgom 5 kartus per diena. Tai ateiciai planuoju toki dienos meniu: misinukas, darzoviene, vaisiu tyrele, darzoviene su mesyte, tirstas grudu misinys. Kaip galvojat, gal ka apkeist reiketu vietomis? Nesijuokit is manes, as tokia planuojanti mama, nors ne visada iseina pagal plana  4u.gif

Na as tai turiu toki "Sveiko vaiko maitinimosi plana", tai pagal ji 6-7men vaikucio valgancio penkis kartus meniu turetu buti toks:
1. misinukas, 2. grudu kose arba vaisiu tyrele, 3. darzoviene arba darzoviene su mesa, 4. misinukas arba vaisiu tyrele, 5. misinukas arba grudu kose.
Aisku cia toks preliminarus, bet kiekviena mamyte pasikoreguoja pagal savo vaikucio poreikius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo floridija: 02 vasario 2010 - 14:26
mamytės, man liko košyčių nuo mergaitės, gerber 13vnt.mėsinių didelių.,dar prid4siu hipp arbatos, didelį, gal kam reikia, važiuoju į kauna penktadienį, rašykit per až
Atsakyti
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as prie jusu visu, nes mums jau po savaites 6men smile.gif
Valgom obuoli ir darzoviene bulve+morka.
Turiu jums klausimeli. Pradzioj daviau viena bulve, poto pridejau ir morka. O kaip dabar su kopustu daryti? Ar bulve+morka+kopustas? Ar galima ir tik bulve+kopustas?

Dar vienas klausimelis del kakucio ax.gif
Maniskiui uzkietejo viduriukai nuo tu morkyciu, tai kaip man geriau daryti ar geriau slyvuciu tyreles duoti ar pvz praleisti kokia viena dienele su darzoviene?
Aciu uz atsakymus ar patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 02 07, 12:03)
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as prie jusu visu, nes mums jau po savaites 6men  smile.gif
Valgom obuoli ir darzoviene bulve+morka.
Turiu jums klausimeli. Pradzioj daviau viena bulve, poto pridejau ir morka. O kaip dabar su kopustu daryti? Ar bulve+morka+kopustas? Ar galima ir tik bulve+kopustas?

Dar vienas klausimelis del kakucio  ax.gif
Maniskiui uzkietejo viduriukai nuo tu morkyciu, tai kaip man geriau daryti ar geriau slyvuciu tyreles duoti ar pvz praleisti kokia viena dienele su darzoviene?
Aciu uz atsakymus ar patarimus  4u.gif

laisvai duokit bulve, morka ir kopusta kartu. juk anuos du jau isbandet, as iskart daviau bulve su morka. paskui visus tris.del viduriuku, tai morkos pabandykit neduot.
as slyvu tyreles visai nebandziau dar, daviau pora dienu kriausiu tyreles, tai visa diena atpylinejo, formos bebe vita ar kazkokia.
o norejau paklaust kaip grikiu kose verdat, kazkaip pirkti nemaciau. gal dar anksti grikiam, bet lyg ne smile.gif
Atsakyti