QUOTE(zance @ 2010 01 29, 18:21)
Nezinau,kas pas tave per gyd. juk 400 g priaugti yra normalu,juk kuo toliau tuo maziau vaikiukai priauga,va jei priaugtu koki 100 g gal tikrai butu blogai.O man patare nuo kalakutienos,nes vistiena,kiauliena alergizuoja.Na as dar nebandziau virti pati kalakuto,nes IKI pardej negavau kalakuto-krutineles,bet ka esu pirkusi is pagamintu--su eriena,su jautiena viska valge tolko tak

ir dar mano pediatre pasake,kad vaikui reikia i darzoviene pilti riebios grietineles arba deti sviestuko

atseit tokio amziaus vaikams reikia kuo daugiau riebalu 000vnz kiek zmoniu tiek nomuoniu...bet del svorio tikrai nepergyvenk cia yra normalu ,kad tiek priauga,o ypac jei vaikutis guvus ir sveikas,naktim miega ir t.t.
na dekui nuraminot mane, kazkaip mano pediatres sesute ir sake, kiek vaziuoja i seminarus tiek skirtingai kalba, kad net galva susisuka, is tiesu mesytes duosiu, o zansyt jis pas mane smulkus ir as tokia nediduke ir smulki tad manau kad kaip bebutu viskas gerai, vaikiukas judrus, gyvas taigi Daniele tures drauga ane

i kurorta pakviesim gales padraugaut

as sviestuko dedu i darzovine man skaniau kazkiap aliejus kiek jis perdirbtas bet tai aliejus ar ne