QUOTE(ruteliauskas @ 2010 02 22, 14:15)
klausimėlis dėl papildomo atsigėrimo - ar vaikučiai noriai vandenuką geria? maniškė tai tik arbatytes geria, paprastas vanduo jai matyt be skonio, tai spjauna
nenoriai nei ta, nei ta.
Papildyta:
[quote=Nikolia,2010 02 22, 16:55]
Avilinka, kaip suprasti "praktiskai tas pats", "iki metu nerekomenduojama", nepanasu, kad tu pirmam poste manei,
kad ozkos pienas geriau nei karves ..susidare ispudis, kad tu tiesiog teigei,
kad alegizuoja abu...tad sorry, nelabai vertinchiu tavo patarimus..nesusidaro ispudis, kad tu zinai, ka sakai, tiesiog kazkur kazka girdi..ir tiek..
ir beje jei tu ka nors cituoji, cituok taip, kad butu aisku, kur tavo zodziai, kur cituojami..
virintas vanduo geras tik tuo, kad isvirus uzmusamos visos bacilos, bet ir geros taip pat..tad toks vanduo, ne itin vaikui ir vertingas..jei tu sugebetum ruosti
tirpsmo vandeni...nulenkchiau pries tave kepure ir pasakychiau 'mano pagarba''..
ok, kaip bebutu..sulenkto medzio, nieks neistiesins...
visoms sveikatos ir laimes..
[quote=avilinka,2010 02 21, 15:38]
Daugiau info pasiskaitykit internete apie karves ir ozkos piena,
pamatysite, jog tai praktiskai tas pats.
Visgi nei to nei to nerekomenduojama iki 1m. Nors kiek siame forume skaiciau, tai yra mamu, kurios nelaukia 1m ir duoda sako, kad nieko ju vaikams nenutiko.
[quote=avilinka,2010 02 22, 14:26]
Nesijauciu nei zinove nei ka, tik parasiau, kad paskaitytu internete apie karves ir ozkos piena,nes kazkada kaip suprantu buvo teigiama,jog ozkos pienas geriau uz karves piena (pati taip visad maniau),
taciau berods jog jis vienodai turi to alergizuojancio pieno baltymo..
Man tai nera aktuali tema, taciau
tiesiog man uzstrigo,jog taip teigiama,kad jei vaikutis alergiskas tam pieno baltymui, tai jam nei karves nei ozkos pieno negalima, nors kiti teigia kitaip.. Sorry, jei ka tai kita karta rasysiu "mano manymu" , nors ir nerasiau lyg ir kad 100Proc zinau
[/quote]
ko tu tokia konfliktiska?