Sveikutes pusmetinuku mamkos
QUOTE(Murlyka @ 2010 02 25, 08:50)
Nesu avokado ragavus

bet gal reiks ir paciai paragaut ir mazei pasiulyt
musu nenuorama vakar eilini kart atsisake darzoviene valgyt. kaip tik turejom avokada namie prisirpusi, tai greit sublenderiavau su bananu, na tai paragavo gal kokiu 50ml. visai nieko skonis, svelnus toks. bet avokadas riebus, tai rubuiliams leliukams jo reiktu maziau ragauti, o musiske tai kuda, mum galima
QUOTE(visai kitokia @ 2010 02 26, 12:11)
Mamaites,
o kiek jusu vaikai sveria? mano mergina 8.8 kg ir yra netoli 70 cm ugio. Ir kokie fiziniai pasiekimai? Jus cia taip skaniai apie avokadus rasot...O as pries kiekviena savo mazosiosio valgyma, pagalvoju, ka duot, kad nebutu kaloringa ir neitu taip i kuna...
Gal as per daug imu i galva, del svorio, bet rubuiliukai tingiauna sedet, ropot, vaiskciot...
Taigi, ryta pradedu 130 ml grudine kose, bet kad taip nestoretu su kiekvienu kasniu, dedu tarkuoto obuolio/ banano apie 70 g ir 50 g koses. Po valandos mp miegeliui, o sekantis valymas su darzoviene ir mesyte buna po 4-4,5 val. I tarpus nieko neduodu., Velgi, 130 ml. Begu vakarop sportuot, pagirdau mp, kkad tetei but ramiau valanda, kita, o jei jau buna nerami tete duoda trinto banano ar obuolio. Vakarinis MP pries miega iki 23:30. Ir cia jau duodu 150 ml misinio, kad 4 val ir ji ir as pamiegotume. Rodos, nedaug valgo...

Bet per savaite ji sugebejo 400g priaugt.O per menesi 900 g!!! Juk dabar svorio augimas TIK leteja, ka?
MAnoji jau antra diena kaip noriai sedi pati iki 10 min, noriai stovi- remiasi kojytem irgi gal 5-7 min...Vartytis vartosi senai, sukasi ratu, kilnoja sikniuka kaip kirmelyte...Na, musu sese tokiu metu jau pati atsistodavo lovyteje ir jau ROPOJO po namus!! Lygiai 6 men!!! Aisku, vaikai skirtingi, bet gal cia tas virsvoris kisa koja?
musiske sveria 7 kg, 69 cm. (sakau gal manekene susiruose but

) ir nepasakyciau kad labai dideli butu musu fiziniai pasiekimai

sedet tai sedi, bet svyruoja i visas puses, atsisest pati dar negali, iki ropojimo irgi dar toli, o pastovi tik kai as laikau uz pazastyciu ir tai tik gal kokia 1 sekunde, ir pradeda trypciot, sakau gal bus raumenu tonusas padidejes, nes istempusi visa

taigi nebutinai kudesni leliukai viska pradeda anksciau daryti. as nepergyvenu, ateis laikas ir ropos ir atsistos. o tu neimk i galva perdaug del svorio, kiek skaiciau visur vaikai auga suoliais, ir priauga irgi nevienodai, gali per savaite daug priaugti, paskui per menesi beveik nieko.
QUOTE(ruteliauskas @ 2010 02 26, 12:37)
6 mėn. maniškė svėrė 8,8, bet dabar jau turbūt ir 9 kg yra pasiekus

aš irgi dėl svorio buvau sunerimus, bet ramina visi mane, kad kai pradės lakstyt, tai kaip mat visi riebaliukai dings
mūsų valgiaraštis toks:
apie 8,30 valgom vaisių tyrelę (visą indelį sukapoja, tai 125ml)
apie 10,30 MP
apie 15val. daržovienė (apie 180ml)
apie 18 val kruopų košė (kol kas tik pradedam, tai kiekiai dar nesunusistovėję)
apie 20 val. MP ir ruošiamės miegot...naktį kokius du - tris kartus keliasi MP, bet įtariu,tai labiau įprotis nei alkis...
galvoju, kaip čia naktinių maitinimų skaičių sumažint, todėl ir bandau vakarais košės duot, kad sotesnė būtų, gal tada ramiau galėsim miegot...
oho kokia kleckute

mes valgom panasiai, tik kruopu kose 2 kartus - ryte ir vakare. musiske pradejo maziau keltis nakti, kai pradejo vakarienei kruopu kose ragaut. bet mes einam velai gulti, 22 val. tai koses gauna 20 val.
beje mes dar uzvakar ir vakar ragavom jogurta. pas mus parduotese yra pirkti vaikisko jogurto DANONE , nuo 6 men ("mano pirmasis danone"). tai su malonumu maze valge, gal paragaukit ir jus? jis neriebus, tai gali buti kaip alternatyva vietoj grudu koses ryte arba siaip kaip uzkandis toks

sruogele saulytes spalvos, issidraikius svelnuciais pukeliais ant brangiausios pasauly galvos man svarbesne uz turta ir galia