Įkraunama...
Įkraunama...

6 mn. vaikelių mityba

angliskai ir galima pasidaryti rusiskai:
http://www.who.int/c...s/en/index.html
lietuviskai gal cia daugiausia bus:
http://www.sveikapra...?text.id.sub.25

QUOTE(TAILER @ 2010 03 02, 17:46)
gal galit nuorodeliu ideti su PSO rekomendacijom smile.gif aciu

Atsakyti
Sakykit, o jusu mazyliams nuo darzovienes viduriai nekieteja? Manoji valgydama MP tustindavosi i diena po karta arba kas antra diena. Dabar jau beveik dvi savaites kaip megaujasi darzoviene ir uzkietejo viduriai (speju nuo morku, nes sako, kad jos kietina). Tai va ir mastau, ar dabar tas morkas kuriam laikui isimti visai ar mazinti ju kieki, ar dar kokiu priemoniu imtis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2010 03 04, 20:13)
Sakykit, o jusu mazyliams nuo darzovienes viduriai nekieteja? Manoji valgydama MP  tustindavosi i diena po karta arba kas antra diena. Dabar jau beveik dvi savaites kaip megaujasi darzoviene ir uzkietejo viduriai (speju nuo morku, nes sako, kad jos kietina). Tai va ir mastau, ar dabar tas morkas kuriam laikui isimti visai ar mazinti ju kieki, ar dar kokiu priemoniu imtis... g.gif

mano dukra, tai tustinosi ir tustinasi kasdien. nieko manau blogo, kad neduosit morku kuri laika. kazkuri mama rase, kad cukinija laisvina, kopustai manau irgi turetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2010 03 04, 19:13)
Sakykit, o jusu mazyliams nuo darzovienes viduriai nekieteja? Manoji valgydama MP  tustindavosi i diena po karta arba kas antra diena. Dabar jau beveik dvi savaites kaip megaujasi darzoviene ir uzkietejo viduriai (speju nuo morku, nes sako, kad jos kietina). Tai va ir mastau, ar dabar tas morkas kuriam laikui isimti visai ar mazinti ju kieki, ar dar kokiu priemoniu imtis... g.gif

mum buvo taip, pradėjom morkas valgyt ir viduriukai užkietėjo...tai aš tiesiog proporcijas daržovienėj sumažinau - morkų tik kelis gabaliukus bededu smile.gif pastarnoką , moliūgą pabandykit į daržovienę įmaišyt, mum padėdavo smile.gif
o jei jau labai vaikui sunku bus - duokit slyvų tyrelės, garantuotas reikalas thumbup.gif

p.s. čia gal truputį ne į temą, bet kaip pas jus reikalai su dantimis? maniškė jau visus namus apseiliojo, vis ieško ieško, bet nerandam dar nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2010 03 05, 06:58)
p.s. čia gal truputį ne į temą, bet kaip pas jus reikalai su dantimis? maniškė jau visus namus apseiliojo, vis ieško ieško, bet nerandam dar nieko schmoll.gif

Pas mus irgi graudus reikalas.... Seiles upem teka, grauzia kiekviena daikta, kuri tik sugeba paciupt, o datuku kaip ner taip ner doh.gif
Atsakyti
Pas mus nuo virtu morku tas pats, tai ir as ju mazinu, taciau zaliu morku sultys laisvina, tai galima ju duoti biskuti, bet geriau jas skiesti vandenuku.
O slyvu tyrele as beveik kasdien jam duodu po keleta sauksteliu, tai problemos ir baigesi mirksiukas.gif Plius reikia skysciu, kai pradedi primaitinti,neskaitant MP (man taip gyd patare, nors as jam ir taip beveik nuo gimimo duodu) tongue.gif
Dar skystina viduriukus persikai, bet savajam as ju dar neduodu 4u.gif
O del dantuku pas mus lygiai tas pats,bet ju kaip ner taip ner biggrin.gif
Atsakyti
paguodėt dėl dantukų, kažkaip lietuviškai smagiau kai ne pas mus vienas tokia situacija ax.gif
Atsakyti
omano dukryte 6men jau turejo 2 dantukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 03 05, 12:48)
omano dukryte 6men jau turejo 2 dantukus  smile.gif

o mano brolio sunelis jau 5men turejo du apatinius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ruteliauskas @ 2010 03 05, 12:41)
paguodėt dėl dantukų, kažkaip lietuviškai smagiau  kai ne pas mus vienas tokia situacija ax.gif

Ruteliauskai, net nepergyvenk, kiek girdejusi esu, tai galima dantuku ramiai laukti iki 1 metuku. Buna ir tokiu ciudu, kad kai kuriems taip velai isauga dantukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 03 05, 13:24)
o mano brolio sunelis jau 5men turejo du apatinius smile.gif
Papildyta:

Ruteliauskai, net nepergyvenk, kiek girdejusi esu, tai galima dantuku ramiai laukti iki 1 metuku. Buna ir tokiu ciudu, kad kai kuriems taip velai isauga dantukai  smile.gif

ne tai , kad labai pergyvenu, bet gi norisi gyventi sausiau lotuliukas.gif
o jūsų kleckai naktim valgo? aš jau antra diena tik kartą MP duodu ir galvoju, ar čia kankinu vaiką ar visai dar nieko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2010 03 05, 14:37)
ne tai , kad labai pergyvenu, bet gi norisi gyventi sausiau lotuliukas.gif
o jūsų kleckai naktim valgo? aš jau antra diena tik kartą MP duodu ir galvoju, ar čia kankinu vaiką ar visai dar nieko? g.gif

As maitinu MP, karta per diena gauna darzovienes, o nakti irgi maitinu 2-3 kartus rolleyes.gif
lotuliukas.gif prajuokinai su tuo sausumu biggrin.gif As tai ju biski prisibijau, nes man dabar jis megsta uzsisvajojes pakandzioti (.) (.) , o kas bus,kai dantukus tures bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avilinka: 05 kovo 2010 - 16:54
QUOTE(avilinka @ 2010 03 05, 16:52)
As maitinu MP, karta per diena gauna darzovienes, o nakti irgi maitinu 2-3 kartus  rolleyes.gif
lotuliukas.gif  prajuokinai su tuo sausumu  biggrin.gif  As tai ju biski prisibijau, nes man dabar jis megsta uzsisvajojes pakandzioti (.) (.) , o kas bus,kai dantukus tures  bigsmile.gif

viraminas C dar niekam nepakenkė 4u.gif
maniškė irgi kažkaip sugeba skaudžiai įkast, net neįkast, bet kelis kartus, grynai savo pramogai taip timptelėjo, kad net ašara man ištryško...bet mamytės pasakoja, kad net ir su dantukais vaikai moka MP valgyt neskausmingai mirksiukas.gif
Atsakyti