A...Na aišku sumaišiau, nes pas Alioną esu buvusi.. Na, nekokie mano atsiliepimai apie ją būtų

Tačiau esu girdėjusi,kad draugei vienai labai patiko

Davė ten knygą kažkokią paskaityti maždaug... Nu absoliučiai man ji kaip šarlatanė pasirodė

Skaičiuoja tas kortas taip mintyse garsiai, gal įvaizdį sudaryti bandė didelį

Visą laiką man sakė, tu atsipūsk negalvok apie nieką, nes negaliu tavo energijos nuskaityti,tu man viską blokuoji

Galiausiai einant į pabaigąseanso, ji bac saupaemė ir užsirūkė prie manęs
Aleksandras man visai nieko Taralogas pasirodė, kuris šneka blaivia galva... Tačiau būrimo pabaigoje, pats labai pasimetė ir pasiūlė apsilankyti pas kokią kitą būrėją.. Ir tuo metu abudu aptarėm..Rekomendavo jis manpradžiai kaip nebūtų keista Marytę.. Bet paskui pasakė jis, kad ai bendriau ne, gali nusipezėti ji,neik

Pasiūlė jis man Radą... Na pats blogiausias įspūdis koks tik galėjo susidaryti apie būrėją ar kuo ji save laiko

Kortas skaitė kokias 5minutes, o paskui puse h kalbėjom apie jos šeim, sūnų ir kaip gaila jai ,kad nebūsiu jop sūnaus žmona

Nepaisant to, pasakė man ale turėsiu dvi santuokas nes pirmasis mano vyras (kurio dar neturiu)mirs

))) Normalus save gerbiantis burėjas tokių vėjų nešnekėtų niekada savo klijentams... Na o kas dar esu buvusi pas Vanda.. na tai jos kalbose is 100proc 60proc tiesos buvo vertinu ją kaip Aleksandrą panašiam lygyje, bet iš kitų esu girdėjusi, kad ji nieko gero nepasako iš vis.. o kitiems labai viską gerai... Tai apie ją yra dvi nuomonės arba lb gera, arba lb bloga