Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(vilite @ 2009 11 23, 16:34)
tai ir reikia naudotis ta ka turi  biggrin.gif
trauk tema i favoritus nepamesi
va čia ir pas mane taip išgeriu po to sėdžiu kojas suglaudus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif A kitaip ir negražu sedėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 23, 15:36)
lotuliukas.gif A kitaip ir negražu sedėt lotuliukas.gif

gražu tongue.gif bet tada viena mintis namo ir i WC lotuliukas.gif bet iš kitos pusės gerai nor i parduotuves neužeinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 23, 16:53)
gražu  tongue.gif  bet tada viena mintis namo ir i WC  lotuliukas.gif  bet iš kitos pusės gerai nor i parduotuves neužeinu  blush2.gif

blogai, nes kitiems irgi reikia gyventi biggrin.gif

Viskas, krausiu šmutkes ir bėgsiu namo, vaikai vieni. Geros darbo pabaigos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 23 lapkričio 2009 - 15:57
QUOTE(ecka @ 2009 11 23, 15:56)
blogai, nes kitiems irgi reikia gyventi biggrin.gif

Viskas, krausiu šmutkes ir bėgsiu namo, vaikai vieni. Geros darbo pabaigos  mirksiukas.gif

nu tai kad makse prie namu tai jau ten gyvena jie gerai lotuliukas.gif

ko leki namo vieni vaikai kaaliuaja vaikams laimė kad tėvu nėra biggrin.gif
Atsakyti
A žmogų šiandien jomajo, bet perka sunkiai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eckos SKR: 23 lapkričio 2009 - 16:07
QUOTE(Erikutė @ 2009 11 23, 14:07)
Aš irgi susirinkau pinigėlius,ir dar truputuką uždirbau smile.gif Bet dar daug prekių turiu.
Maiše buvo 54 kg.Patentą pasiėmiau.Už patentą 4 lt mokėjau biggrin.gif O už sveikatos draudimą 72 lt unsure.gif Dabar planuoju daugiau suprekiaut.... blush2.gif

oho kiek mazai temokejai uz patenta o kodel tiek mazai 4u.gif ax.gif o kokima laikui pirkai menesiui????kaip atrodo man neblogos prekytes tau o klausyk is kur tu stalus pirkai gal turi numeriuka is kur pirkai nes as radau bet kaina 100lt rodos kad brangu viemas stalas g.gif
Atsakyti
biggrin.gif Sveiki, sveiki biggrin.gif na ir tempai čia, vos suspėjau viską perskaityti, savaitgaliais prie kompo nebūnu, tai pirmadieniais turiu ką veikti:)) Pas mane šį savaitgalį prekyba prastesnė,nei praeitą, bet paskaičius kaip čia kai kam dienelę pavyksta su 0 užbaigti, nevarysius dievo į medį, per savaitgalį 430Litukų surinkau.
O prekyčių daugiau jaučiu nepirksiu, galvoju per žiemą neprekiauti visai, šalta, kuro daugiau reikia ir oras neprognuozuojamas, gali būti, kad už patentą sumokėjus ir neteks nei karto išvažiuoti g.gif
Pavydžiu mergaitėms, kurios parduotuvėse, galite sau nuolaidas, akcijas-atrakcijas organizuotis, o turgeliuose taip nepadarysi schmoll.gif turiu keletą stalų padariusi po 1Lt-3Lt. tai kartais tik tuose staluose ir knisas pirkėjai blink.gif o kitom dienelėm kuo brangiau už rūbelį paprašai tuo greičiau parduodi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 23, 17:29)
g.gif O tai ką visą dieną kenti ar kaip čia g.gif

lotuliukas.gif nereik visa diena kentet varau namo pietaut tai ir reikalus susitvarkau o nuo 10 iki 13val ner daug o jau paskui 14-18 jau vel sedziu kaip ant adatu doh.gif o dar jei draugike kokia uzsuka kavytes pagert tai reik ir parduotuve kartais uzrakint 10min. kol sulakstau fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 23, 16:06)
A žmogų  šiandien jomajo, bet perka sunkiai schmoll.gif

tai kad kartais žmonės nežino ko nori tik ateina pažiūrėti būna, kaip pas mane atėjo žiūri sakau ka padėt o ta nea atėjau tik pažiūrėt aš viska himanoj perku lotuliukas.gif

QUOTE(ingace @ 2009 11 23, 16:34)
lotuliukas.gif nereik visa diena kentet varau namo pietaut tai ir reikalus susitvarkau o nuo 10 iki 13val ner daug o jau paskui 14-18 jau vel sedziu kaip ant adatu doh.gif o dar jei draugike kokia uzsuka kavytes pagert tai reik ir parduotuve kartais uzrakint 10min. kol sulakstau fitness3.gif

lotuliukas.gif netoli namai aš irgi uždarau kai matau kad bus šakes ir lekiu akis išdegus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 11 23, 17:34)

lotuliukas.gif
Atsakyti
erikute, nors ir keliom dienom perki patenta, vis vien moki 72lt kaip uz visa menesi????
Atsakyti
QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 23, 18:41)

kartais buna visai nejuokinga rolleyes.gif
Atsakyti